BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/sirket-dovmesi-yaptiran-prim-aliyor.html şöyle bir habere denk geldim, çok acaip ya en nihayetinde ayaklı reklam tabelası olarak da görev görüyorsunuz ama %15 için yaptırmanın değeri bu mu? ben hemen çakala yattım "hint kınasıyla yaptırırım lan ara ara da tazeletirim" diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kulak arkası iyi. sirket logosu falan oldugu belli olmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bi kulak arkası kalıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Corporate Stockholm Syndrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 15% verirse tramp stamp bile yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Orda yine zam yapıyolarmış, burada cafe pi'dekiler sırf kıdem belli etmek için yapıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ardınızı dövdürün derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Dövdüren çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kovulunca dövme otomatik olarak yok oluyor muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bu memlekette ailesine bile yaptırtacak adam bulursun bırak ardını dövdürenini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Voldemort Reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çok çakalsın ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 tıtıtıtıtıtıtı parmağını tükmükleyip "bakalım gerçek mi?" diye kontrol edecek değiller ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.askajedi.com/wp-content/uploads/2011/12/AhTdK6mCMAEei0r.jpg-large.jpeg Tortanic batinca sunlarin yarisindan fazlasi isten atildi, omurleri boyunca bu utancla gezicekler eheueheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 arabanin arka camina nike logosu yaptiranlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Viktor said: http://www.askajedi.com/wp-content/uploads/2011/12/AhTdK6mCMAEei0r.jpg-large.jpeg Tortanic batinca sunlarin yarisindan fazlasi isten atildi, omurleri boyunca bu utancla gezicekler eheueheueh böyle tiplerin antin kuntin işlerle uğraşmasından batmıştır oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 atatürk imzasından iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 dövme yaptırmak başlı başına aptalca bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.guatrmerkezi.net/upload/ekg.jpg şundan yaptırcam kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 dövme çok salakça bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ya dövme neden salakça bişey olsun?Neden bilinçaltınız bu kadar yogun nefret yuklu?Ben hayatta yaptırmam de geç.Yaptıranları neden salak olarak öngörüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 cunki kalıcı ve genellikle ergenlik gazı ile yaptırılıyor ondan sonra omur boyu taşıyorsun o aptallığı uzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 of bir de buruş buruş olacak o, feci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bir cogu öyle haklısın ama mantıklı bi şekilde 'ben bu anımı/tutkumu/hissimi üzerimde taşımak istiyorum' diye yaptıranlar da mevcut.Hayır vucudum dovme dolu diil, sadece çok agresif bence tavırlarınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yaşlanınca etler de sarkıcak o zaman yaşlanmaya da gerek yok bu mantıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar