Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cardozo icin 11m+sonraki satistan 3m onermisiz ama Benfica trink 15m euro demis. Ulan 31 yasinda bu adam, Azizin hic mi kafasi calismiyor yuh!
Sowu 10 kaada aldik 26 yasinda canavar gibi, GS Chejouyu aldi 5 kaada 27 yasinda super adam, git arastir iste Fransada madem.

Cardozo 2 sene oynar sonra belese gider, sirf temiz son vurusu var diye 15m verilmez, topcu mu kalmadi amk!
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:
Yuh Holmen ve menajeri tehdit etmiş FB yi. Öyle transfer gerçekleşmiş. Bir nevi Erickson BJK olayı gibi.
DETAY
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/06/19/mecburen-holmen

Sallama haber bence, cunku on protokol belli bir sure oyuncuyu kaptirmamak icindir, kulubu baglamaz. Ayrica mecburiyet olsa 1 yillik hatta 6 aylik imzalarsin veya cok az para sunup caydirirsin vs.

Hepsini gectim, Fenerde Azizden izinsiz kus bile ucamaz, istemiyorsa kulube sokmaz adami inat eder.
Mesaj tarihi:
haahha xenus

bu arada aklıma 2 şey geldi

bu kadar transfere para harcıyorsan türk liginde şampiyon olamamak başarısızlık , kesinlikle şampiyon olman lazım benim düşünceme göre.

hatta büyük oyuncu fazlalıgı yaratıldıki adeta göz boyama

acaba uefa'dan ceza alacağımız kesinde , bu kadar transferle ve gelmesi bana göre cok olası bi şampiyonlukla göz boyamaya mı calısıo aziz

cidden

ben mi paranoya yapıorum yoksa
Mesaj tarihi:
FIFA, Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu hakkında "ömür boyu men cezası" içeren bir rapor hazırladı.

http://macadogru.com/9707/omur-boyu-men-tehlikesi/
Mesaj tarihi:
Bir fenerbahçeli olarak soruyorum: Aziz yıldırımın yurt dışına çıkış yasağı yok mu? Nasıl gidebiliyor savunmaya?
Mahkemeler için ayrıca özel böyle bir kanun mu var?
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun kurtuluş yok size asdfgasdfg.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın UEFA'dan men cezası alması durumunda yeni bir formül devreye girecek. Bu takdirde Aziz Yıldırım Sportif A.Ş.'nin CEO'su olarak görev yapacak
  • Yeni Oluştur...