Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 LAN DROGBAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 harrykewell said: BlackRose said: harrykewell said: kadıköyde küfür yok diyen çerçeveli fenevliye soruyorum, duyuyor musun ? Fenev falan ? Burda da böyle şeyler yasaktı hani? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu büyük fenerli yıldırım aziz " fenev " diyince suç değil, ben diyince mi kabahat oluyor anlamadım ? banlayın o zaman yıldırımı klüpten ? SDFJHSKJDF dünyanın en saçma argümanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 gökmen özdenaktan daha kötü lan bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Aziz yıldırım eliyle mi konuşuyor bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 son dakikalar acaip keyifli geçti ya ahah. maça benzedi azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 burak gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 su harrynin ban zamanı gelmiş.. mazotunu dolduralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Drogbada ben drogbayım nası vursam cerceveyi görürüm ben herhalde diyo.. o şut ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 burakla drogbanın pozisyonları bildim ama adamlar atamadı ben napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 harrykewell said: BlackRose said: harrykewell said: kadıköyde küfür yok diyen çerçeveli fenevliye soruyorum, duyuyor musun ? Fenev falan ? Burda da böyle şeyler yasaktı hani? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu büyük fenerli yıldırım aziz " fenev " diyince suç değil, ben diyince mi kabahat oluyor anlamadım ? banlayın o zaman yıldırımı klüpten ? Yazık sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hah klasik derbi sonu box biatlonu da başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 volkan boğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 AHAAHHAH Sabri tauntladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Cuneyt adamsan kirmizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sanırım taraftarın attığı birşey fb li futbolcuya geldi yatıyor yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 arada futboldan çakmayan sadece trend takip etmek isteyen insanlar için skoru verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sakin. itina ile ucuruyoruz kural disi mesaj atanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mahalle kavgasında önden yollanan küfürbaz küçük çocuk edasıyla Volkan'a diklendi Sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 volkan sabriyi kıtır kıtır keser, etlerinden kuşbaşı yapıp mahalleye dağıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ŞİMDİ KALEDE ADAM YOKKEN UZAKTAN Bİ VURUYOLARMIŞ 100 PUANLIK GOL OLUYOMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Rasmon said: arada futboldan çakmayan sadece trend takip etmek isteyen insanlar için skoru verir misiniz? 2-1 Fener önde, maçta uzatmalar oynanıyot, kavga çıktı, Sabri ve Volkan kırmızı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 KIRMIZI KART OLUR MU BEYLER HADİ BE oooo yessssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sabri Volkana yumruk sallar, volkana bişey olmaz ama kalan 10 kişi yer yumruğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ahahahahahahahaha off iyi güldüm bu akşam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 volkan felan hak etti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar