bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 yapımcı benim gözümde baya sınıfta kaldı ya. exploitleri çözmekte çok yavaş kalıyorlar. açık bir şekilde abuse olmasına rağmen banwave gelmiyor. çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 adamların hatası var ve pvp içeren bir oyun. Pek çok kişi belki sıkıcı bulsa da geride kalmamak için giriyordur. Ekstra üçüncü parti yazılımla hile yapmıyorlar. Exploit abuse yüzünden adam banlamak intihar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Hem publishler, hem developerın senelerdir yatırım yaptığı yeni bir IP, kullanılan bir third party program yok, oyunun memory'sini okumuyorsun, oyunun ekonomosine direkt olarak bir etki yok, sadece ingame mekanikleri, oyunun izin verdiği şekilde kullanıp, çeşitli mekanikleri bypass ediyorsun. Buna banwave gelirse oyun biter, bir daha da götü toplayamaz. Benzer bir şeyi GW2 yaptı oyunun ilk ayı içinde, mass banwave geldi. Bir ton kişi oyunu bırakınca, forumlar patlayınca geri vites geldi, ban yiyen herkesin hesabını "özür" karşılığında geri açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 doğrusu haklısın ya, oyuncuyu neden sorumlu tutacaksın, report edileli bir haftadan fazla olmuş. adamlar fixlemiyorsa ve cezalandırma durumu da yoksa, zaten end-game'de yapacak bir şey yok millet exploitin dibine vuruyor. haber okuyorum, reddit bakıyorum. her yer exploit abi. mainstream olmuş gibi. exploit guidedan geçilmiyor etraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 yani ben hiç oynamıyorum mesela fix bekliyorum genel olarak endgame'e bir amaç, bir içerik bekliyorum. Gelmezse oynamam. Destiny'de beğenmediğim noktalar düzeltilirse ona dönerim vs. exploit işi sıkıyor beni zaten oyundan sıkıldığım için yapacak şey yok diye bırakma noktasına gelmişim bir de girip daha da mı sıkılayım? :D ama yapan da oyun mekaniklerini kullanıyor gangren'in dediği gibi, suçlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bunların durumu da destiny gibi mi acaba, exploitleri ondan mı bu kadar yavaş müdahale ediyorlar, destiny tarafını okuduğumda baya gülmüştüm: “Let’s say a designer wants to go in and move a resource node two inches,” said one person familiar with the engine. “They go into the editor. First they have to load their map overnight. It takes eight hours to input their map overnight. They get [into the office] in the morning. If their importer didn’t fail, they open the map. It takes about 20 minutes to open. They go in and they move that node two feet. And then they’d do a 15-20 minute compile. Just to do a half-second change.” ABİ BENİM MAKİNEYİ AÇIK BIRAKSANA YARINA EXPLOIT FIX YAPACAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Çok saçmaymış o yalnız. Yani o kadar uzun sürmesi falan. Bir gariplik var o işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bingildak said: yapımcı benim gözümde baya sınıfta kaldı ya. exploitleri çözmekte çok yavaş kalıyorlar. açık bir şekilde abuse olmasına rağmen banwave gelmiyor. çok enteresan. bu.. hatta o kadar soğuttuki şu durum oyundan 1,5 haftadır girmiyorum.zerrede isteğim de yok.sanırım WoW a dönecem(Cata da firelands da bırakmıştım).en azından content ve bir sürü yapılacak şey var.TD da zaten bütün içerik o kadar çabuk sömürüldü ki exploitler tuzu biberi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Youtubeda bol bol bulunan DZ hacker videolarındaki adamların 3 gun ban aldıgı bir oyunda kendi oyunlarını adam gibi test etmedikleri icin ingame mechanicleri kullanan kimseye ban atamazlar. Exploit her oyunda olur ama bu kadar yaygın olmasının sebebi belli. Oyunu oynamayı odullendirmiyorsun. Sadece bosslar drop atıyor. Bosstan once oldurdugun seyleri 1500. kez oldurmenin hic bir anlamı yok. Ve o boss dropları random yani istedigin gibi birsey elde etmek icin o boss u cok oldurmen gerekiyor. İnsanlar hedefe(loota) ulasmak icin aradaki boslugu bypass etmek icin herseyi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 beni ceken ne loot nede pvp heyecani misal ben oyunun atmosferini ve gameplayini sevdim ama oynama sevkim kalmadi content olmadigindan vanilla diabloda bile durum biraz daha iyiydi, item dusurup rmahdan vurgun yaparim diye gaz yapabiliyordun. bunda su incursion disinda gear kasmanin pek anlamini goremiyorum. exploitler ve bottleneck de ayri dert. su anda daha iyi loot icin DZ yap diyor oyun, DZ solo yapilan birsey degil. oynadigim saatlerde DZ yapan kimse olmadigi gibi challengelar izdirap filan. o yuzden basedeki blueprintleri bitirince biraktim gibi hehe DZ yapan olursa gelirim ama :P exploitte kasarim gerci, mustehak bunlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Bugün fixlerler ya çoğunu, ama bir kaç saat sonra reddit te yeni bir loot cave görünebilir adsfsfs. Russian yaptık 2 gün, hele dün tam pro şekilde yaptık. Millet iyi gearlanmış yalnız, random her grup Lexington da akıyo artık. Random grupla daily challenge lar zorlardı, şimdi en zor yerde max 1 wipe gidiyosun. Dün bir stream de gördüm. Yeşil bir backpack in +2 MedKit slotu veriyo sanırım, adam restocktan 7 medkit alıp, tekrar kendi backpackini takıyor. Millet neleri çözmüş, ben farkında bile değilim ahuauhshus. Oyun zaten DZ diye çağırıyoda, iyi bir PvP grubu kurmak lazım. Artık 4 kişi koordine olamıyosan direk eziyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 DavidMills said: Dün bir stream de gördüm. Yeşil bir backpack in +2 MedKit slotu veriyo sanırım, adam restocktan 7 medkit alıp, tekrar kendi backpackini takıyor. Millet neleri çözmüş, ben farkında bile değilim ahuauhshus. bu medkit ile ilgili dediğin olay kursun sayısı ile de çalışıyor. + bilmemkaç ammo capacity'li herhangi bir şey giyip restock yap. sonra tekrar giy normal armorunu fazladan olan ammo hala üstünde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Maintenance bitti, patch gelmedi, oyuna girip denemek lazım RC'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Redditte 10 dakkaya haberi cıkar duzeldi duzelmedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Abi standart sunucu bakımı bu, patch geleceğini açıkladıkları bir yer mi var, nerden doğdu bu haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Oyunun tum populasyonununda yaptıgı bir exploit var drop icin server bakımı sırasında patchlenmesini bekledik dogal olarak. Ayrıca gecen hafta BK patchi de maintanence sırasında gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Hotfix adamların kitabında yazmıyor ondan maintenance zamanı fixlenir dedik. Yoksa patch notes falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Hiçbir bilgi yok ki, adamlar Twitch'te yayın yapıyor State of the Game adında, hiçbir bilgi vermediler neredeyse. Çanta fixi geliyor, ETA yok. 1 yeni Challenge mission geliyor, sonraki patchlerde. HE DivTech değişecek, Soon™ vsvs Bi dolu bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 neyse, sallayın HORNETLIVES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Abi bu adamla bu oyunu çıkarmaya çok mu acele etti naptı sürekli bi açık falan çıkıo oyun çıktığından beri patch geliyo değişen bişi olmuyo iyi ki hype gazına gelip almamışım şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Hotfix gelmeyen mmo yaratarak tarih yazdı adamlar cidden, neden bu inat, neyin kafası bilen geri gelsin emeykü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 diablo vanilla'ya hoş geldiniz arkadaşlar. bir buçuk seneye falan toparlar oyun anca. o zamana oyuncusu kalır mı bilemeyiz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Flist yok bende, uplay den mi oyundan mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bende de yok. uplay serverları patlak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Server mi gitti? Yaaa ilk challenging imin boss unu beklioduk fuuuuuuuu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar