Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Hack'ten korkunç iddialar...

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

kaldı ki özelleştirmeler ve dış mihrak assasinleri falan deyince akla akp'den önce gelmesi gereken ecevit'in can simidi olarak çağırdığı kemal derviş'lere özal'lara yani şimdiki badem bıyıklarla alakası olmayan tiplere uzanıyor hehe
siz gülün abi ne güzel gülmek iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

özelleştirmelerin tamamen doğru, gerekli ve uygun yapıldığını düşünüyorsun yani. bu konuyu öm fln eya burada açıklarsan okumak isterim açıkcası. merak yani

hayır tamamı çok doğru çok güzel demiyorum
ancak özelleştirmenin bir kavram olarak vakti geldiğinde uygulanmasının çok doğal olduğu, memleketi sattılar hedehödö demenin çok yetersiz bir siyasi yaklaşım olduğunu söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu 2 belgeden ne sonuc cıkartıldıgını biri adam gibi acıklasın valla gram bi yorum getiremedim.
jandarma komutanlıgına böle böle şu araçlarda bomba bilgisi gelmiş. getirenlerın de zaten bizim mit gibi el muhabaratla calıstıgını acıklamıslardı. adamlar tabi son gizlilikle bombalama eylemlerını yapcak kapasitedeler. her bombalama eylemi yakalanabilseydi keşke ama öyle bir sistem yok. şu belgelerden ne anlıcaz o kısmını anlamadım.

ayrıca red hack nedir anasını satayım kafalarına göre belge uydur uydur yaz. dogrulugunu da kimse ispatlayamıo gerçekse bile gram itimat edilcek bir grup değil. lan ordunun bilgilerini sızdırabiliyorsa bunlar dünyayı yerınden hoplatır. güncel veri akısı var demek oluyor şu bilgiler. tüm dünyadaki hackler güvenlik uzmanları salak bi bunlar mı dünyanın 1 numarası her bilgisayara her bilgiye falan ulasıo. hiç inandırıcı değil
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Dworgian said:

özelleştirmelerin tamamen doğru, gerekli ve uygun yapıldığını düşünüyorsun yani. bu konuyu öm fln eya burada açıklarsan okumak isterim açıkcası. merak yani

hayır tamamı çok doğru çok güzel demiyorum
ancak özelleştirmenin bir kavram olarak vakti geldiğinde uygulanmasının çok doğal olduğu, memleketi sattılar hedehödö demenin çok yetersiz bir siyasi yaklaşım olduğunu söylüyorum.

memleketi sattılar demenin yetersiz olduğu oranda yetersiz şu cevabın ama.

yani aslında rakamsal verilerle efektif olup olmadığını ortaya koyamadığımız sürece her yorum yetersiz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

benim daha geniş çapta demek istediğim şey hükümete demokratik hakları ihlal ettikleri konusunda muhalefet yaparken muhabbeti ekonomiye bağlamanın hatta özelleştirmelerle ilgili argüman yaratmanın bir işe yaramayacağı tam tersine sizi haksız çıkaracağından ibaretti. konu özelleştirmeler ve akp'nin ekonomi politikası da değil daha derine girmek faydasız.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Llama said:

GERGE said:

RedHack su universitelerde yolsuzluk olayindan beri benim gozumde anlamsiz bir topluluk.

neden.. orada da net belgeleri yayınlamadılar mı

Yok. Sadece yakalanmis ve haklarinda sorusturma acilmis, bazen ceza verilmis yolsuzluklari yayinladilar. KOnusunu bulmaya usendim simdi ama orada da demistik bunu.
sen orda olayi anlamamissin, o yuzden digerlerinden hicbir farkin kalmamis anlamayanlar olarak.senin gozunde anlamadigin birsey yuzunden anlamsiz olmalari birsey ifade etmiyor yani

tatar da epic, kime neye hizmet ettiklerini yuzlerce kaynaklarda arastirip ogrenebilirsin, gizli bisey degil amac ve hizmet ettikleri sey

o yuzden gerge ile birbirinize vurun kenarda bi yerde
Sosyal ağlarda paylaş

siteyi aciyorum resimlerin hicbiri acilmiyor

o degil de boyle imba belgeler acikliyorlar falan ya, noluyo abi, ne degisiyor? amerikan filmlerindeki gibi olsa eyvallah dicem böle binbir zorlugu asip devletin pis sirlarini aciga cikartan gizli kahraman ve o sirlar basina yansir yansimaz polisler harekete gecer, once amerikan baskani tutuklanir, sonra askeri komutanlar birer birer tutuklanir ve amerika bir kez daha pisliklerden arinmis ozgur bir ulke haline gelir.

dusunsenize lan redhack belge yayinliyor, tayyip tutuklaniyor necdet özel sorguya cekiliyor falan. turk basini saskinlik icinde, butun pislikler ortaya dokulmus, halk zafer cigliklari atiyor falan.

Ha bi ayrintiyi unutmusum, belgeleri bulan ve polise getiren adamin sirtina bir battaniye ve eline kahve verilmesi
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

siteyi aciyorum resimlerin hicbiri acilmiyor

o degil de boyle imba belgeler acikliyorlar falan ya, noluyo abi, ne degisiyor? amerikan filmlerindeki gibi olsa eyvallah dicem böle binbir zorlugu asip devletin pis sirlarini aciga cikartan gizli kahraman ve o sirlar basina yansir yansimaz polisler harekete gecer, once amerikan baskani tutuklanir, sonra askeri komutanlar birer birer tutuklanir ve amerika bir kez daha pisliklerden arinmis ozgur bir ulke haline gelir.

dusunsenize lan redhack belge yayinliyor, tayyip tutuklaniyor necdet özel sorguya cekiliyor falan. turk basini saskinlik icinde, butun pislikler ortaya dokulmus, halk zafer cigliklari atiyor falan.

Ha bi ayrintiyi unutmusum, belgeleri bulan ve polise getiren adamin sirtina bir battaniye ve eline kahve verilmesi

ciddi misin? ben de halen gayet net açılıyor. mesela en alttaki belge şu şekilde...

Sosyal ağlarda paylaş

Kalkıp da bomba patlatmamışlardır ama hükümetin radikal teröristlerin Türkiye'de kol gezmesine göz yumdukları gerçek.

Resmen Suriye'deki savaşı körüklüyoruz barış ayağına, ondan sonra bomba patlayınca mı şaşıracağız. Reyhanlı'da ölen 50 kişinin kanı sığ Dışişleri bakanımızın suratına sıçradı, herif yarabbi şükür dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...