keldron Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 4 6 0 arianna build benim tek antim ya.Yenme ihtimali yok ama onun da antisi vardır baya diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sağlam kartlar varsa 0 fortune oynanır da kendi adıma konuşmak gerekirse bende sağlam kartlar hepo kısıtlı o yüzden fortune 1 yapmak zorunda kalıyorum creaturelarım da pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ya arkadaslar, homm 6'nin kutulusunda ariana deck veriyor, bir de 25k gold. simdi bu bonus code'u acaba istedigim account'a lak diye ekletir mi bana? fikri olan var mi? yoksa sifir account mu actirir acaba ne yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sıfır accont açtırması çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bence de. ben su kutudan alayim ya. base kartlarim biraz eksikti necro'da zaten, onlar da tamamlanmis olur. hem ariana falan. hem de gold. bereker versin. box da kosede durmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 necro'da kartı eksikmiş... ya bırak alla'sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 buyulerde eksigim var ya, o kacinilmaz gercek. ariana deck'le buyulerin buyuk kismini kazaznmis olurum. bir de vampire knight, archlich, putrid lamasu'lari 4'lerim. mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://forums.ubi.com/showthread.php/779574 nergal nerf week of the tames spirits nerfed oh$$ expansion'da yeni faction gelecekmis. dungeon olur muhtemelen. beklediginizden yakin cikacak dedi. tahminim eylul olur. bu surece kadar indirim gelir mi bilemiyorum. ama temmuz sonu buyuk bir update geliyor demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Belki verilmiştir ama redeem codeları toparlayayım dedim. M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS TH4NK5FBF4N5 WE-ARE-NO-TROLLS DUEL-AVEC-O-GAMING MMDOC-H4S-THE-B3ST-FANS HAPPY-BIRTHDAY-DOC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Yarın yeni expension çıkıyor, single kart için Alter of Wishes geliyor falan filan. Var mı hala aktif olarak oynayan ? id : stingmoggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yeni faction da geliyordu galiba di mi ? dur bi bakayım yeniden şuna bayadır oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 he buara da summon GERGE said: said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben unutmuşum bunu tamamen ya. Hearthstone elimize geçene kadar bakalım buna. Üyelik bilgilerimi falan da unuttum gerçi. Online kart oyunları arasında Hearthstone'a en çok benzeyen budur herhalde. MTG ve Scrolls biraz hardcore, her zaman oynanacak oyunlar değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bunu hic oynamadim ben. Garip geliyor ama okuduklarim, ilgimi cekmedi hic. Bir de Ubisoft, onlarin hic bir oyununu almiyorum, prensip geregi: http://forum.paticik.com/thumbnails/123/432/730/3a9/0b1/af6/73c/34a/5ba/83a/aa_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Edriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Achivmentlari ve leveling boostlari kollayip iyi bir plan yaptiginda nerdeyse tamamen f2p bir oyun zaten teoride tamamen herseye oyun ici currencyle ulasabiliyorsun alincak bi yani yok yani. Double lane combati(onlu arkali ranged melee ya da 2sinide alternatif flyer) yenilikci event kart sistemi, taktiksel acidan bambaska oynanisa sahip faction cesitliligi, spellerin zevlki olmasi bence kesinlikle es gecilmemesi gereken bir oyun yapiyor. Herkeze denemesini tavsiye ederim hardcore olmasada ogrenmesi kolay ustalasmasi zor olan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Almak demeyim oyleyse, oynamak diyim. Dark Messiah of Might and Magic aldigim son Ubisoft oyunu. Para vermeden oynasan dahi Ubisoft'un bir kazanci oluyor senden. Ubisoft'la ilgim olsun istemiyorum. Benim gibi sadece orjinal urun kullanan insanlarin dusmani resmen firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sQu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oyunu f2p competitive oynamak isterseniz baya bi grind etmeniz lazım. Turnuvalar falan oluyor, hatta Road2Paris diye offline eventleri var. Onun haricinde casual eglenmek icin oynarsanız hiç para harcamanıza gerek yok, ingame currency ile en son expension hariç herşeyi alabiliyorsunuz. 1 win = 700gold 1 booster = 12500 - 17500g arası. Şu an patch geliyor, fiyatlar bugun düşecek Bir de yeni wildcard sistemi getirdiler, aldığınız bazı boosterlardan %100 bazılarından %30-50 arası şansla wildcard çıkıyor. Bu currency ile istediğiniz herhangi bir kartı alabiliyorsunuz.Gerekli wildcard sayısı kartın raritysi ve hangi setten olduğu ile ilgili. Common 1x Uncommon 2x Rare 4x Epic 8x Bunları kaçıncı sette ise onunla çarpıyorsunuz, 4 set var oyunda. Yani set3 den bir rare almak isterseniz 4x3=12wildcard edit: oyunun hearthstone ile alakası yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LethE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ticket ne/nası oluyo bunda. bilet geliyo dailyden ama kullandırtmıyo bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Turnuva açılıyor zaman zaman, ona giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ozan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Heroes 6 complete edition aldım, içinden şifre çıktı. Necro destesi, Ariana isimli bir hero ve 25.000 altın içeriyormuş. Oyunu oynamayı düşünmüyorum, o yüzden bana ilk ÖM atana şifreyi yollayacağım. -Yolladım- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 update gelmiş, forgetten wars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yeni ırç gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 1400 zımbırtı + 30k para birikmiş o yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tharin_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hiç para harcamadan necro deckimle 700 elo falan gördüm de turnuvalarda çok eziyorlar ya. gözümü karartıp basıcam parayı cog zevkli. nikim TomRobbins egleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 biri de çıkıp ben istemem bunları ARCOMAGE isterem dememiş. meh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Sonraki 57.sayfa (Toplam 60 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben unutmuşum bunu tamamen ya. Hearthstone elimize geçene kadar bakalım buna. Üyelik bilgilerimi falan da unuttum gerçi. Online kart oyunları arasında Hearthstone'a en çok benzeyen budur herhalde. MTG ve Scrolls biraz hardcore, her zaman oynanacak oyunlar değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bunu hic oynamadim ben. Garip geliyor ama okuduklarim, ilgimi cekmedi hic. Bir de Ubisoft, onlarin hic bir oyununu almiyorum, prensip geregi: http://forum.paticik.com/thumbnails/123/432/730/3a9/0b1/af6/73c/34a/5ba/83a/aa_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Achivmentlari ve leveling boostlari kollayip iyi bir plan yaptiginda nerdeyse tamamen f2p bir oyun zaten teoride tamamen herseye oyun ici currencyle ulasabiliyorsun alincak bi yani yok yani. Double lane combati(onlu arkali ranged melee ya da 2sinide alternatif flyer) yenilikci event kart sistemi, taktiksel acidan bambaska oynanisa sahip faction cesitliligi, spellerin zevlki olmasi bence kesinlikle es gecilmemesi gereken bir oyun yapiyor. Herkeze denemesini tavsiye ederim hardcore olmasada ogrenmesi kolay ustalasmasi zor olan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Almak demeyim oyleyse, oynamak diyim. Dark Messiah of Might and Magic aldigim son Ubisoft oyunu. Para vermeden oynasan dahi Ubisoft'un bir kazanci oluyor senden. Ubisoft'la ilgim olsun istemiyorum. Benim gibi sadece orjinal urun kullanan insanlarin dusmani resmen firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oyunu f2p competitive oynamak isterseniz baya bi grind etmeniz lazım. Turnuvalar falan oluyor, hatta Road2Paris diye offline eventleri var. Onun haricinde casual eglenmek icin oynarsanız hiç para harcamanıza gerek yok, ingame currency ile en son expension hariç herşeyi alabiliyorsunuz. 1 win = 700gold 1 booster = 12500 - 17500g arası. Şu an patch geliyor, fiyatlar bugun düşecek Bir de yeni wildcard sistemi getirdiler, aldığınız bazı boosterlardan %100 bazılarından %30-50 arası şansla wildcard çıkıyor. Bu currency ile istediğiniz herhangi bir kartı alabiliyorsunuz.Gerekli wildcard sayısı kartın raritysi ve hangi setten olduğu ile ilgili. Common 1x Uncommon 2x Rare 4x Epic 8x Bunları kaçıncı sette ise onunla çarpıyorsunuz, 4 set var oyunda. Yani set3 den bir rare almak isterseniz 4x3=12wildcard edit: oyunun hearthstone ile alakası yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ticket ne/nası oluyo bunda. bilet geliyo dailyden ama kullandırtmıyo bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Turnuva açılıyor zaman zaman, ona giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Heroes 6 complete edition aldım, içinden şifre çıktı. Necro destesi, Ariana isimli bir hero ve 25.000 altın içeriyormuş. Oyunu oynamayı düşünmüyorum, o yüzden bana ilk ÖM atana şifreyi yollayacağım. -Yolladım- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 update gelmiş, forgetten wars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yeni ırç gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 1400 zımbırtı + 30k para birikmiş o yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hiç para harcamadan necro deckimle 700 elo falan gördüm de turnuvalarda çok eziyorlar ya. gözümü karartıp basıcam parayı cog zevkli. nikim TomRobbins egleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 biri de çıkıp ben istemem bunları ARCOMAGE isterem dememiş. meh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar