applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 goldbären said: applev0dka said: adamın imdb top listte ilk 20'de 3 filmi var, bence o seni anlamıyor kanka takma kafana sorsak o top 20 içinde orada olmamsaı gereken 5 film sayarsın lan. sayarım, sen de sayarsın, herkes sayar, zaten tüm insanlığın aynı filmden aynı zevki almasını beklemek hayalcilik olur. ama ortak kanı bu adamın iyi filmler yaptığı yönünde. Kaç kişi Love conquer all'a takılıyor, kaç kişi adamın çekim tekniklerine,sahne,ışık,plan ıvır zıvır tekniklerine takılıyor önemli olan o :D filmde ben de bu konu üstüne bu kadar düşmese daha güzel olur dedim geçtim öyle izlemek gerek filmi. filmin kalanını bak yine LOVE dedi, bak utanmadan gezegen de öyle cıktı, bak halaa yaaa, bak aşk diyor al sana 6/10 diye izlemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bu sahne, müzik. İzlerken nefes almayı unutmuştum (:D http://www.youtube.com/watch?v=bYa5luHb2DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 high audio quality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 applev0dka said: goldbären said: applev0dka said: adamın imdb top listte ilk 20'de 3 filmi var, bence o seni anlamıyor kanka takma kafana sorsak o top 20 içinde orada olmamsaı gereken 5 film sayarsın lan. sayarım, sen de sayarsın, herkes sayar, zaten tüm insanlığın aynı filmden aynı zevki almasını beklemek hayalcilik olur. ama ortak kanı bu adamın iyi filmler yaptığı yönünde. Kaç kişi Love conquer all'a takılıyor, kaç kişi adamın çekim tekniklerine,sahne,ışık,plan ıvır zıvır tekniklerine takılıyor önemli olan o :D filmde ben de bu konu üstüne bu kadar düşmese daha güzel olur dedim geçtim öyle izlemek gerek filmi. filmin kalanını bak yine LOVE dedi, bak utanmadan gezegen de öyle cıktı, bak halaa yaaa, bak aşk diyor al sana 6/10 diye izlemedim yani. A JOURNEY INTO THE MIND OF A CASUAL. http://i.imgur.com/A0RsLxW.jpg "Filmin kusurlarını görmezden gelirsek filmin puanı 6 olmaz" dedi adam, OHA GERÇEKDEN DEVRİMSEL BİR YAKLAŞIM. İZLEDİGİM HER FİLM ARTIK 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Çayı püskürtecektim sdlfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 dsadsasd knex - nolan seven cahillerle mücadelende arkandayım xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 goldbären said: dsadsasd knex - nolan seven cahillerle mücadelende arkandayım xunn Çabuk barikatın içine beyler. http://i.imgur.com/4oZ58WW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 xunn said: applev0dka said: goldbären said: applev0dka said: adamın imdb top listte ilk 20'de 3 filmi var, bence o seni anlamıyor kanka takma kafana sorsak o top 20 içinde orada olmamsaı gereken 5 film sayarsın lan. sayarım, sen de sayarsın, herkes sayar, zaten tüm insanlığın aynı filmden aynı zevki almasını beklemek hayalcilik olur. ama ortak kanı bu adamın iyi filmler yaptığı yönünde. Kaç kişi Love conquer all'a takılıyor, kaç kişi adamın çekim tekniklerine,sahne,ışık,plan ıvır zıvır tekniklerine takılıyor önemli olan o :D filmde ben de bu konu üstüne bu kadar düşmese daha güzel olur dedim geçtim öyle izlemek gerek filmi. filmin kalanını bak yine LOVE dedi, bak utanmadan gezegen de öyle cıktı, bak halaa yaaa, bak aşk diyor al sana 6/10 diye izlemedim yani. A JOURNEY INTO THE MIND OF A CASUAL. http://i.imgur.com/A0RsLxW.jpg "Filmin kusurlarını görmezden gelirsek filmin puanı 6 olmaz" dedi adam, OHA GERÇEKDEN DEVRİMSEL BİR YAKLAŞIM. İZLEDİGİM HER FİLM ARTIK 10/10. yukarda yazandan onu anlamayı nasıl başardın hayretler içerisindeyim. kimisi aşk dedi'ye takılır ona göre puanı verir. kimisi sinema tekniklerine göre puanını verir. adamın sinema tekniklerine göre kusurlarını söylersin, konusursun, konuyu işlemesi öznel bişeydir, sen beğenmezsin bu kadar çok Love conquers all kullanmasını başkası bayılır. sinema teknikleri açısından söyleyecek 2 çift lafın varsa buyur, 10 sayfadır Love conquers all diye ağlamaya devam ediyorsun cunku. Karadelik bıdı bıdı yazmadan da fizik doktoranın bir çıktısını ekle lütfen. ha film gelmiş geçmiş en iyi degil, ama loVE conQuers alL owww 6/10 dersen de komik olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Üzgünüm canısı yazdıgını öyle anlamamı istiyorsan öyle yazıcan. Ama bu postun da saçmalıkta ötekiyle yarışır tierde. said: kimisi aşk dedi'ye takılır ona göre puanı verir. kimisi sinema tekniklerine göre puanını verir. adamın sinema tekniklerine göre kusurlarını söylersin, konusursun, konuyu işlemesi öznel bişeydir, sen beğenmezsin bu kadar çok Love conquers all kullanmasını başkası bayılır. Puan verirken bunların hepsini alırsın, overall puanını böyle verirsin. Filmin biraz şurasına 8/10, şurasından 3/10, burasına da biraz 6/10 diye puan verilmez. Son yüz yılın puanlama sistemini yerle bir etmişsin tek postta, tabrikler. said: sinema teknikleri açısından söyleyecek 2 çift lafın varsa buyur, 10 sayfadır Love conquers all diye ağlamaya devam ediyorsun cunku. "Sinema teknigi" sanırım sinematografi'nin köylücesi, daha ilk postumda adamın bu konuda bir sıkıntısının olmadıgı söyledim, 20 sayfadır da söylüyorum, okumadan etmeden taunt atmayı bırak artık. Filmin 2 tane pozitifi var. Görsel, Müzik. Bitti. Bu kadar. Fin. said: Karadelik bıdı bıdı yazmadan da fizik doktoranın bir çıktısını ekle lütfen. İşte 21. yüzyıl bilimsel yaklaşımı beyler. Birşeyin nasıl işledigin kanıtlamadan önce nasıl işlemedigin kanıtlamaya calısıyoruz. Aç iki makale oku köylü köylü negate etmeye calısmadan önce, film karadeliklerle ilgili bilinenlere, estime edilenlere parmagı çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://inciswf.com/haklisin.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://www.harkavagrant.com/history/tychosm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 xunn said: Filmin 2 tane pozitifi var. Görsel, Müzik. Bitti. Bu kadar. Fin. Supermassiveblackholelardan gravitational field time lapse e astrofizik alanında son yıllarda keşfettiğimiz çoğu şeyi brave new space sosuyla sunan bir bilimkurgu. Ama sadece görsel var. Ha bide müzik. Teşekkürler eşit ağırlık / sosyal yetiştiren eğitim sistemi. Dayanamayıp bir edit daha yapacağımi LOVE CONQUERS ALL yüzünden adamın yaptığı yorumlara bak. Cringality yiyorum resmen =( http://video.memurlar.net/common/video/images/24046/t169.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 hala düşmedimi bu film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 dimi bi dockin izleyip silsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 xunn said: http://www.harkavagrant.com/history/tychosm.png asdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Sevgi unsuruna niye bu kadar takıldınız anlamadım. Sevgi insanoğlu'nun en güçlü duygularından biri, filmde insanlık adına zaten birçok duygu ele alınırken, ayrılık, özgürlük, hüzün, sevinç, bağlılık, sevgiden söz edilmesi neden garip geldi. Bu bir bilimkurgu filmi değildi elbette, ancak insanı insan yapan duygularla bilim ve felsefik (ve biraz da spiritüel) duyguların/olayların bir bütünüydü ki filmi güzel yapan unsurlar, sahneler sadece bilimsel sahneler değildi ki. 23 yıl sonra Romilly'nin hali de sonradan gördüğümüz videolar ve o yılların geçişi de gayet duygusal, filmin en önemli yerleri değil miydi. Sevgi ve insanı insan yapan diğer öğeler değil miydi o sahneler. Olaya Hollywood klişesi sevgiyi yapıştırmışlar gibi düz bir bakış açısındansa bir bütün halinde duygu ve diğer öğeleri değerlendirmek doğru olmaz mı. Ben filmden hiçte bakın kızın sevdiği adam doğru gezegen çıktı olayının vurgulandığını hatırlamıyorum. O sonundaki bir ayrıntı, filmin bütünlüğü adına verilmek istenen duygular bütünüyle ele alındığında bakın love is bigger than all mesajını almadım ben açıkçası. Her zaman her yerde rasyonel karar vermenin mutlak doğruyu getirmediği gibi gördüm mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Daesu said: dimi bi dockin izleyip silsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 xunn beğenmiyorsan parasını verelim daha iyisini çek yedin lafı O-TUR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 para toplayip cpu filan alalim da sussun en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 öyle bi kampanya varsa ben de bok atmaya başlarım zaten filmde sunulan loop anlayışı çok saçmaydı. adam kızının odasında düşen kitaplar sayesinde uzaya gidiyor, ama kitapları atan da kendisiymiş. böyle loop mu olur hassktr ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 aquila said: para toplayip cpu filan alalim da sussun en azindan. Başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Fransuxa said: hala düşmedimi bu film ya 10 mart bd galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bana da masa lambası alır mısınız öff yeni sayfaya düştü hiç kimse bişey anlamicak :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bence kötüydü, mesela adam kütüphane arkasına uzaydan gelmesi imkansız yani öyle sacma bişey olamaz, solucan deligine giriolar ama ölmüyorlar bunu görünce cıkacaktım ama sabrettim, ayrıca öyle düşünen robot yapılamaz yani o kadar gelişmişlik mantık dışı 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar