KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 benden kaçarken düşmüştü kolunun üzerine. ebelemece mi oynuyorduk, neydi, öyle bir şeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 benim çetoyla uğraşmamım tek sebebi yanına oturmak için eriyip bitmem. ay utanırım gülerim böle. sever mi acaba beni. nolur sevsin. ay böle bişey böle anaaaam. ihihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 acaba iktidarsızlık sorununun kaynağı bu olabilir mi metinbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sever tabi lan böyle salak salak tripleri bıraksak aslında nasıl sevilesi insalarınız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Dini insanlara bakis acisi nasil oluyor peki spirutellige inanan bir insanin? Hangisinin daha fazla kanidi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ne kanıdı ? kanatı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Tarot kartlarindan daha inandirici oldugu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 SeaGle said: Tarot kartlarindan daha inandirici oldugu kesin. bence inandırıcılığı aynı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kötü troll bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 rockstar ol yardır bence. rockstar olamıyosan bile imkanın(para yani) varsa rockstar gibi yaşa. çok özeniyom ben 80 lerde ilah olmuş rock yıldızlarına. robert plant ın , led zeppelin II albümünü çıkardıkları yıllarda nasıl yaşamıştır bi düşünün bana hak vericeksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bugün facebookda dolanırken önüme şöyle bir ileti çıktı seksi bir kız girmiş : Müzikle mi uğraşıyorsun ? Artık bir albüm yapmanın zamanı geldi mi ? Hemen Kayıtlarını tamamla ve bize yolla resmi bir albümün ve profesonel klibin olsun... *1000 Adet Basım ( albüm CD - Dış ve afiş Tasarımı dahil ) *1 Adet Profesonel Klip * Dijital Platformlar 'da yer alma ve satış -TTnet Müzik - i-tunes - Turkcell Müzik - Vodafone Freezone - Avea Müzik Kral Tv vb. kanallara ve Tüm türkiyedeki radyolara MUYAP tarafından video klibiniz ve şarkınız resmi olarak yollanacak ... Bir çok ünlü rock müzik sanatcısının Albüm firmasın'dan çıkaracağın çalışman için hemen bizimle iletişime geç ! konuştum kızla sadece 5500tl ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 işte beklediğin fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kim 500 ister'e katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ne komik olur ama oraya katılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Noyzura said: konuştum kızla sadece 5500tl ;D günde 6 tane motor yıkasan, 10 günde 60 eder, kafede haftada 2 tane nokia ossuç on bulup 20 liraya okutsan... hesaplayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 motorlarda "iç-dış" konsepti var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 espri üretemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 KuddusiMavra said: 18 yaşından beri çalışarak hayatını kazanan, 22 senelik sigortalı, dünyanın 40 küsür ülkesini defalarca ve hem de iş nedeniyle ziyaret etmiş olan, binbir çeşit kültürle halvet olmuş olan, siyasetin kıyısında-kenarında-bazen göbeğinde olmuş olan, kitap yazmış, bugüne kadar ufak tefekler sayılmazsa 7inci işyerinde çalışan, 14 senelik evli ve çocuk sahibi olan, şu hayatta inişli-çıkışlı bir çok olay yaşamış olan, "lenf kanserisin"diyerek bundan 10 sene önce hastahaneye yatırılıp feleğin çemberinden de geçmiş olan, evi,2 arabası,bankada nakit her zaman 250 bin lirası olan, hali hazırda ihracat müdürlüğü görevi yapan teknik üniversite mezunu olan ben yazmıyorum anasını satayım... :)-D Ay bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kariyer kararsızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 said: ...binbir çeşit kültürle halvet olmuş olan sonra ten dalırs onli sör yazınca VOAAA VUU! B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Gerçekten 22 senede 7 şirket değiştirerek kariyer kararsızlığının dibi görülmüş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 choq sheqeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 22 senede 7 sirket cok deil yaa tamam az da değil ama ortalamaya vursan 3 sene işte zaten forumdaki gibi biriyse öyle 10 senedir bir sirkette calısması mumkun deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Oldun haklı. Özel sektörün sefilligini benim bunyem bir firmada bu zamana kadar en çok 5 sene kaldirabildi. Bu arada kariyer kararsızlığı konusunda da farklı bakış acilarimiz var.kastettiğimiz aynı firmada yillanip yükselmek ise öyle bir şey bana göre değil. Ama benim kariyerden anladığım sectigin meslekle ilgili bir işkolunda tanınan, bilinen kişi olmak. ki oldum sanırım. Şimdi de yıllardır yaptığım işte gelebilecegim en üst yerdeyim.bundan ötesi yani genel müdürlük, cfo veya ceoluk benim gibi adamların yapabileceği işler değil.özel sektörde benim açımdan daha başka bir kariyer hedefi yok. Kendi işimi yapmayı 2 kez denedim.türlü nedenlerden beceremedim. Kim bilir? Belki 3üncü sefer beceririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 22 senede 7 şirket oldukça normal, gerçi işe göre değişir ama bilişim sektöründeyse bir şirkette max 3 yıl şeklinde gidiyor sektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar