Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

kujo123 said:

Uzun said:

Bu ne biçim bir oyun arkadaş ya.. Hangi siteye bakarsam bakayım, hangi eleştiri yazılarını veya yorumları okursam okuyayım herkes olumlu şeyler söylüyor. İnsanı zorla başlatacaklar.

olumlu yanı kadar olumsuz yanı var merak etme:D

bi tane söylesene
Sosyal ağlarda paylaş

Loex said:

kujo123 said:

Uzun said:

Bu ne biçim bir oyun arkadaş ya.. Hangi siteye bakarsam bakayım, hangi eleştiri yazılarını veya yorumları okursam okuyayım herkes olumlu şeyler söylüyor. İnsanı zorla başlatacaklar.

olumlu yanı kadar olumsuz yanı var merak etme:D

bi tane söylesene

end game content yok, dungeon yok, boss mekaniği yok,hikaye storyline yok(yok gibi bisey dandik),avrupa serverında karakterin adam olsun istiyorsan en az 150 dolar harcaman gerekli,hardcore oyuncu gelıp semi hard core oyuncuya tek atıyor.Online süresinin oyuna etkisi ucurumlar yaratiyor daha uzar gider liste
Sosyal ağlarda paylaş

klasik wow kafasında düşünmeyin, yapıcak şey çok oyunda, arka sayfalarda yazdım. hele casual adam için zaman geçirtecek çok şey var. 1 sene önceki videoyu buluyorsanız, onları da bulursunuz. kujo da baya sallamış, 150 dolar falan harcama ne lan dsdfg

oyunda PUG, random adamla interaction az, en büyük sıkıntı bu. yani o kadar zaman skyrim oynar gibi oynadım oyunu. 50'den sonra PUG kurmaya başlıyorsun daily bossları için falan. oyunda pvp guildler üzerinden dönüyor. burnout oldum bende. dönünce bi tane horde yabancı guilde giricem adam gibi oynayacağım. küçük guild'in bi esprisi yok chat kanalı gibi kullanmak dışında. oyun 30$'a, parasının hakkını veriyor, istediğim zaman geri dönebilirim premium yok, subs yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

klasik wow kafasında düşünmeyin, yapıcak şey çok oyunda, arka sayfalarda yazdım. hele casual adam için zaman geçirtecek çok şey var. 1 sene önceki videoyu buluyorsanız, onları da bulursunuz. kujo da baya sallamış, 150 dolar falan harcama ne lan dsdfg

oyunda PUG, random adamla interaction az, en büyük sıkıntı bu. yani o kadar zaman skyrim oynar gibi oynadım oyunu. 50'den sonra PUG kurmaya başlıyorsun daily bossları için falan. oyunda pvp guildler üzerinden dönüyor. burnout oldum bende. dönünce bi tane horde yabancı guilde giricem adam gibi oynayacağım. küçük guild'in bi esprisi yok chat kanalı gibi kullanmak dışında. oyun 30$'a, parasının hakkını veriyor, istediğim zaman geri dönebilirim premium yok, subs yok.

banane abıcım oyunda yapılabılecek cok sey olmasından end game content istiyorum ben saglam storylina dayali varmi? YOK daily bossmus fln filan onunde durup 100kısının outo attack yaparak kestigin moba sen boss diyebilirsin ben demiyorum ewt 150 dolar gerekıyor full oynayabılmem ıcın 4 pet 2 kostum setı alsam ztn gectı 150 doları neyın kafası bu? pvp oyuncusuna hıtap eden ısı gucu pvp olan ınsanın oynayabılecegı bır oyun bu ıste pvesi cop bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Loex said:

sensin lan bingildak

<3 xenus

Evet.

ps. editlemeden önce hakaret etme çabanı da gördüm bu arada, hani hakaret etmeye çalışıp edememek çok üzücü bir durum. ondan sonra gelip paragraf paragraf yazı yazmaya veya argüman üretmeye falan çalışıyorsunuz. mmo'yu kısıp iki kitap okuyun öncesinde. kendinizi ifade etmekten bu kadar aciz olmayın hayatı zorda oynamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

kujo123 said:

150 dolar gerekıyor full oynayabılmem ıcın 4 pet 2 kostum setı alsam ztn gectı 150 doları neyın kafası bu?

bir tane peti eventle beleşe aldım, diğer 3 peti release'de indirimdeyken aldım 20$'a, hem one time purchase hem de account bound bunlar. kostümler opsiyonel. overwatch/archeage kafası rng based yapmayalım diye fiyatları yüksek, bence bir problem yok. 30$'lık ghillie pvp suitini competitive pvp yapmayacaksan almana gerek yok. sindire sindire oynarsan zaten 3 ay sürer zaten o seviyeye gelmen. ben hala almadım mesela.

oyun p2w değil, subs-premium yok, expansionlar/patchler bedava. AAA contenti olan oyunu indie fiyatına 30$'a alıyorsun. o kadar da harca yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Loex said:

sensin lan bingildak

<3 xenus

Evet.

ps. editlemeden önce hakaret etme çabanı da gördüm bu arada, hani hakaret etmeye çalışıp edememek çok üzücü bir durum. ondan sonra gelip paragraf paragraf yazı yazmaya veya argüman üretmeye falan çalışıyorsunuz. mmo'yu kısıp iki kitap okuyun öncesinde. kendinizi ifade etmekten bu kadar aciz olmayın hayatı zorda oynamayın.

hakaret niye edemiyim ya arsızmısın hakaret mi seviyosun anlamadım ki

hayatı zorda oynamayın ne demek ya hahah. Tam forum nerdü zekası
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oynamıyorum ama mmorpg.comda oyunun ismi Hack Desert'e çıktı. Sınırsız canlar, uçan atlar, cooldownsuz skiller vs vs. Oyundaki birçok şey client bazlıymış. Hatta Daum bile kabul etti bunu. Daum'un oyuncularla olan iletişiminden de aşırı şikayetçiler. En ünlü Black Desert streamerı sırf bu yüzden oyunu bırakıp video çekti yutupa koydu falan. Baya bi drama dönüyor bu oyunla ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ton hack falan varmış oyunda. Hızlı giden insanlardan tutunda tüm büyüleri instant atmaya kadar bir çok özellik varmış. İnsanların hepsi bundan bıkmışlar. DAUM game de bununla ilgili bir açıklama da yapmamış.
"Black Desert is an MMORPG and to have bots running around and ruining the game isn't fun for anyone." said:

Sosyal ağlarda paylaş

E abi şimdi black desert kötülüyorken blade and soulu da es geçmeyelim derim. Bir zamanlar unutmayın bot amcalarımız dungeon girişlerinde fink atıyordu. Şimdi 50 faction bölgesinde otomatik yaralıları taşıyorlar görev yapamaz olduk. Bana kalırsa black desert da fish bot varsa benim için problem olmaz. O kadar yayın izledim hani neden hiç bota denk gelmediler sorusu aklıma gelmedi değil. Oyunu da oynamıyorum sadece gördüklerimi söylüyorum. Bana kalırsa black desert şu haliyle optimizesi vs vs olsun gerçekten blade and souldan kat kat iyidir. Geçen hiç unutmuyorum orjinal forumda geziniyorum adamda titan x var blackwrym bossunu keserken videolamış 10 fps işlemcisi 5960x li bir intel işlemcisiydi iyi rage atmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun bot değil hack. Bot her oyunda olur. Botun öyle çok ciddi bir zararı yok.

http://forums.mmorpg.com/discussion/449612/so-ability-cooldown-timers-are-client-side/p1
http://forums.mmorpg.com/discussion/449834/the-client-side-skill-cooldown-exploiting-is-getting-worse/p1
http://forums.mmorpg.com/discussion/450037/unlimited-hp-and-mana-yep-those-are-hacakble-pa-is-a-trully-ridiculous-developer/p1
http://forums.mmorpg.com/discussion/451189/hackers-in-bdo-getting-temp-bans/p1

Buda kendi açıklamaları;

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/944/view/news/read/39495/Black-Desert-Online-GodMode-Hack-Possible-Daum-and-Pearl-Abyss-Reacting-.html

Üzücü gerçekten ne diyeyim. Ne akla hizmet bu kadar çok şey client side yapılır aklım almıyor. Üstüne Daum'un ilgisizliğide eklenince baya olay olmuş heryerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...