Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kariyer Kararsızlığı


Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Hayatımdaki kritik dönemlerden birindeyim. Kendime dair bazı seçimler yapıp an'larımı onları filizlendirmek için uğraşmalıyım.

Mevcut işim modellik ve modelliğe ek olarak kendi tasarladığım konseptleri satıyorum ve bazı sanatçılar için sanat yönetmenliği yapıyorum. Mevcut işlerim sürekli değişti ve şu an da bir değişim zamanı .

Önümdeki seçenekler :

1) Spiritüel alandaki çalışmalarımı insanlara profesyonel hizmet olarak sunabilirim . Yani zaten sürekli elimden geldiğince yardımcı oluyorum isteyenlere fakat çok fazla talet oluyor ve vaktim yeterli olmuyor. Paraya düşkünlüğüm olmadığımdan bu hizmetimin bir seansı karşılığı 2 ile 5 kitap arasında kitap sipariş ediyordum. Bunu da kendimi motive etmek için istiyorum çünkü bir seansım en azından 100dk sürüyor ve sürekli birileri isterken en azından bu duruma şevklendirecek birşeylerim olsun diye. İnsanların da hoşuna gidiyor en azından kitap alacak parası olmayanlara ellerindeki kitaplardan da hediye kabul ediyorum.

çevremde çoğu kişi "noyan bu hizmeti paraya dönüştürsen hem daha ilgi çekici olursun hemde insanlar para ödedikleri şeyi daha kıymete bindirirler çok zengin olursun" falan diyorlar ama hiç bir türlü yapamadım "fiyatım şudur " diye maneviyat konusunda diyemiyorum. Ama modellik konusunda fiyatım nettir ve hatır işlerine değerimi düşürmemek için pek girişmem. Sonuçta herkes fotoğraflarımı çekerse bunun için tonla para ödeyen kişiler de ödemek istemez diye falan.

şimdi ikinci seçeneğime geçiyorum fakat birinci seçeneğime dair söylemek istediklerime sonrasında devam edicem.


İkinci seçeneğim ise Rock Star olmak. Müzikle ve rock/metal camiası ile hep içli dışlıydım. ama hayatımın bu dönemine kadar hiç bir rock star gibi bağırarak ifade edebileceğim şeyler olmamıştı. Çünkü kendi içimde aşırı huzurlu ve dengede olduğumdan haykırmak bana uzak duruyordu. Bugün müzisyen bir arkadaşım çok ciddi bir teklifte bulundu. İntahardan vazgeçip bomba gibi proje içerisinde yaşarken gerçekleştirmek istediği herşeyi gerçekleştirme niyetinde.


Birinci niyetim ve ikinci niyetimi biraz bir birine dolarsam. Spiritüel olarak dünyada başarmak istediğim en önemli konulardan biri bu din dogmalarının mafyalığını maneviyat alanından kaldırmak , onu tarih etmek , yeni nesillerin zihinlerinden kurtarmak.

Ama malum ortadoğuda bu konular çok hassas. Bir çok kişi görüşlerimin keskinliğinden benim öldürülmemden korkuyor. Bu yüzden doğruları etrafta insanları tauntlamak yerine yeni nesillerin kendi kendilerine birşeyleri farketmelerini sağlamak istiyorum. Hem fikirlerimi rahatlıklıkla söyleyebilmem için öncelikle halkın sevgisini kazanmam gerektiğini düşünüyorum.

Yani Spiritüel hizmetlerimi paraya çevirmek yerine rock star olup bireysel terapilerden daha çok kitsel takılmam daha mı olumlu olur sizce ?

Hani yurt dışına gitme olanağım falan da var hatta açıkçası yurtdışına gitmem için üzerimde baskı bile var diyebilirim ama neden ortadoğuda türkiyede doğmayı seçtiğimin farkına vardıktan sonra bu ülkeden kaçmak bana çok büyük bir geri vites gibi geliyor.

hazır hala ülkemiz yırtık ve derin bir rock star görmemişken büyük bir patlama yaratabilirim ve hiç o iyi aile çocuğu rock starları gibi olmam biliyorsunuz artık beni az çok ;D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Rak yıldızı ol panpa. Rak yıldızlığında tutunamazsan yarın öbürgün geri döner yine sipirit olursun. Ama rak yıldızını ancak bugün başlarsan olursun.


tutunurum ya. yurt dışından gelen metal grubunun konserine gitsem millet benimle fotoğraf çekiliyor , ergenler kendisinden geçiyor "abi sen nesin ya" diye.

maynard kıvamında spiritüel bir rock star da olabilirim hem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

spiritüel olarak neler yapıyorsun?



tarot destelerim var. onlardan birini kullanarak 10 kartlık bir sistem ile baktığım kişinin yaşamsal tüm potansiyel artışlarına ve kendi kendine engel olduğu noktalarının açılımlarını yapıyorum. Yani bir seans esnasında kişi kendisi ile tatlı bir yüzleşme yaşarken nasıl daha iyi olabileceğine dair kendi kendine farkındalıklar yaşıyor. AYnı şekilde kendi kendine engel olduğu noktaları da farkedip hayatında çok büyük engel gördüğü şeyleri aşmaya başlıyor.

Bunun dışında yıldız haritası çıkarmaya benzer ama eş zamanlı olarak insan anatomisi ve çakra merkezleri ile da komplex olarak bağlantılı bir harita çıkarıp analizler yapıp sunuyorum


ayrıca manuel olarak negatif enerji alanlarını tespit edip arındırma yapabiliyorum

şifa çalışmaları da yapıyorum. kan kanseri gibi hardcore hastalıklara karşıda başarılı mücadeleler verdim.

şamanik yeteneklerim de var ama onları hizmet olarak tanımadığım insanlara sunmam başımı belaya sokabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca enayileri kekliyorsun ahahah

Rock star ol sen. Sipiritten para kazanmak ahlaki olarak baya gri alan ya. Hani madem insanlar bunlara inanacak kadar aptal, o zaman kandrılmayı hak ediyorlar gibi bazı savunmalar gelebilir ama dünyada olan biten bütün kötülüğün temelinde bu umarsız anlayış var. Madem sömürüleye uygun, o zaman ben de sömüreyimcilik bizi bu noktaya getirdi.

O yüzden rak yıldız ol panpa. Hem hobi olarak gene sipirit olursun.

ps : enaları karıştırmayalım. Enalar suçsuz, annen INC üzülmesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekomobilET said:

İnsanların milyarlarca dolar harcadığı kanser tedavisini iskambil destesiyle yapman çok şirin ama insanların sınırlı vaktini harcadığın ve yanlış umut verdiğin için orospu çocuğusun.



kartlar kullanarak yaptığım bir çalışma değil. İnsanlardan izole bir yerde bacaklarımı dizlerime kadar toprağa gömerek yaptığım bir çalışma. Yardımcı olduğum insanlarında devam eden tedavi süreçlerine ek olarak yapıyorum ki kimseye de "bırak tedaviyi ben hallederim" gibi bir tavrım yok.

Şunu da çok açık belirteyim ama kanser hastalarının iyileşmeleri için en en en önemli şeylerden biri ise YAŞAMA UMUDUDUR. Hiç bir şekilde işe yaramaz bile olsam yaşamaktan tamamen ümidini kesmiş ve kendini tamamen hastalığın kollarına ağlayarak bırakan insanlara azıcık bile yaşama umudu verebilmekten mutluyum. Onlar yaşıyor ve hayatları devam ediyor. Para için veya reputation için yapmadım asla sadece iyileşmeleri için yaptım.

Ayrıça kolumda bir dövme var çok minik ama O.Ç. yazıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...