Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 21:15 gibi falan gelirim, RC farm yapacak varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ben sanırım şimdilik ara veriyorum gibi, dz grubu prime-time'da bile zor çıkıyor. exploit run'larla da şahsen ilgilenmiyorum. arada sırada girerim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 RC ye gelirim bnei durtun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Rc ne beni de durtun, freckless nick Bu arada silah black market ak 74 mu yapmaliyim yoksa Vector 45 mi Ilk silahim her ikisine de phoenix im yetio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Ak aldim ama skiller dandik ckti snrm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Sikma canini oyunda literally yapcak bisi olmadigindan tekrar basarsin bi ak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ben de sıkıldım bıraktım ya, çok repetitif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 abi hadi exploit vs tamam da ui nasıl bu kadar buglı aklım almıyo. mmo oyunu ama stat vs karşılaştırma yaparken hayatta güvenemiyorsun. ve test etmesi en kolay şey. yıllardır nasıl çözememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Yıllara gerek yok o iş için, düzinelerce örnek var adamların önlerinde. Bu kadar güzel bir oyunu basit fix lerle, banwave lerle düzelteceklerine devamlı çuvallıyorlar. End game content zayıf olduğundan exploitlere resmen göz yumuyorlar işte. Compare olayına gelene kadar tonlarca düzeltilmesi gereken şey var oyunda. Game play harika, ordan yırtıyo. Ama o da bir yere kadar işte. * 20 dakikadır Lex. yapmaya çalışıyorum, bug dan dolayı devamlı yeni matchmaking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 boss dropu butun pack kesilince dusmeye ayarlasalar bitcek butun sorunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bide sunu fixleisnler once :P https://youtu.be/XqeKniYvtzk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 O imba bişii yaaa, onu fixlemesinler bence adasdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 oha bu ne lan hahahahha offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Bu uzaktan loot u bilmiodum ilginc. Scope a ozel deil dimi bu bug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 scope ile ilgili değil. yerdeki loot un ışığı içinde küçük dikdörtgen var ona çift tıklayınca alıyorsun loot u. alt tuşuna basılı tutunca mouse çıkıyor onla tıkla. scope sadece çok uzaksa ve dikdörtgen küçükse onu büyük görmek için gerekiyor. zoom yap sonra alt a basılı tut o dikdörtgen e çift tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 şunu bilsem BK'ı ne kadar efektif kasardım lan diye düşündüm bir an. ondan sonra deneyimden ne kadar zevk almadığım ve oyundan zevk almak için ne kadar çabaladığım geldi vazgeçtim asdsd. duvardan RC farmlayanlara şahaneymiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Sorma çok efektif valla, afassffs. İçeri gir loot al kim uğraşacak asdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 reddit ne kadar hızlı pozitiften negatife dönmüş lan. her yer pozitifi yorum doluydu, şimdi her yer shitstorm. expoitlerden herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Oyun guzel tmm exploitler havada ucusuyo su ara, diablo 3 te ilk cikista bu tarz seyler cok yasadi onuda bilioz ama anlamadigim nokta arkadas hicmi diablonun neler yasadigini gormedin yada incelemedin ona gore onlemlerini niye almadin. Bile bile lades yapiosun ben olsam mantik nerdeyse diablo fps versiyonu gibi diablonun yasadigi sikintilari yasamamak icin onlemlerimi alirim ama yok illa milletten olumsuz yorum almak icin ugrasiolar. Bu exploitleri fixlemek zor deildir herhalde cat cikarbi hotfix fixle iste. Ama buyuk ihtimal onumuzdeki buyuk patchte köklü degisiklikler olacak ve suan yapilan bu exploitler bir ise yaramayacak gibimede gelio. Diabloyu hatirlayin legendary drop rateleri bir arttirildi buyuk degisimler oldu ama ben yinede set itemlerden umutluyum. yeni buildler ciksin ortaya, oyuncular arasinda build farkliliklari cogalsin. Su atmosfer ve oynanabilirlik ilgisizlikten heba olmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bingildak said: reddit ne kadar hızlı pozitiften negatife dönmüş lan. her yer pozitifi yorum doluydu, şimdi her yer shitstorm. expoitlerden herhalde. hayır oyunun null shooter olduğunu anca yeni anlıyorlar hype sona ererken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 RC xploit squad 21:15 My body is ready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 exploit ilk duyulduğunda sadece mission area'yı 5dk da range dışına kadar büyütüp hotfix yapabilirdi. adam akıllı çözümü de daha sonra yaparlardı. yani illa en temiz çözümü değil hızlı olanı yapman gerekiyor bu gibi durumda. baya sınıfta kaldılar o yönden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 millet sırf şu exploit için oynuyor şu an ya, item düşürürüm diye, şu olmasa item çıkmıyor zaten yeaa, %1-2 stat değişimi için uğraşamam deyip bırakacak adam dolu oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Peki bu exploitten adam gibi item düşüyor mu Midas vs fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Midas sadece DZ bosslardan dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar