madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 martta mı baslıyo ne zaman baslıyo artık baslasın yiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 VAY YA https://pbs.twimg.com/media/BZYhapnIYAAfSkS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dizi 2 ay oynuyo 32 ay ara veriyo.. tam bir fail ak şeyi ya. bu kadar uzaklaştırılamaz bir kitle bir evrenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 inyormaynd said: Sansa'nın background neden wire-frame olarak kalmış lan asdf. sdfs STV tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 progamer said: Kaliisi yeni terminator filminde Sarah Connor olacakmış. cerseiye gitmeye çalışırken yanlış köşeyi dönmüşler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bu sezon bir sansa.mpeg bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Esh said: Ingilizce okuyun la ulan şu tarz bi mesaj yüzünden ingilizcesine başladım. lanet olsun 2 sene olucak daha ilk kitabın 600. sayfasına yeni geldim. zaten kitap okuma alışkanlığım yok, üstüne ingilizceden de soğudum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Abi bence azmini kaybetme. İlk başta zor oluyor çünkü bilmediğin bazı eski kelimeler kullanmış yazar. Onları öğreniyorsun ilk kitapta, alışınca tüm seride bi daha dönüp bakmıyorsun onlara. İngilizceden devam, çünkü çevirisi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yok ilk kitabı bitirip türkçeye dönmek istiyorum bir an önce bütün seriyi bitirebilmek için. zaten türkçe kitapları bileyavaş okuyorum ingilizceyi daha da yavaş valla baydım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://i.imgur.com/Lc0i759.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bu herif kim lan hiç hatırlamıyorum o kadar mı uzun zaman oldu sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yeni dağ olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 of benim de adım thor bjornsson olsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bu herif çok temiz yüzlü ya. ilk sezonki dağ inanılmaz bir cast seçimiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ne oldu ki daga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 değişti işte bu oynuyor artık dağ karakterini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 İlk sezon atın kafasını kesen dağ kesinlikle değişmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Cast değişiyor, bu sezon daha fazla göreceğiz mountain ı. http://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1236219_682839131746058_539652094_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 the mountain 3 kez mi 4 kez mi ne değişti. son sezon bi ara tywinin yanında gördüm "bu kim la?" diye düşündüm ser gregor diyince heeeeeeeeeeeeeee dedim ama tipler paso değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Birinci sezondaki adam Hobbit'te orc oynamak için gitti. 2.sezonda onun dublorü olan adamı koydular böle yanda 2-3 sahne gözüktü sadece. 3'te yoktu zaten. Şimdi 4'te bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sabonis said: Norak said: George R.R. Martin, Lena Heady, and Michelle Fairley recently sat down at the Sydney Opera House for a 90 minute roundtable discussion of Game of Thrones: http://www.youtube.com/watch?v=vGA6JHNI-oo bu baya iyi ya. çok da eğlenceli. lena komik baya. hay amunike şunun yarısını izleyebilmiştim, dönüp izliim dedim, private olmuş, var mı başka yerde bulabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bebek suratlı bu nasıl dağ olsun. neyse köpek değişmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sparkcaster said: of benim de adım thor bjornsson olsa ya Harbiden ya adamlar isimlerle 1-0 önde başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Oyle demeyin, bizim Turk isimlerinin de kendine gore bir karizmasi var. Ismimin Burak oldugunu soyleyince, "Cool, Vulkanli ismi gibi" seklinde tepkiler aldim ABD'de. Dusununce sahiden de standart Turk isimlerinin oyle bir yani var. Ha tabii isminiz Abdulkerim tarzi bir seyse gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 adımı yabancı birine söyleyince nereyi fethedeceksin sahip diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar