Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 khalad said: THİS İS THE FUTURE OF NATİON !!! bizde olsa ağzını kırmıştı hoca bak öğretmiyorlar insanlara ingilizce sonra böyle oluyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bizde okul bitince butun hocalari dovuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 İngilizceyi bi sökemedim mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hakkaten ya aşklnfgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ekoilibrium said: Kırmızı ayakkabı giyen birini ciddiye almam mümkün değil. http://news.doddleme.com/wp-content/uploads/2013/03/superman-alex-ross.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 HE HE dedim sonra... This Is The Future Of This Nation haahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 metalcore frontmani olur bebeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bingildak said: üniversiteyi bitirip işe girdikten sonra yolda gördüm lanet karıyı gelip bir de bana "size ingilizceyi ben öğrettim, benim sayemde adam oldunuz" demesin mi. menapoz zor ya. sende hasst bile diyemediysen yukarda anlattıkların tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tek kelimeyle alkışlıyorum elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Şu taşak hanginizde var lan dingiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben uyuyodum genelde dersler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bende vardıda halim ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bunu üniversitede yapıp finale girmeden geçtim dersten. var demek ki belli bazı taşaklarımış. şişşşşşşşşş xae şşşşşşişşşşş biyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila said: ben uyuyodum genelde dersler. En cok ben uyuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Keske baban Fuature of the Nation'u balkondan assa .. Tarzi klasik bir mesaj bu videonun altina cok guzel giderdi.. Turkiyem Turkiyem cennetim benim Essiz Milletim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Gene ortalığa çıkmış "askerde komutanın odasının kapısına tekme atarak girdim" ciler hehe. Videoda çocuk "yo" dediği yerde ben verdim notu. tam dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WR9opRlI8dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ustteki videodan bu videoya atladim.: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZJ892F34CBk Liderler ne kadar guzel tartisiyorlarmis o yillarda. 89 dan bu yana Dunya nufusu psikopata baglamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Cuce said: aquila said: ben uyuyodum genelde dersler. En cok ben uyuyodum sınıfın en arkasında yatağım vardı,film izliyip uyuyodum derste hocalar bişi demiyodu afsd kışında arkadaşlar üzerime montlarıyla örtü yapıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Xaenin said: Şu taşak hanginizde var lan dingiller bende var, lise sonda tarihçi ile atışmıştım (bu videodaki kafa idi), çok biliyorsan çık dersi anlat dedi, kitabı bile açmadan çıktım anlattım ooole dondu kaldı masasında. O anlatırken zerre dinlemiyen sınıf gıkını çıkartmadan dinledi ve alkışlarla yerime geçtim. ha bu bilgi ile ilgili kısımdı, ilkokul 2 de ISYAAAAN modunda hoca aglatmıştım. resimci istemediğim bişiyi cizdirmek istedi, bende cadı gibi bişi cizim aha sizi çizdim diye goturdum. Bende bunu ole bir yırtarımki diye showa donsuturmeye kalktı, yırtamassın hapse girersin yırtansan dedim. sen picassomusun muhabbetine giricektiki resmin arkasına bakmasını soyledim çünkü arkasına turk bayrağı çizmiştim. Hırsından titreyip ağladı sonra babamı çağırdı okula ben kaç senelik meslek hayatımda bu kadar beter bi çocuk gormedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Offfff hahahahah 2.siniftaki olay supermis :) Ne pis adammissin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Jaegerjaquez said: Cuce said: aquila said: ben uyuyodum genelde dersler. En cok ben uyuyodum sınıfın en arkasında yatağım vardı,film izliyip uyuyodum derste hocalar bişi demiyodu afsd kışında arkadaşlar üzerime montlarıyla örtü yapıyolardı ahahah beden hocasi yoklama/kiyafet kontrolu yaparken bana gelince sen uyu evladim diyip devam ediyodu.. sinavlarda uyandirip bari adini yaz 1 vericem diyodu hocalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bi gün türkçe dersindeyiz dershanede. hoca kullanımı yanlış olan fakat herkes tarafından bu şekilde kullanılan bi kelime yazdı tahtaya. yanlış kullanıyolar bla bla felan. hocam senenin başında dil devamlı değişen bir varlık dememişmiydik dedim. buda değişmiş işte herkes böyle kullanıyosa. ya ben lan neyse bişey demiyorum moduna girdi. çok biliyon sen tavrıyla döndü tahtaya bi çarpma işlemi yazdı. evet arkadaşlar çarpma yaparken bazen nokta koyuyoruz bazen çarpı işareti farkettinizmi dedi, tespit yapıyo işte. hocam iks le karışmasın diye o dedim. dahada bozuldu. sinirlendi yenmek istiyo beni. hadi çarpmayı yap dedi, yiyosa yap der gibi. şak diye verdim cevabı. kıpkırmızı oldu doğru bildim sanıp. sonra arkadan biri düzeltti bişeyi umutmuşum yanlış vermişim cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar