Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)


kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Başlıktada söylediğim gibi oyun kart oyunu. (mtg bölümüne açmadım çünkü o başlık card gaming değil mgt ye özel yani Diablo3 başlığı altında poe başlığı açmadığımız gibi). Patide başlığı yokmuş benim gibi pc üzerinde kart oyunlarını hep duymuş ama yeni şans vermiş insanlar varsa deneyebilir. Oyun çıkalı çok olmamıştır sanırım max 1-2 senedir belki okadar yoktur.

Denemek isteyen varsa ve Hearthstone'u görüp iştahı kabaran varsa linkinide koyalım http://www.duelofchampions.com/en/index.aspx tamamiyle f2p ve free olarak tüm içerik açık.

Son olarak şunu ekliyeyim ben ios'ta order&chaos: Duels gibi basit bir card gamingle başladım bunu denedim sonra çok beğendim. Zamanı kısıtlı olanlar benim izlediğim gibi bir yol izleyebilir o&c: duels basit olmasına rağmen oldukça zevkliydi ve size yol gösterir.


Herneyse forumda M&M: Duel of Champions oynayan arkadaşlarda var gördüğüm kadarıyla sormak istediklerimizi sorup tartışırız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sorum dueller sonunda kazandığımız goldu nasıl harcamak mantıklı ilk başlarda, biriktirip direk Factionlara özel içinde baya fazla kart bulunduran deckleri mi almalı (çünkü bu kartların büyük kısmı diğer factionlarda da kullanılabilen tarafsız kartlardır heralde muhtemelen buda deste dizmenin zengiliğini artırır diye başta düşünüyorum), yoksa direk 8-10 lu kartlar falan satılıyor içinde rare, epic falan çıkma şansı olan; onlarla mı başlamalı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynadıgın faction'dan memnun degılsen faction starter deckler iyidir.

yok eger memnunsan veya butun starter deckler elınde ıse, booster pack al.

orada da sunu solim, premium packlere bosuna para harcamayın, goruntu dısında bir olayı yok. vanilla set'le adam akıllı bır deck yapana kadar da void rising'in pack anlamı yok. normal reinforcement pack veya the box iyidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha baktım bugün

başlangıç kartları boktan ötesi ve campaignde belli bir noktadan sonra ilerliyemiyorsunuz starter deckle. illa kart almanız lazım ve HAYVAN gibi op kartlar var

duel deseniz millet achivement falan almak için herhalde hayvan gibi decklerle bilerek 0 eloya düşmüş, saçma sapan kırık deckler geliyor karşınıza. hele böyle tamamen aoe ve single target dmg vuran bir otp decki var ki akıllara zarar

benim için vakit kaybı oldu sadece. eşşek yüküyle vakit veya para harcamıycaksanız hiç bulaşmayın. mtg falan gibi değil yani oyun. özellikle hero kartları saçma sapan. starter herolarda hiçbir özellik olmamasına rağmen böyle yok melee ünitelerine direk 1 hp veren yok kafasına göre herhangi bi yaratığa poison counterı koyan vs saçma sapan op herolar var oyunda

tldr oynamayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaedenin dediği gibi starter dekclerle düşük elolarda bile problem yaşanabiliyorda baktın 4-5 raund sonra adamın destesi bariz senden üstün direk surrender ver, expini alıyorsun 10 saniyede yeni duele giriyorsun serverı hızlı ve oynıyanı yeterli gibi anında oyuncu bulunuyor yani. Ben toplam 20 oyun yapmışımdır 7-8 inde benden baya üstün deckler geldi 3-4 ünü aldım. 0-200 elo arası 20 maçın 14-15'ini starter deckle aldım yani ki aşırı zevk aldğm maçlar oldu.

Dün mesala bir sanırım wild factionumuydu neydi şu sarumanın eli gibi işareti olan :P onun bir herosu denk geldi her round minionlarına +1 saldırı veriyordu onu yendim yani rahat starter deckiyle (inferno oynuyorum şimdilik).

He kaedenin şu dediğine katılıyorum biraz zaman harcamadan çoğu oyunda zekana ve kartların aşşa yukarı denk gelip şansının aynı olmasını bekliyorsan başlarda biraz yeni girdiğin için oyuna ezilme ihtimalin var. Onda ad direk basıcan surrenderı.

Ama oyunun offical forumlarına gir adam 1 hafta oynamış 0 dolar harcamış 1058 eloya çıkmış rahatça (ki sanırım top tier 1.5k civarı).
Kart çeşitliği bol daha öncede dediğim gibi ve almasıda zor değil ama biraz grind şart. Farklı farklı desteler factionlar toparlanır 1-2 haftaya. Turnuvalar falanda var sanırım birde Hearthstone daki reforge sistemine benizyen hellpit mi ne var daha çok bakamadım işine yaramayan kartları atıp iyi kartları alma olayı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:


başlangıç kartları boktan ötesi ve campaignde belli bir noktadan sonra ilerliyemiyorsunuz starter deckle.



şunu sorcaktım ya campaign dediğin 3 ana simgenin altındaki alt oyunlar dimi 12-14 tane falan var yani ben devamını bulamadım asdf ? Buarada hiç bir kart alamadan bu 3 ana başlığı tamamladım.
---------------------------------------------------------------

Kart değiş tokuşu yapılıyor mu friend list ile ?

Haven oynayan varsa şöyle bişey çıktı rare iyi gibi.
http://i41.tinypic.com/2z9l2d4.jpg

inferno kartıyla takas oluyorsa wtt
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok bende bitirdim starter inferno decki ve campaignde verdiği boosterlarla da çok çok çok iyi gelmesi lazım. o son fight saçma sapan inferno için. magic resistli 7 hp li wyvernlar falan var adamda lel

yani eğer kazanmak veya kaybetmek çok umurunuzda değilse deli gibi oynayıp şans yardımıyla bişeyler yapılır. gameplay baymazsa girin duel spamleyin az bişey birikiyor. 1200 sealda void box alıcam ben. elle tutulur bişey çıkarsa devam ederim yoksa uninstall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

500-550 eloyu almaya başladım ama bazen 200+ lar geliyor adamların deck direk güç olarak benim deckin 2 katı şansın yok -.- 350-400 oldu elo da 1 haftadan önce yükselmek pek mümkün değil. Eloya takılmadan decki toparlıycan başka çare yok

Haven tam bi kanser ya karşıma geldiğimde uykum geliyor resmen 30-35 turn sürdü bir oyun, şu yukarı koyduğum kartı çıkardı adam double dmg kartı çakıp fire stormu bir koydum tüm sıraya 8 dmg direk Where is ur god now dedim bitirdim 528 eloydu erif asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...