Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 burdan taksime gidebilien oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sostizm said: Helal pati... Ciddi anlarda ciddi bir platforma dönüşebilen canım forumum . Muccks. Al benden de o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://twitter.com/t24comtr/status/340504856336924672/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bişeyler değişecekse molotov kokteyli olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Oha çok karisti lan polis tam vi oc ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Aluriel said: bosa gidecek sunlarin hepsi emin olun. 2-3 hafta önceki reyhanli olaylari gibi bunun da ustu kapanacak bi guzel. yarin da haberlerde halka orada gösteri yapanlar marjinal gruplar olarak yansitilacak, polisin kahramanligi ovulecek vs. Geç kaldın. Topbaştı sanırım bugün marjinal grup olarak tanımladı zaten eylem yapanları. Önüne gelen marjinal grup oluyo mna koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nienna said: ayıp olmasın diye üç beş dakika gösterdiler ana haberlerde. Onada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Aluriel said: bosa gidecek sunlarin hepsi emin olun. 2-3 hafta önceki reyhanli olaylari gibi bunun da ustu kapanacak bi guzel. yarin da haberlerde halka orada gösteri yapanlar marjinal gruplar olarak yansitilacak, polisin kahramanligi ovulecek vs. biz görüyoruz kardeşim, bizimde uyurken anılarımızı mı silecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nienna said: keşke tv binaları da protesto edilse. abi bu gidişle iş oraya da varır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/947047_10151450511982747_764335969_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 showtv'yi ciner almış 400m dolara bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://imgur.com/r25V7WG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Digiturk'de 51. kanal +1 adlı kanalda Uğur Dündar ana haberde konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://twitter.com/zaferalgoz/status/340501921133641728/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Cons said: bişeyler değişecekse molotov kokteyli olmadan olmaz. molotof degil de biri cikarip silahi bi polisi vurucak sonunda. olaylar da orda kopar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 olması lazım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aynen öyle.. şu tomaları çözmeleri lazım lastiklerimi yarıcaklar asit masit mi dökücekler yürüyenine onları bi pasif hale getiriceksin.. iki üç tanede manyak çıkarıp sıkıp öldürdümü polis bu olay kopar gider. yunanistandan hallice olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben levent-mecidiyeköy civarlarından geçtim millet beşiktaş a doğru iniyordu, bir yerden limon alalım bulunsun diye. Gezi parkı için yürütmeyi durdurma kararı çıkmış güya ama bu iş uzarsa farklı illerden adamlar sırf bunun için gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Marty said: Cons said: bişeyler değişecekse molotov kokteyli olmadan olmaz. molotof degil de biri cikarip silahi bi polisi vurucak sonunda. olaylar da orda kopar zaten onu diyorum sabahtan beri, gece olcak herealde o durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 başka şehirlerden otobüs kaldıracaklarmış zaten birkaç yerde gördüm ne kadar ciddi organizasyonlardır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Noyzura said: NeoStyle said: Noyzura said: İzmirli arkadaşlar 19:00'da alsancak isleke önünde birleşiyoruz. gelince izmirde olanları özet geç bi zahmet Varmak üzereyim. Limónumu şalımı aldım. Hazırlıklıyım. Arası da görücem umarım o da oralarda olucak. ulen bu gün hatunun yanına izmrie gidecektim aksaklık oldu gidemedim, işten çıkıp pasaporttan uzamış karşıya korkmuş sanırım gitmiş olsam bizde orda olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fenerliler gecikecekler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 öyle bir şey olursa haklıyken haksız görülür toplumda. insanlar savaş istemiyorlar barış istiyorlar. savaş isteyen polis orada. illa ki kaybedecekler bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 iniyorum şimdi kuğuluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o büyüklükteki bir kabalıkta provakatörlerin prim yapmamasının imkanı yok. bir noktada kopacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar