Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oyundan hiç kart kazanmadım lan. dotadaki kartlar nası elde ediliyo mesala item satın alınca mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 İtem gibi düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fm 13 var fazla trade istiyorum getaway cardlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Darksun said: Len zaten bitirdiğim oyuna kart koymuşlar. Kart almak için bir daha mı bitircez heh ne saçma yahu. Bunlar kozmetikse zaten bir halta yaramıyor. Badge ve level alsam nolur almasam nolur =) aç oyunu alt tab yap 1 saate gelio kartlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Darksun said: Len zaten bitirdiğim oyuna kart koymuşlar. Kart almak için bir daha mı bitircez heh ne saçma yahu. Bunlar kozmetikse zaten bir halta yaramıyor. Badge ve level alsam nolur almasam nolur =)oyun arkada acık dursa hic bisey yapmasan da kart dusuyor. Zaten kozmetik hosuna gitmiyosa ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hangi oyun o? beleşe kart yok öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu kart drop zımbırtısı ne kadar sürede refreshleniyor, ben bitiriyorum haklarını hep asdasd 10 dolara yaklaştım. DISHONOREEDDDD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 screwy said: Darksun said: Len zaten bitirdiğim oyuna kart koymuşlar. Kart almak için bir daha mı bitircez heh ne saçma yahu. Bunlar kozmetikse zaten bir halta yaramıyor. Badge ve level alsam nolur almasam nolur =)oyun arkada acık dursa hic bisey yapmasan da kart dusuyor. Zaten kozmetik hosuna gitmiyosa ugrasma. abi benim 3 hakkım bitti mesela oyun için, 3 kartlık booster pack diyor, o nasıl geliyor, yine ayni sekil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 booster pack random dusuyo badge tamamlarken falan galiba. bana meat boy un dustu mesela kartları bitmisti baska bi packle ugrasıyodum hop 3lu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bujnlar hep konuşuldu okuyun eski msajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 niye abi adam sorunca biz cevaplayınca noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hep böyle demek istemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sana gider yapamam screwy skypeta sesin çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bebegimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.spatcave.com/bigapple6-08/DSC04242_resize.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fizban said: ben trading card lari satip, sevdigim oyunlardakini alip badge yapiyorum. hala para artiyor ehueh. sonuç olarak şu yaptığın bir işe yarıyor mu, o badge ile bi bok oluyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 level 100 olana karı vercek gabe, miss seattle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 o zaman dur kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi craft yapınca noluyor lan craft yaptım 3 parça bişi geldi saçma sapan. ne işe yaradığını bilmiyorum. napcam bunları da mı satıcam. olay bu mu yani sdfs level kasmak mı. backround resmi ile avatar verdi bu mu yani olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nörd işiymiş. ben de sandım bi hediye çeki şansı ya da indirim, oyun moyun bişi çıkar loto gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok la onun içni satın hepsini oyun alın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aynen craft mraft gerek yok. 5 dolar birikse bi oyun alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Silphatos said: level 100 olana karı vercek gabe, miss seattle Gabe her zaman kral ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dün birisi "oyunu oynamaya gerek yok, ana menüde bırakın kendi kendine kart düşüyor" dedi. Doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar