samaella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 videoyu izledimde, hiç yapmasaymış daha iyiymiş abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Laorx said: sabonis said: 184 kilo deadlift arkadaşın arkadaşı yapmış ben tanımıyorum, like'lanmış facebook'ta öle gördüm. https://www.facebook.com/photo.php?v=391624307629659 yapamamış ki bu adam 184'ü yerden kaldırmış. 160 ile falan legit gayet yapar muhtemelen ki baya hayvanix, daha nolsun :D onun için kıskanmayın dedim yani. videoyu izlemeden koymuştum açıkçası, izleyince ben de gördüm ki olmamış pek ama bu herifin baya güçlü olmadığı anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 şu videoyu upload ederken utanmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yoga keyifli gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bu adam nizami olarak 140 kg filan 5 tekrar yapabilir o zaman ne yapacak o şekilde çalışacak. Güçlenecek adam gibi yapabildiği zaman isterse 1 ton kaldırsın video çekmek isterse çekip koyacak veya şu an nizami şekilde kaldırabildiği kiloyu videoya çeksin koysun progress takibi açısından. Şu haliyle tamamen rezil bir video. Kanuni yoga güzel ya geçenlerde bir tane Rus geldi salona yazayım benim yaşlarımdadır diyorum kadın evli çocuklu çıkıyor ama olsun her yol mübah ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yok abi yoga bana uzak olsun. Esimin abisi yoga egitmeni her an pesimizde zaten, guzel heryerde heran yapilabilecek bir olay ama ben pek isinamadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 göğüs kılı seyreleteyim dedim hayvan gibi kaşınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ben bu "seyreltmek" deyimini anlamıyorum ya. bildiğin kesmeye seyreltmek deniliyor di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ara makas atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 naptın çim biçme makinasıyla mı aldın şakalan alınmıyon demi hacı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Forgiver sarı gölge de attır panpa yakışır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fon cektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 overlok yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 jilet bir yerden sonra doluyor az kesiyor işte :) yalnız hala herkes mi tüysüz diye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Tüy ne ya kıl direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 makinayla giriyorum ben göğüs kıllarına temiz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yüzmeye filan gidiyorum arada ondan kesemiyorum en azından böyle insna içine çıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 değilim tüysüz falan ben. göğsüm kıllı superman S'inin çerçevesi gibi üçgen sdfsdf. ordan aşağıya çizgi iniyor biraz da belimin arkasında var o kadar. kıllı var kıllı var abi, erkek olacak kadar kıllıyım babun olacak kadar değilim sdfkjshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 no kil !! ne kili abi. neden kil? gerekli mi ? degil.. o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gereğinden değil abi uğraşılır mı onla. üç gün sonra baş verince daha da saçmasapan bişi olcak. kıllı görüntüden daha da çirkin değil mi sizce o hal? hadi kaslı olsam neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kendimden bahsettim ve kendi fikrimden yoksa kesilip orada 3 gun sonra cikan kaktus dikeni daha kotu bencede. hic kilim yok cok mutluyum. (belli bolgeler haric) onlarida sevmem zati. babunlar icin sorun cok ama :D babun nerden esti :D not : konu rezalet btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yoksa en güzeli canım tabi, ama almak falan işkence. ne bileyim babun geldi aklıma sdfkbhdvkjadn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 3 hafta önce sırtım,boynum tutulmuştu.klimadan olduğunu düşünüyorum.eve geldiğimde bir şey yoktu.duş alırken birden tutulmuştu. neyse işte o tutulma iyileşmeden yaptığım hareketlerden dolayı sakatlanmaya dönüştü.masaj,jel falan da iyileştirmedi.3 haftadır çekiyorum acıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 muhtemelen en başında da sakatlıkmış zaten o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 smith machine de omuz çalışırken sakatladın demi enseye indiriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar