csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ben de beastlerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Merhaba, Oyundan başvuru eylediydim. Nick: Nortis Wondar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mortis vardı Nortis geldi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 eyvah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 vazgeçtim annene girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi lütfen annene girer misin? kadro iyi baya güzel insanlar var annende. sonuçta annene giren herkes birbirini tanımıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yok beğenmedim annen'i, girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Xaenin said: Mortis vardı Nortis geldi bir de. Nortis nereden salladım ki ben? İşte bunlar hep bilinçaltı. Yer etmişsin Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dün yine annen ınç. olarak takılırken aynen şöyleydik. http://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 annen şehir basmış diyolar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Annen Inc. dağdan inip köyleri yakıp, şehir yağmalamış daha doğrusu. BİJİ ANNEN INC.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 olm bingildak kesiyor biz birbirimizi paralayıp deli tavuk gibi ortada koşturuyoruz. ama çaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dünkü giyinik adama çok üzüldüm ya binanın içinde buglanıp loot vermeyen :( annende ayrım olmaz, kimin kestiği önemli değil. kendimi güvende hissediyorum öldürdüğüm adamın etrafında kombata girmemiş 6 adam olduğu zaman asdadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 adam oldumu ortada kimse yok. adam öldümü lootun başında saf tutacak yer kalmıyor, aradan cesedi seçmeyi çalışıyorsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 uu sex dönmüş ben yokken yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 lan cenaze cemaat tarafından kaldırıldığı için öyle kalabalık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 şimdi siz normal darkfall mu oynuyorsunuz yoksa dfuw mu? güzel mi oyun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dfuw. darkfall kapandi yerine dfuw geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 gleoddyn said: lan cenaze cemaat tarafından kaldırıldığı için öyle kalabalık oluyor. AhahafdsaZcbbaaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 trial flm var mı ki yokmuş, hmms 40 avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Baya eğleniyoruz ya, subscription yenilemeyecek yok sanırım aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 valla ben bile yenilicem yani öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bazıları da keşke yenilemese diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu arada dün gittiniz arctic bear spawnından, ganklendik :/ sonra gaza geldim ben topladım gençleri tekrar gittik. xeno ben ve falrod immortalsdan adamlar gelmiş spawna baktık uzaktan 2 kişi gözüküo, aha keseriz bunları dedik fakat diğer 2 kişi kayanın arkasında saklanmış bizi görünce, onlar da eklenince bi güzel kestiler bizi kendimize geldik ^_^ Çapulcu kaldım, sonra dedim ulan banded armor yapam kendime, 30 ingotım var, bari 2 parçasını yapayımç bi denedim ÇAT FAIL. 16 ingot da boşa gitti o şekilde çıktım oyundan das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 eksikliğim hissedilmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar