serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 guest pass varsa bir PM rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Guest pass var ise ben de rica ederim. Denemek istiyorum mümkünse. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bi guest pass de ben alabilirim tsk tbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 kujo123 said: Uzun said: Bu ne biçim bir oyun arkadaş ya.. Hangi siteye bakarsam bakayım, hangi eleştiri yazılarını veya yorumları okursam okuyayım herkes olumlu şeyler söylüyor. İnsanı zorla başlatacaklar. olumlu yanı kadar olumsuz yanı var merak etme:D bi tane söylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=BmMQIiKukiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Loex said: kujo123 said: Uzun said: Bu ne biçim bir oyun arkadaş ya.. Hangi siteye bakarsam bakayım, hangi eleştiri yazılarını veya yorumları okursam okuyayım herkes olumlu şeyler söylüyor. İnsanı zorla başlatacaklar. olumlu yanı kadar olumsuz yanı var merak etme:D bi tane söylesene end game content yok, dungeon yok, boss mekaniği yok,hikaye storyline yok(yok gibi bisey dandik),avrupa serverında karakterin adam olsun istiyorsan en az 150 dolar harcaman gerekli,hardcore oyuncu gelıp semi hard core oyuncuya tek atıyor.Online süresinin oyuna etkisi ucurumlar yaratiyor daha uzar gider liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 end game diye bişey yok bi kere bu oyunda end game olmak mümkün değil gibi bişey dungeon olmak zorunda değil her oyunda benim karakterim gayet adam hiç para harcamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Olumsuz yönlerini sorup olumsuzu reddetmek neyin kafası lan. Beğeniyorsan oyna işte kime neyi kanıtlama peşindesin. Adam content istiyorsa oyunda yoksa kötü işte. Tartışma bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 klasik wow kafasında düşünmeyin, yapıcak şey çok oyunda, arka sayfalarda yazdım. hele casual adam için zaman geçirtecek çok şey var. 1 sene önceki videoyu buluyorsanız, onları da bulursunuz. kujo da baya sallamış, 150 dolar falan harcama ne lan dsdfg oyunda PUG, random adamla interaction az, en büyük sıkıntı bu. yani o kadar zaman skyrim oynar gibi oynadım oyunu. 50'den sonra PUG kurmaya başlıyorsun daily bossları için falan. oyunda pvp guildler üzerinden dönüyor. burnout oldum bende. dönünce bi tane horde yabancı guilde giricem adam gibi oynayacağım. küçük guild'in bi esprisi yok chat kanalı gibi kullanmak dışında. oyun 30$'a, parasının hakkını veriyor, istediğim zaman geri dönebilirim premium yok, subs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 sensin lan bingildak <3 xenus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Xenus said: klasik wow kafasında düşünmeyin, yapıcak şey çok oyunda, arka sayfalarda yazdım. hele casual adam için zaman geçirtecek çok şey var. 1 sene önceki videoyu buluyorsanız, onları da bulursunuz. kujo da baya sallamış, 150 dolar falan harcama ne lan dsdfg oyunda PUG, random adamla interaction az, en büyük sıkıntı bu. yani o kadar zaman skyrim oynar gibi oynadım oyunu. 50'den sonra PUG kurmaya başlıyorsun daily bossları için falan. oyunda pvp guildler üzerinden dönüyor. burnout oldum bende. dönünce bi tane horde yabancı guilde giricem adam gibi oynayacağım. küçük guild'in bi esprisi yok chat kanalı gibi kullanmak dışında. oyun 30$'a, parasının hakkını veriyor, istediğim zaman geri dönebilirim premium yok, subs yok. banane abıcım oyunda yapılabılecek cok sey olmasından end game content istiyorum ben saglam storylina dayali varmi? YOK daily bossmus fln filan onunde durup 100kısının outo attack yaparak kestigin moba sen boss diyebilirsin ben demiyorum ewt 150 dolar gerekıyor full oynayabılmem ıcın 4 pet 2 kostum setı alsam ztn gectı 150 doları neyın kafası bu? pvp oyuncusuna hıtap eden ısı gucu pvp olan ınsanın oynayabılecegı bır oyun bu ıste pvesi cop bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Loex said: sensin lan bingildak <3 xenus Evet. ps. editlemeden önce hakaret etme çabanı da gördüm bu arada, hani hakaret etmeye çalışıp edememek çok üzücü bir durum. ondan sonra gelip paragraf paragraf yazı yazmaya veya argüman üretmeye falan çalışıyorsunuz. mmo'yu kısıp iki kitap okuyun öncesinde. kendinizi ifade etmekten bu kadar aciz olmayın hayatı zorda oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 loex sakin ol yavrucum, kimse oynadığın oyuna laf etmedi tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 kujo123 said: 150 dolar gerekıyor full oynayabılmem ıcın 4 pet 2 kostum setı alsam ztn gectı 150 doları neyın kafası bu? bir tane peti eventle beleşe aldım, diğer 3 peti release'de indirimdeyken aldım 20$'a, hem one time purchase hem de account bound bunlar. kostümler opsiyonel. overwatch/archeage kafası rng based yapmayalım diye fiyatları yüksek, bence bir problem yok. 30$'lık ghillie pvp suitini competitive pvp yapmayacaksan almana gerek yok. sindire sindire oynarsan zaten 3 ay sürer zaten o seviyeye gelmen. ben hala almadım mesela. oyun p2w değil, subs-premium yok, expansionlar/patchler bedava. AAA contenti olan oyunu indie fiyatına 30$'a alıyorsun. o kadar da harca yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 bingildak said: Loex said: sensin lan bingildak <3 xenus Evet. ps. editlemeden önce hakaret etme çabanı da gördüm bu arada, hani hakaret etmeye çalışıp edememek çok üzücü bir durum. ondan sonra gelip paragraf paragraf yazı yazmaya veya argüman üretmeye falan çalışıyorsunuz. mmo'yu kısıp iki kitap okuyun öncesinde. kendinizi ifade etmekten bu kadar aciz olmayın hayatı zorda oynamayın. hakaret niye edemiyim ya arsızmısın hakaret mi seviyosun anlamadım ki hayatı zorda oynamayın ne demek ya hahah. Tam forum nerdü zekası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Valla oynamıyorum ama mmorpg.comda oyunun ismi Hack Desert'e çıktı. Sınırsız canlar, uçan atlar, cooldownsuz skiller vs vs. Oyundaki birçok şey client bazlıymış. Hatta Daum bile kabul etti bunu. Daum'un oyuncularla olan iletişiminden de aşırı şikayetçiler. En ünlü Black Desert streamerı sırf bu yüzden oyunu bırakıp video çekti yutupa koydu falan. Baya bi drama dönüyor bu oyunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 doğrudur ben haftada maks 10-12 saat oynadığım için hiç bi eksik göremiyorum ama aylık paralı olsa 20 dolar olsa bi dk düşünmem onu da veririm o kadar iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Bi ton hack falan varmış oyunda. Hızlı giden insanlardan tutunda tüm büyüleri instant atmaya kadar bir çok özellik varmış. İnsanların hepsi bundan bıkmışlar. DAUM game de bununla ilgili bir açıklama da yapmamış. "Black Desert is an MMORPG and to have bots running around and ruining the game isn't fun for anyone." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 archeage'e olanın aynısı olcak beyler sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 easterns. cizgilerinden sapmiyorlar asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 E abi şimdi black desert kötülüyorken blade and soulu da es geçmeyelim derim. Bir zamanlar unutmayın bot amcalarımız dungeon girişlerinde fink atıyordu. Şimdi 50 faction bölgesinde otomatik yaralıları taşıyorlar görev yapamaz olduk. Bana kalırsa black desert da fish bot varsa benim için problem olmaz. O kadar yayın izledim hani neden hiç bota denk gelmediler sorusu aklıma gelmedi değil. Oyunu da oynamıyorum sadece gördüklerimi söylüyorum. Bana kalırsa black desert şu haliyle optimizesi vs vs olsun gerçekten blade and souldan kat kat iyidir. Geçen hiç unutmuyorum orjinal forumda geziniyorum adamda titan x var blackwrym bossunu keserken videolamış 10 fps işlemcisi 5960x li bir intel işlemcisiydi iyi rage atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Sorun bot değil hack. Bot her oyunda olur. Botun öyle çok ciddi bir zararı yok. http://forums.mmorpg.com/discussion/449612/so-ability-cooldown-timers-are-client-side/p1 http://forums.mmorpg.com/discussion/449834/the-client-side-skill-cooldown-exploiting-is-getting-worse/p1 http://forums.mmorpg.com/discussion/450037/unlimited-hp-and-mana-yep-those-are-hacakble-pa-is-a-trully-ridiculous-developer/p1 http://forums.mmorpg.com/discussion/451189/hackers-in-bdo-getting-temp-bans/p1 Buda kendi açıklamaları; http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/944/view/news/read/39495/Black-Desert-Online-GodMode-Hack-Possible-Daum-and-Pearl-Abyss-Reacting-.html Üzücü gerçekten ne diyeyim. Ne akla hizmet bu kadar çok şey client side yapılır aklım almıyor. Üstüne Daum'un ilgisizliğide eklenince baya olay olmuş heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Hangi server hangi kanal? Bide bu kanal ne işe yarıyor acaba? Değiştirebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 guest pass giveaway http://www.mmoreviews.com/black-desert-free-7-day-trial-giveaway/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ^ Tşk, kaptım 6 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar