goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yav said: ekonomi konusunda hükümeti ancak gelir dağılımı perspektifinden ve aşırı neoliberalleşmeden dem vurarak eleştirebilirsiniz. bunun dışında gerçekleşen yapısal birçok değişiklikte adamlar güzel çalışıyor. biji biji diye güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 gold seninle bi kahve içelim mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kaldı ki özelleştirmeler ve dış mihrak assasinleri falan deyince akla akp'den önce gelmesi gereken ecevit'in can simidi olarak çağırdığı kemal derviş'lere özal'lara yani şimdiki badem bıyıklarla alakası olmayan tiplere uzanıyor hehe siz gülün abi ne güzel gülmek iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben gülmedimdi. merak etmiştim. valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 biraz bende öle düşünüorm özelleştirme baya iyi bişe ama değerinde özelleştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dworgian said: özelleştirmelerin tamamen doğru, gerekli ve uygun yapıldığını düşünüyorsun yani. bu konuyu öm fln eya burada açıklarsan okumak isterim açıkcası. merak yani hayır tamamı çok doğru çok güzel demiyorum ancak özelleştirmenin bir kavram olarak vakti geldiğinde uygulanmasının çok doğal olduğu, memleketi sattılar hedehödö demenin çok yetersiz bir siyasi yaklaşım olduğunu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şu 2 belgeden ne sonuc cıkartıldıgını biri adam gibi acıklasın valla gram bi yorum getiremedim. jandarma komutanlıgına böle böle şu araçlarda bomba bilgisi gelmiş. getirenlerın de zaten bizim mit gibi el muhabaratla calıstıgını acıklamıslardı. adamlar tabi son gizlilikle bombalama eylemlerını yapcak kapasitedeler. her bombalama eylemi yakalanabilseydi keşke ama öyle bir sistem yok. şu belgelerden ne anlıcaz o kısmını anlamadım. ayrıca red hack nedir anasını satayım kafalarına göre belge uydur uydur yaz. dogrulugunu da kimse ispatlayamıo gerçekse bile gram itimat edilcek bir grup değil. lan ordunun bilgilerini sızdırabiliyorsa bunlar dünyayı yerınden hoplatır. güncel veri akısı var demek oluyor şu bilgiler. tüm dünyadaki hackler güvenlik uzmanları salak bi bunlar mı dünyanın 1 numarası her bilgisayara her bilgiye falan ulasıo. hiç inandırıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi babam asker, MİT ne şekilde yazmışma yapıyor ama bu belgeler bana çok fail geldi. ne kadar ivedi ve gizli olsa da bildiğin formata uygun olmayan hatalı belgeler bunlar. bilerek mi yapılıyo MİT de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yav said: Dworgian said: özelleştirmelerin tamamen doğru, gerekli ve uygun yapıldığını düşünüyorsun yani. bu konuyu öm fln eya burada açıklarsan okumak isterim açıkcası. merak yani hayır tamamı çok doğru çok güzel demiyorum ancak özelleştirmenin bir kavram olarak vakti geldiğinde uygulanmasının çok doğal olduğu, memleketi sattılar hedehödö demenin çok yetersiz bir siyasi yaklaşım olduğunu söylüyorum. memleketi sattılar demenin yetersiz olduğu oranda yetersiz şu cevabın ama. yani aslında rakamsal verilerle efektif olup olmadığını ortaya koyamadığımız sürece her yorum yetersiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu arada babam değil teyzem asker olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 benim daha geniş çapta demek istediğim şey hükümete demokratik hakları ihlal ettikleri konusunda muhalefet yaparken muhabbeti ekonomiye bağlamanın hatta özelleştirmelerle ilgili argüman yaratmanın bir işe yaramayacağı tam tersine sizi haksız çıkaracağından ibaretti. konu özelleştirmeler ve akp'nin ekonomi politikası da değil daha derine girmek faydasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 GERGE said: Llama said: GERGE said: RedHack su universitelerde yolsuzluk olayindan beri benim gozumde anlamsiz bir topluluk. neden.. orada da net belgeleri yayınlamadılar mı Yok. Sadece yakalanmis ve haklarinda sorusturma acilmis, bazen ceza verilmis yolsuzluklari yayinladilar. KOnusunu bulmaya usendim simdi ama orada da demistik bunu.sen orda olayi anlamamissin, o yuzden digerlerinden hicbir farkin kalmamis anlamayanlar olarak.senin gozunde anlamadigin birsey yuzunden anlamsiz olmalari birsey ifade etmiyor yani tatar da epic, kime neye hizmet ettiklerini yuzlerce kaynaklarda arastirip ogrenebilirsin, gizli bisey degil amac ve hizmet ettikleri sey o yuzden gerge ile birbirinize vurun kenarda bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 siteye girdim müzik dinliyorum. çok güzel bi müzik sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 siteyi aciyorum resimlerin hicbiri acilmiyor o degil de boyle imba belgeler acikliyorlar falan ya, noluyo abi, ne degisiyor? amerikan filmlerindeki gibi olsa eyvallah dicem böle binbir zorlugu asip devletin pis sirlarini aciga cikartan gizli kahraman ve o sirlar basina yansir yansimaz polisler harekete gecer, once amerikan baskani tutuklanir, sonra askeri komutanlar birer birer tutuklanir ve amerika bir kez daha pisliklerden arinmis ozgur bir ulke haline gelir. dusunsenize lan redhack belge yayinliyor, tayyip tutuklaniyor necdet özel sorguya cekiliyor falan. turk basini saskinlik icinde, butun pislikler ortaya dokulmus, halk zafer cigliklari atiyor falan. Ha bi ayrintiyi unutmusum, belgeleri bulan ve polise getiren adamin sirtina bir battaniye ve eline kahve verilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya belge yayınlasalar, orjinali ellerinde olsa ne değişecek onu söyleyin bi? iki hafta önce şu ülke belki de tarihinin en büyük terorist saldırsını yaşadı, şu an hatırlayan bile yok. ellerin belgelenin gerçeği olsa tomar tomar ne değişecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 iyi haber sitelerinde olması güzel bakalım akşam haber bülteninde olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Gayet olabiliritesi olan bir süreç zamanında ABD nin kendine saldırı düzenlemesi gibi. Hoş o da kanıtlanamadı bu da kanıtlamaz büyük ihtimal ama kafa karıştırmaya yeter. Yalnız evraklara baktım iyice tel numarası vs yazıyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Xenocide said: siteyi aciyorum resimlerin hicbiri acilmiyor o degil de boyle imba belgeler acikliyorlar falan ya, noluyo abi, ne degisiyor? amerikan filmlerindeki gibi olsa eyvallah dicem böle binbir zorlugu asip devletin pis sirlarini aciga cikartan gizli kahraman ve o sirlar basina yansir yansimaz polisler harekete gecer, once amerikan baskani tutuklanir, sonra askeri komutanlar birer birer tutuklanir ve amerika bir kez daha pisliklerden arinmis ozgur bir ulke haline gelir. dusunsenize lan redhack belge yayinliyor, tayyip tutuklaniyor necdet özel sorguya cekiliyor falan. turk basini saskinlik icinde, butun pislikler ortaya dokulmus, halk zafer cigliklari atiyor falan. Ha bi ayrintiyi unutmusum, belgeleri bulan ve polise getiren adamin sirtina bir battaniye ve eline kahve verilmesi ciddi misin? ben de halen gayet net açılıyor. mesela en alttaki belge şu şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 radikale bakın abi direk var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bazen can sıkıntısı sırf gerge'nin yazılarını okuyorum forumda. Bakıyorum hep işine geldiği şekilde yazmış. Redhack ne yapsa da gerge'nin gönlümü kazanabilse acaba çok merak ediyorum. uyuyamıyorum meraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kalkıp da bomba patlatmamışlardır ama hükümetin radikal teröristlerin Türkiye'de kol gezmesine göz yumdukları gerçek. Resmen Suriye'deki savaşı körüklüyoruz barış ayağına, ondan sonra bomba patlayınca mı şaşıracağız. Reyhanlı'da ölen 50 kişinin kanı sığ Dışişleri bakanımızın suratına sıçradı, herif yarabbi şükür dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.ekspresburomak.com/images/microline_3321.jpg http://www.ozlemmatbaasi.com.tr/admin/urunresimleri/s%C3%BCrekli%20form.jpg http://www.ostim.org.tr/Files/Companies/2779/u277920089161422375.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hÜRRİYET'TE YAYINLAMIŞ... http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23342165.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ne bu Hurriyet takintin abi? Kotu bir site. Daha duzgun bir haber sitesi bul. Onedio mesela dedim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar