Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yalnız kart satıp oyun alanlar aldı. fiyatları baya düşmüş. 30 cente gideler 15 cente 10 cente düşmüş artık. para kasılmaz sdfs. ben düşen kartları tutuyorum craft yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Karea said: torchlight 2 var bende fazladan kerbal prison skyrim lazim updated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kartları nası craft yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Steam'in ana görüntüsünde yukardan kendi nickine tıkla > Badges'a tıkla sonra ordan hangi badge'in kartlarını topladıysan ona tıkla Craft Badge var yukarda basınca craftliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Elimde fazladan Dead İsland var FM Kerbal Prision Arch. Skyrim'den biriyle değişkmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 [H]Reus, Chivalry [W] Bioshock, Dead Island, Skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 fazladan riptide var prison architect, torchlight 2 veya tomb takas pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 -Kerbal Space Program -Torchlight 2 kartlarım var. -Tomb Raider -Skyrim -Reus -Prison Architect arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 knoxville said: fazladan riptide var prison architect, torchlight 2 veya tomb takas pls tl2 var bende de , go go trade. steamid: stimpak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Redeagle said: -Kerbal Space Program -Torchlight 2 kartlarım var. -Tomb Raider -Skyrim -Reus -Prison Architect arıyorum. Torchlight ben de yok sanırım onun ile reus değişebilirim. DareJedi Steam den bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 elinizdeki fazla kartları satın marketten aynı paraya alın vreceğiniz para komisyon 0,04 cent ne uğraşıyosnz bu kadar community yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 al sat daha çok uğraştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sosyallik oluyor işte. Herkeste olan beleş şeye ne diye para verim. Darejedi benim hesap tyrannredeagle arkadaşlık teklifi yolladım =F Her türlü trade'e girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 o 0.04 centler her kartta birlesiyor, uzun donemde bayagi gereksiz masraf. uzun donem bile degil, 3 tane senin deidign gibi 4 cent kaybetsem 1 tane killing floor karti ediyor mesela. mantiksiz bi' arguman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ilk hafta 1-2 dolardan tanesini sattık. 4 oyundan düşen kartı satıp 15-20 dolar kazandım. ki rozet için gerekenin yarısı kadar düşüyor ortalama. şimdi aynı o parayı geri versem 20-30 oyunun rozetini alırım. şimdi o kadar fark olmasa da 20-30 cent fln olanları satın gitsin. paraya dokunmayın. 2 hafta sonra 5 katı kart alın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Elimde fazladan kerbal var, dead island ve skyrim arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 gleoddyn said: Elimde fazladan kerbal var, dead island ve skyrim arıyorum. özelden mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bana kerbal, skyrim ve fm13 üçlünüsünü getirene 1 tane oyun verecem 15-20 oyunluk bi listeden seçtirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 olm yok mu kimsede skyrim ve torchlight anaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Olm satip alsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 trade ruhu abi, 10 centten çok var walletta yoksa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 warband kartı isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 skyrim ve torçlayt var ikisi 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 foillerini alsan 3 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tamamladım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar