Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sparkcaster said: ardeth seviyesinden aşağıda kimse burda bilim konusunda ahkam kesmesin. Fizik masterım bitiyor ağbi. Ben de yazabilir miyim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 BDripler düşene kadar arka sayafalara kayar şubat gibi, ondan sonra tekrar flame'lenir eski tartışmalar. trend'e yatırım yapmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 di said: chrome said: bikere boyut denen şey bizim götümüzden uydurduğumuz birşey. 10 sene once "2 kere 2'nin 5 etmedigi ne malum?!" diye dolanan liseli bi tip vardi forumda. O geldi aklima. oha 10 sene once quantum fizigini yemis bitirmis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 xunn said: Bu thread çok iyi ya. al CAHİL AL http://www.amazon.com/The-Science-Interstellar-Kip-Thorne/dp/0393351378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://i.imgur.com/YDSQEj5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Amazon said: Finally, this book reveals the untold story in the movie: it all started from the detection of gravitational waves!!! ÇEQEMEYEN ANTEN TAQSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 dvdscr şeysi şeyde şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 öyle izleyecekseniz boşuna fanboyluk yapmayın. pleblik ispatı dvdscr izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 e nasıl izleyelim altınayı? şu an daha iyisi yok. Docking'ten sonuna kadar izledim. Film hala 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 azıcık sabret adam gibi görseli yakala abi. sinemada izlemişsin zaten. 1080 çıkınca artık sıkıldığın için 8 verirsen ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dün izledim. beğenmedim. arada, özellikle son yarım saatte aşırı derecede mantıksız geçişler var. çok zorlama bu geçişler. edit: ohaaaaaa!!!rütbe almışım bu yorumla ya la?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 film inanılmaz iyi olduğu için imax salonlarda yeniden gösterime girdi. 4. ye izlesem mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 nerde girdi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 borusana girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ehe ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 10 sene önce çekmiş olsalarda beyenirdim. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 film güzel ama fazla uzun buldum ve matthew abinin hatrına 7,5 veriyorum. öyle efsane değil ama güzel epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Spo Film aşırı derecede saçma ve sıradan geldi bana. Fiti fiti gezegen gezliyor. Gezegenlerin biri su kaplı, biri buz kaplı. Ohaaa ne yaratıcı. Bana verdiği his aynen şöyle oldu; önce filmin son yarım saati yazılmış. Sonra da, "oha bu harika bi fikir, biz bunu mümkün mertebe de uzatalım ve A Space Odysseyleştirelim ki külte yakın olsun" denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Filmi anlamadan 6/10 (çoh bile) veren sözelci hipsterlara uzay mühendisinden astrofizik, quantum ve yörünge mekaniği dersi verebilirim cidden. 8/10'u var gerçekten filmin hakkıyla. Önşartlar: Diferansiyel denklemler Min. DD Şaka bir yana singularity havacılık ve uzay bilimlerinde baya sık karşılaşılan bir hadise, baya araştırma da yapmıştım zamanında da, kepler ve euler açılarının sonsuz olma durumlarında quaternionların 4. boyut analizlerini yapmıştım. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 valla film güzeldi ya keşke bi daha gitseydim sinemadayken düşsün diye beklicez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ilk 45 dakikayı izledim ara verdim kaç gündür ne tartıştınız hiç bi fikrim yok. ilk 45 dakikayı yorumluyorum. bazı filmler izleyen kitleye bazı filmler izleyen tek bir kişiye bazı filmler ise kendi kendine konuşur. bu film için kendi kendine konuşurkeb azcıkta izleyen tek bir kişiyi dahil ediyor gibi diyebiliriz. anlatım açısından farklı bir deneyim sunuyor bu. merak uyandırma notası filmin en başından hissettiriyor kendisini ve sanırım sonuna kadarda devam edecek. uyandırdığı merak hazmedilip keyfi çıkarılabilecek olgunlukta bir merak. yani bir sabırsızlık hissettiren filmin sonu gelsin ay nolacak dedirten türünde değil. bu da filmin izlenilirliğini artıran en büyük etken. ve filmde çok iyi kotarılmış bir başka şey ise zor durumlarda espri yapan başröl klişesinin izlediğim en güzel örneklerinden birini vermesi. gravity filmini izleyenler hatırlar o filmi boktan yapan en boktan şey bu klişenin çok boktan bir şekilde kullanılmasıydı. bu filmde de aynı klişe kullanılıyor ama yapılan esprilerden zeka fışkırdığı hiç hiç rahatsız etmiyor gördüğünüz gibi. izledikçe yorumlarımı ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 gayet güzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Mal said: ilk 45 dakikayı izledim ara verdim kaç gündür ne tartıştınız hiç bi fikrim yok. ilk 45 dakikayı yorumluyorum. bazı filmler izleyen kitleye bazı filmler izleyen tek bir kişiye bazı filmler ise kendi kendine konuşur. bu film için kendi kendine konuşurkeb azcıkta izleyen tek bir kişiyi dahil ediyor gibi diyebiliriz. anlatım açısından farklı bir deneyim sunuyor bu. merak uyandırma notası filmin en başından hissettiriyor kendisini ve sanırım sonuna kadarda devam edecek. uyandırdığı merak hazmedilip keyfi çıkarılabilecek olgunlukta bir merak. yani bir sabırsızlık hissettiren filmin sonu gelsin ay nolacak dedirten türünde değil. bu da filmin izlenilirliğini artıran en büyük etken. ve filmde çok iyi kotarılmış bir başka şey ise zor durumlarda espri yapan başröl klişesinin izlediğim en güzel örneklerinden birini vermesi. gravity filmini izleyenler hatırlar o filmi boktan yapan en boktan şey bu klişenin çok boktan bir şekilde kullanılmasıydı. bu filmde de aynı klişe kullanılıyor ama yapılan esprilerden zeka fışkırdığı hiç hiç rahatsız etmiyor gördüğünüz gibi. izledikçe yorumlarımı ekleyeceğim. tam olarak 42. dakikada bırakmıştım filmi. izlemeye başlar başlamaz son paragrafta bahsettiğim şeyle ilgili bir sahne başladı. demekki baya iyi bir yorumcuyum yorumlarımı dikkate alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar