Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ws kotu malesef bati olmasi pek bir seyi degistirmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Zamanında rift vardı onu oynardım büyük zevkle. Onunda azına sıçmışlar. P2W P2W sesleri yankılanıyor mübarek. Yok abi MMO yok harbi yok yani. Diyorsun archeage vs oynayayım bir giriyorsun hayattan soğuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Betası bu gün başlamış ama bizim ülkeden girilmiyor muş.. Reiz e şikayet edeceğim bunları.. Ayıp ayıp.. Beta bu gün başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Wow bu durumda icip icip arabilan eski sevgili mi oluyo sdfg Camelot bi cilalandin da gorelim. Bi de shards online dan umutluyum ben. Galiba tam aradigimiz tarz o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Olabilir yani abi skaldkasld. Neden olmasın. Harbi indiriyorsun açıyorsun ben bunu oynarım süper felan 2 saat sonra oyun kendisini geri dönüşüm kutusunda buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Hayatımda gördüğüm en kötü cinematiclerden biri. O adamın konuşması nedir öyle ya öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Esh said: Wow bu durumda icip icip arabilan eski sevgili mi oluyo sdfg Camelot bi cilalandin da gorelim. Bi de shards online dan umutluyum ben. Galiba tam aradigimiz tarz o ya. trend coop/lobby mmolarına döndü artık. karakter customization, build variety, progress, end-game pvp/pve olan shooterlar falan işte. 4-5 kişi group play, ek olarak 7-8 kişilik raid konsepti. camelot falan felaket patlayacak. action rpg kıvamında gelen 1-2 proje var ama mmo as we know it bitti. gelmez bundan sonra büyük projeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yazuach said: Hayatımda gördüğüm en kötü cinematiclerden biri. O adamın konuşması nedir öyle ya öf. hadi şimdi kabul edelim vasat ama gereksiz bi hate bandwagonu almış yürümüş bence yalnız. ergen videosu tadında feat. çaklıt reyn yazdıkları için haketmişler ama :D patato bi senaryosu olacağı belliyken trailerlarda senaryo üzerinden pazarlamaları komedi zaten ama cinematic değilki adam gibi, oyun motoru still ile story trailer çekmişler. pvp gösterin bize kan gösterin dsdfg. bu kadar boş beleş, cash shoplu p2w oyunun b2p olması da ayrı bi komedi. oyunu b2p yapıp, 2-3 aya hype bitince f2p duyurulur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 view distance arttıran costume satıyorlar cash shop'ta ahaha. bi tane de nickini herkesten, pk yapsan bile gizleyen kostüm var. owpvp'den pazarlanan oyunda p2w itemları dayamışlar. said: Pets give bonuses to, fishing, gathering, hp, karma, death penalty, gathering, processing, life, and so on üstüne cash shop petlerine auto-loot koymuşlar yanına pet bonus eklemiş ve 4 pet'e kadar summon hakkı koymuş. herkes hayvanat bahçesi gibi dolanıcak herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Boku cikmis iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 All Hail P2W P2W. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bu adamlar çok garip kafalar yaşıyor ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bingildak said: bu adamlar çok garip kafalar yaşıyor ya asdasd Azıcık da o kafadan bize verseler bari salkdksal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Xenus said: view distance arttıran costume satıyorlar cash shop'ta ahaha. bi tane de nickini herkesten, pk yapsan bile gizleyen kostüm var. owpvp'den pazarlanan oyunda p2w itemları dayamışlar. said: Pets give bonuses to, fishing, gathering, hp, karma, death penalty, gathering, processing, life, and so on üstüne cash shop petlerine auto-loot koymuşlar yanına pet bonus eklemiş ve 4 pet'e kadar summon hakkı koymuş. herkes hayvanat bahçesi gibi dolanıcak herhalde lol 4e kadar summonlanıodu zaten rusyadada nıckı gızleyen kostum ıyımıs ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi kostümler birde 5 parça ve armoru/kostümü istediğin dye edebiliyorsun ama dye etmek için önce cash shoptan pack alman gerekiyor. rng kutudan hangi renk çıkarsa şansına. 5 parçalık seti tamamlamak için istediğin renk gelene kadar rollaman gerekiyor. gelmezse pokemon gibi dolaşırsın artık paranla rezil olmak. buna şu ispanyolca dalga geçen dayı memesinden yapmaları lazım ahaha. ama oyunun en berbat yanı über grafik kasıp, armor modeli kasmamaları. level atlayınca gelen yeni gearı giyiyorum, armor görüntüsü değişmiyor. dragon age 2 style ahaha. oyunda 1-50 arasında zaten 3-4 farklı armor modeli varmış. gerisini fahiş cash shop'a yığmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GbiZ4vmdHRI http://origin.webcdn.theblackdesertonline.net/forum/service_live/monthly_02_2016/2016-02-19_735409792.JPG.b982ce2ab3d60ac016ed078253a6cdec.JPG sadece nicki gizlese iyi, baya bildiğin camo suit https://www.youtube.com/watch?v=clc2vyRyPcU ahaha bu çok iyimiş. age of conan'da atla uçurumdan tepme olayı aklıma geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 geceleri herkes super saiyan'a dönüyor lel http://i.imgur.com/6RYVbSE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ahaha böyle salakça birşey görmedim. a (hardcore-pvp) serverının 2.kanalında karakter açanları b (casual-pve-rp) serverına atmışlar yanlışlıkla. karakteri silip ismi alamıyorlar da isimin boşa çıkması 24 saat sürdüğü için. head start için 100$'lik pack'i alanlara baya patlamış. http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/24818-na-server-character-placement-issue/ üstüne bu pack'i pre-order edenlerin bazılarına pack itemları gitmiş, bazılarına gitmemiş, pleb gibi release'i bekleyeceklermiş. bu ip block yüzünden milletin ahını aldılar hiç bi işleri rast gitmiyor valla https://www.youtube.com/watch?v=ELX4FkJL8Yc yalnız bu oyun çok fena p2w gözüküyor ya. archeage'de bile böylesini görmedim lan. henüz oradaki gibi cash shop itemları trade edilmiyormuş. ama oyunu f2p yapınca, tradeable hale getirirler diye tahmin ediyorum. oyun zaten klasik p2w kore kafasında itemı +123656'a getirip faceroll çekme. neyse ki Blade & Soul böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 :D leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MU31rEuAKrg kungen bu oyunu çok övüyor. Şöyle iyi böyle iyi ıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi blade and soul feci favorim. P2W olayı yok resmen 0 a inmiş gibi. Teranın Dövüşlü versiyonu gerçi oyun ama çok hosuma gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 smartgun said: https://www.youtube.com/watch?v=MU31rEuAKrg kungen bu oyunu çok övüyor. Şöyle iyi böyle iyi ıvır zıvır. kungen övüyor çünkü adama sponsorlar. ben kendi gözlemlediğimi yazıyorum. cash shop'ta f2p oyunların bile artık yapmadığı üzerinde statlar olan 30$'lık "kozmetik" kostümler var. kamuflaj suitini iki mesaj üstte koymuştum mesela. open world pvp'de first hit avantajı sağlayan bişi, direk p2w bence yani. birde şuanki b2p scheme'i tam bi cash grap scam bence. bu oyun 2-3 aya f2p olacak. yani oyunda en basitinden karakteri customize edemiyorsun çünkü oyun için elde edilebilecek gear çok kısıtlı. level 1 karakter ile level 50 karakterin görünüşü arasında fark bile yok pek. bütün yeni gear cash shop'a ekleniyor diğer regionlarda f2p olduğu için. üstüne diğer regionlardaki gibi premium cash shop itemlarını AH'da satıp gold'a convert etme olayını açtıkları anda p2w olur, çünkü gear scaling inanılmaz fazla. koyduğum videoya bak istersen, aynı leveldaki adam tutorial mob'u kesiyormuş gibi indiriyor diğerlerini. biri +20'li credit card warrior, ötekileri +5'li plebler. gear scaling hiç bu kadar yüksek olmamalı yani, skill based oyun olmaktan çıkıyor sonra.a dam afk kalsa bile kesilemeyecek hale geliyor. whalelere mastürbasyon yapıyorlar işte. oyuncunun kendi hatası yüzünden yenilmesini lazım ama yine de hardcore oyuncuları mutlu etmesi için bi gear progression olması lazım. tam gw2 değil yani. sadece cool skin alıcam diye yüzlerce saat grind olmayacak, statlara az da olsa yansıyacak. bence Blade & Soul bunu başarmış. gerçi combat'ın akıcılığı çok önemli bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ne kadar para vermislerse kungene, p2w ne unutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 black desert'i bilmiyorumda, wow için filan söyledikleri doğru. bas parayı gold'u al, bas parayı myhthic boost'lattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 smartgun said: black desert'i bilmiyorumda, wow için filan söyledikleri doğru. bas parayı gold'u al, bas parayı myhthic boost'lattır. ama wowda "bas parayı" yapmadan da "gold" alabiliyorsun yada "myhthic" alabiliyorsun. Burada "bas parayı kazan oyunu" modeli geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar