Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 origin ? askfjasklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 origin ? askfjasklf , pff diyenlere gelsin. İsteyen de yararlansın. Bankanıza göre 1-2 lira oynar. Sırası ile Rupi = TL olarak Gold 108 TL , Normal 78 TL, season pass 67 TL http://i.hizliresim.com/8ZaLyk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 aente said: solo farmlayacak varsa hospitalı abuselesin, yeni bk oldu orası da işte bir farkı yok ama çok konuşulmuyor, bilen az sanırım. challenge mı? bug'ı nedir? çünkü 2 daily yaptıktan sonra yapcak bişi bulamıyorum oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Hutch farm ya da bullet king 2.0 falan diye arat cıkar videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Dz'den sari dusmuyor mu? Daily'leri yapmak lazim mi illa? Bir de bu phoenix vendor'u nerde yauw bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 5-6 yı bilmiyorum ama diğerlerinden düşmüyor. zaten solo yapılması imkansız gibi. Ya spawn olan boss siz gidene kadar kesilmiş oluyor ya da tek başınıza wipe'tan kesemiyorsunuz. anladığım kadarıyla oyun eksik contentle çıkmış bu yüzden gear farmı insanları oyalamak için böyle yapmışlar. Muhtemelen content eklendikçe daha kolaylaşacaktır. Ama üzücü yani, o kadar keyifle oynamayı planladığın oyunda böyle sanal bir duvarla karşılaşmak hayalkırıklığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Yoo 1'de bile atti bana bikac kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 şans işi o zaman. ama bende uyanan izlenim oranlar ciddi düşük (hiç bir boss'un sarı attığını görmedim daha) o yüzden saatlerce RNG'ye dua edip rinse and repeat gear farm işi benlik olmadığından (eski diablo3 stayla) isyanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 31-32'lerden atma sansi daha yuksek diye biliyorum. Ama xp farmlarken sari da dusurebiliyosun iste o iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 drop şansı baya düşük yoksa düşebiliyor. ben BK toplamda 2.5 saat farmladım. herhalde dakikada bir fln öldürüyorsundur. 1 tane düştü. en basitinden. event center 50-60 kere yapmışımdır, 1 kere bile düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Pazar gunu ogleden sonra kimse oyuna girmiyorsa division paticik icin bitmis demektir. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 hava güneşli abi geziyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Valla aynı resimdeki ruh halindeyim, gayette oyundayım sabahtan beri afsfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 son patchten sonra bence biraz fazla düşmüş ceza. bir de herkes hack mack deyince dark zone giresim gelmiyor. e pve zaten bir şey vadetmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Oynama o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 e oynamıyorum zaten, sadece milletin oynamadığından falan bahsedilmiş ben de sebep belirttim. ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 tamam ağlama hemen. belirt istediğin gibi. izin verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Bu challenging'in olayi ne ? Gear mi kasmak lazim onceden? Girdigim herhangi bir pug la ilk wave'i gecemedik. Shotgun li abiler tek atiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 barbu said: tamam ağlama hemen. belirt istediğin gibi. izin verdim. tişikkirlir kirt birbi @yunusemre: Biraz kasmakta ve tanıdıklarla girip skill sinerjisi oluşturmakta fayda var. Lexington event center'ı challenging farmlayarak başlayın birkaç seferde öğrenirsiniz en kolayı o. Shotgunları hemen indirince nispeten rahat hallediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 russian consulate biraz les ya :P dun gece son odada gurup dagildi, instance icinde matchmake yaptirmiyor aptal oyun, fast travel ile base e donup tekrar girip gurup topladim ama kapi kapaliydi, neyseki mobile cover exploiti varda girdik iceri temizledik bitirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 dailyleri yapcik, baska bisey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 2 saatte zor yaptık şimdi russian'ı 2 kere adam çıktı diğer elemanların arkadaşı geldi yırttık =) bu arada ak high end blueprint alacaktım 179 istiyo 175 te kaldım ya =) bi sonrakine artık. liberator/vector/ak arasında kaldım ama ak ağır basıyor ya. yine de tavsiyeleriniz nedir 3'ü arasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 russian exploiti saolsun craft matı birikti saglam. 5 saat sonunda icim sıkıldıgı icin bıraktım ama yarın duzelmemis olursa devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 exploit ile nereden başlıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar