Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Esh said:

Ingilizce okuyun la

ulan şu tarz bi mesaj yüzünden ingilizcesine başladım. lanet olsun 2 sene olucak daha ilk kitabın 600. sayfasına yeni geldim. zaten kitap okuma alışkanlığım yok, üstüne ingilizceden de soğudum :S
Mesaj tarihi:
Abi bence azmini kaybetme. İlk başta zor oluyor çünkü bilmediğin bazı eski kelimeler kullanmış yazar. Onları öğreniyorsun ilk kitapta, alışınca tüm seride bi daha dönüp bakmıyorsun onlara. İngilizceden devam, çünkü çevirisi çok kötü.
Mesaj tarihi:
yok ilk kitabı bitirip türkçeye dönmek istiyorum bir an önce bütün seriyi bitirebilmek için.

zaten türkçe kitapları bileyavaş okuyorum ingilizceyi daha da yavaş valla baydım :S
Mesaj tarihi:
the mountain 3 kez mi 4 kez mi ne değişti. son sezon bi ara tywinin yanında gördüm "bu kim la?" diye düşündüm ser gregor diyince heeeeeeeeeeeeeee dedim ama tipler paso değişiyor.
Mesaj tarihi:
Birinci sezondaki adam Hobbit'te orc oynamak için gitti. 2.sezonda onun dublorü olan adamı koydular böle yanda 2-3 sahne gözüktü sadece. 3'te yoktu zaten. Şimdi 4'te bu adam.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Norak said:

George R.R. Martin, Lena Heady, and Michelle Fairley recently sat down at the Sydney Opera House for a 90 minute roundtable discussion of Game of Thrones:

http://www.youtube.com/watch?v=vGA6JHNI-oo

bu baya iyi ya. çok da eğlenceli. lena komik baya.

hay amunike şunun yarısını izleyebilmiştim, dönüp izliim dedim, private olmuş, var mı başka yerde bulabilen?
Mesaj tarihi:
Oyle demeyin, bizim Turk isimlerinin de kendine gore bir karizmasi var. Ismimin Burak oldugunu soyleyince, "Cool, Vulkanli ismi gibi" seklinde tepkiler aldim ABD'de. Dusununce sahiden de standart Turk isimlerinin oyle bir yani var. Ha tabii isminiz Abdulkerim tarzi bir seyse gecmis olsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...