Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
origin ? askfjasklf , pff diyenlere gelsin. İsteyen de yararlansın.

Bankanıza göre 1-2 lira oynar.
Sırası ile Rupi = TL olarak Gold 108 TL , Normal 78 TL, season pass 67 TL

http://i.hizliresim.com/8ZaLyk.png
Mesaj tarihi:
aente said:

solo farmlayacak varsa hospitalı abuselesin, yeni bk oldu orası da işte bir farkı yok ama çok konuşulmuyor, bilen az sanırım.

challenge mı? bug'ı nedir?
çünkü 2 daily yaptıktan sonra yapcak bişi bulamıyorum oyunda.
Mesaj tarihi:
5-6 yı bilmiyorum ama diğerlerinden düşmüyor.
zaten solo yapılması imkansız gibi. Ya spawn olan boss siz gidene kadar kesilmiş oluyor ya da tek başınıza wipe'tan kesemiyorsunuz.

anladığım kadarıyla oyun eksik contentle çıkmış bu yüzden gear farmı insanları oyalamak için böyle yapmışlar. Muhtemelen content eklendikçe daha kolaylaşacaktır. Ama üzücü yani, o kadar keyifle oynamayı planladığın oyunda böyle sanal bir duvarla karşılaşmak hayalkırıklığı...
Mesaj tarihi:
şans işi o zaman. ama bende uyanan izlenim oranlar ciddi düşük (hiç bir boss'un sarı attığını görmedim daha) o yüzden saatlerce RNG'ye dua edip rinse and repeat gear farm işi benlik olmadığından (eski diablo3 stayla) isyanım
Mesaj tarihi:
drop şansı baya düşük yoksa düşebiliyor.

ben BK toplamda 2.5 saat farmladım. herhalde dakikada bir fln öldürüyorsundur. 1 tane düştü. en basitinden.

event center 50-60 kere yapmışımdır, 1 kere bile düşmedi.
Mesaj tarihi:
barbu said:

tamam ağlama hemen. belirt istediğin gibi. izin verdim.

tişikkirlir kirt birbi

@yunusemre: Biraz kasmakta ve tanıdıklarla girip skill sinerjisi oluşturmakta fayda var. Lexington event center'ı challenging farmlayarak başlayın birkaç seferde öğrenirsiniz en kolayı o. Shotgunları hemen indirince nispeten rahat hallediliyor
Mesaj tarihi:
russian consulate biraz les ya :P

dun gece son odada gurup dagildi, instance icinde matchmake yaptirmiyor aptal oyun, fast travel ile base e donup tekrar girip gurup topladim ama kapi kapaliydi, neyseki mobile cover exploiti varda girdik iceri temizledik bitirdik
Mesaj tarihi:
2 saatte zor yaptık şimdi russian'ı 2 kere adam çıktı diğer elemanların arkadaşı geldi yırttık =) bu arada ak high end blueprint alacaktım 179 istiyo 175 te kaldım ya =) bi sonrakine artık.

liberator/vector/ak arasında kaldım ama ak ağır basıyor ya. yine de tavsiyeleriniz nedir 3'ü arasından.
  • Yeni Oluştur...