Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ofisi kampüs yanına kurunca john carmack geldi direkt ehu. o farkediyor en azından. yani celebrity bilmem görmedim de tech 750 filandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abi hiçbi oyunumu beğenmiyolar, nedir bu nefret lan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ahahaha dave johnson kek gönderdi kırmızı varillerini son military action-simulation'um minigun 3'e koydum diye. e3'te en büyük standı açıp birinciliğe fırladım ziyaretçi sayısında. hype 250'yi geçmişti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Aaaa zamanı yutuyor lan bu... Ama öte yandan, piracy olayına dava açtım diye bütün fanlarım beni terketti böhü :( Oyun orjinal bu arada ama piracy demek ki bunda da var.. ETA: Büyük ofise taşındım, biraz cimri davrandım eleman ararken, bi geldi, 30 design. Train etmekten canım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 pashæ said: oyun mmo çıkarana kadarmış, mmo çıkardıktan sonra koptum gittim. 23 sene aynı oynatılır mı:) kaç expantion çıkardım sayamadım :) http://static.giantbomb.com/uploads/scale_super/9/95439/2020193-Bobby-Kotick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dayz ve warz'nin atası DeadZ ve 2010'da geçen post-aco Nuclear Wars ile 80lerin sonunda piyasaya yeni bir soluk getirdim. Size de Nijeryalılar msj atıyorlar mı ? ben hiç göndermiyorum istedikleri parayı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sparkcaster said: korsancılar belimi büktü e dlc veya internet connection kafası gitsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oyunu alıp space sim yapıcam ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 steam yorumlarında herkes oyunu steame istiyor. baya da oy almış sanırım. kaç oy gerekiyor kabul edilmesi için? bu patch işi bu kadar pahalı mı ya? ben bir oyun da bug yuzunden patch çıkartmak zorunda kaldım 60k tuttu. eğer her patch bu kadar masraflıysa gerçek hayatta da ben Darkfall devlerinden özür dilicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dün aldım oyunu az buçuk başladım telefondan da oynamıştım ama grafikler hoş olmuş bugün yardırayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bullfrog yaptım şirketi, achievement geldi. Üstüne hemen Populous yaptım satmadı. Sonraları Starcraft yaptım, 13M topladım. Yeni ofise geçtim, 3 adam aldım. Battım. Muhteşem bir tycoon olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oyun yapımı daha detaylı olmalıymış bu arada bence 4 tuşa basarak yapmaktansa, daha çok detay belirleyebilmek isterdim. O detayları güzel bir şekilde dengeleyerek de oyunun başarısını sağlayabilmek isterdim. şu anda çok random gibi geliyor bana her şey. oyuncuların kanayan yarası olduğu için böyle aşırı bir hype olduğunu düşünüyorum. oyun güzel ama 70/100'lük falan bi oyun mesela, daha detay eklenerek rahatlıkla klasik bir tycoon olabilirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Research geldikçe detaylar artıyor. Tüm detayları destekleyen oyun motorları da üretebilirsen, bayağı bir seçeneğin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 said: The game devs consider the game as *complete* - It is not. "Just want to point out that we don't have plans to add features to Game Dev Tycoon. We consider the game to be complete. Having said that we love to hear your ideas and wishes and we might use some of them for a possible sequel in the future." http://forum.greenheartgames.com/t/things-you-would-like-to-see-in-game-dev-tycoon/63/2 They later state that because they have had more sale success than expected they will fix some bugs and consider a sequel but it isn't in the near future and while I would buy a sequel, there are other things that need putting in. I bought this game because I saw Total Biscuit playing it and saw it was on steam greenlight and figured the game was being developed. I bought it at its near £7 price (it isn't advertised with tax which is very wrong in my opinion) on the assumption that, like almost any indy game these days, the devs would continue to support the game. Apparently they don't want to. The whole point of indy games these days is a close connection with your community and to continue to support the game and thank the community for sinking a reasonable amount of money into a game that is just not of the quality of other games. I would say that this game is completely worth the money if the devs wanted to support it for the next 6 months but apparently they do not want to. This will damage them in the future in my opinion as I think people should judge any indy company that decides to not further support a sim game that is missing many sim options other than fix some bugs. The game is clearly not finished. For those that haven't gotten the game, there are some vast areas that need improving on or features that are missing and thus the game is NOT complete no matter what the devs say: 1) The game ends at year 30 but you cannot unlock everything in this time. You can choose to play on but you stop gaining a score. Why? There are no leaderborders, it is just you playing vs your self so why is there a set limit on this? 2) No cross platform game releases 3) Missing genre's like shooter or even first and third person games. 4) MMO's are easy to create and the I win button. Apparently they are going to balance this. 5) When developing a game it seems that it doesn't matter what features you pick, only the ptrice of them matters. For example, you don't need a mouse for a pc game. It is worth 10k of engine design points and you could use other things. You don't need saves etc. Furthermore, you can make an RPG open world and a dance mat game open world and both get the same bonus out of it. This is just clearly wrong. 6) Numerous bugs and silly design like not being able to rename your game name before launch and being punished if you accently click next and use the default game name. The reviews will tank if you do this regardless of how good the game is. 7) Not being able to trash a game until it is complete. This means that if you accently start a game and then realise that you named it wrong (and the review will suck as a result) or you have staff that are training then you must sink money into it and finish it and then not release it. 8) You develop a console and are able to sell more games on it then consoles you have sold. 9) Other dev's won't publish games on your console. 10) You can do your own conventions but you can't choose any options and this could easily be improved, as could releasing your own version of steam. You release it but you never hear anything of it again as far as I can tell. I didn't even see my self getting any money from it, perhaps my game research bugged out? 11) Why can't I sell my engine to other people? [:EDIT: Apparently you can do this late game but I got to the late game and couldn't research it so it must be even further - too far imo.] Why does being the number 1 person at G3 really feel like nothing? The game never gives a sense of competition with other studios. The list could go on. The game is not done. The game IS a GREAT game, but it needs more added and the devs have stated they aren't going to. If they don't change this attitude then they are poor indy devs and fail to see what to be an indy developer means. £7 is a reasonable price tag for an indy game, for the price some of these problems should be fixed. güzel bir yazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya adamlar o başlıklardan birinde yazdı, "oyuna done dedik çünkü böyle ilgi beklemiyorduk, haliyle ayakta kalabilmek için hemen yeni projeye geçmemiz gerekiyordu ama şimdi fixlerle uğraşacağız" diye. oyunu oynayan biliyor zaten durumu lol. ama evet, biraz daha geliştirseler iyi olur ama bu launch fiyatı 8$ olan oyunda ne kadar yapılabilir onu bilmiyorum. bir dlc parası yani artık bugün. evet oyun daha geliştirilmeye açık ve istiyor da ama bu launch fiyatına (insanlar 2$'a alır 6 ay sonra kesin steam'de) ortaya konan ürün makul bence. ama fix gibi olan şeyleri yaparlar herhalde cross-platform vs gelmese de tahminimce. isim düzeltebilme vs gibi. nordlydian said: steam yorumlarında herkes oyunu steame istiyor. baya da oy almış sanırım. kaç oy gerekiyor kabul edilmesi için? bu patch işi bu kadar pahalı mı ya? ben bir oyun da bug yuzunden patch çıkartmak zorunda kaldım 60k tuttu. eğer her patch bu kadar masraflıysa gerçek hayatta da ben Darkfall devlerinden özür dilicem.. dün akşam bir oyun 560bin istedi yama için, daha artıyordur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 milyon dolarlik patch yaptim. gittikce artabiliyor yani. oyun 30 senede bitiyor o kotu. daha mmo development gormemistim. hatta daha AAA title lar uretmeye bile baslamadan 250 milyon dolarda bitirdim oyunu. ama garaj donemini cok uzun tuttum, 17 milyon dolara kadar orada kaldim, ondan oldu sanirim. sondaki istatistiklerde en cok para getiren oyunumun adinin "para icin" olmasi da baya bir guldurdu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 35 yıl seçeneği var, başlarken onu seçin şirket yaratma ekranında. ben de büyük ölçekli oyunlara kadar fazla oyalandım anlaşılan ama zaman yetecek umarım mmo'ya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hayvani bi shooter çıkartıp onu kanırta kanırta dijital dağıtım platformumla zorunlu yapıp sonra da ordan oyun dağıtımına başlayabiliyoz mu? steam origin gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bir de ben hic publisher deal yapmadim. hep self release. yavaslamamin onda da etkisi olabilir. sadece 2 publishler deal im var, 2 side fail etti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2 Milyonu bir arada görünce hemen yeni ofise geçiyorum. 2 adam kiralıyorum, şirket batıyor. Garaj'de tutunmak lazım biraz baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 publisher satış sayısını inanılmaz katlıyor. 20 yıl önce ea'ye çıkarttığım oyun 7 milyon satarken, şimdi 1 milyon fanım olmasına rağmen aynı kalitede oyundan 3 milyon ancak satıyorum. hoş gerçi pazar payı pc'nin darmaduman oldu son yıllarda, çok fazla rakip var. ms surface neden eklenmiş anlamadım heh, oyun piyasasında bir sözü yok. sırf bu oyun onda oynanabiliyor diye mi acaba lol batmamanın tek yolu 7 ve üzeri skorlu oyun yapmak, 4-5 diye gidiyorsanız arka arkaya direkt gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 browser based olaydı keşke şu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 basarili ikinci oyunun ardindan ofise gecmekte sorun yok. bir sure iki kisi calis, sonra mediumm oyunlar icin bir kisi daha al. ben son oyunuma 300speed ve research'u olan bi' lvl1 buldum. 10k ayligi. aldim onu. diger ucu oyun yaparkeh buna research falan yaptiriyorum, disardan destek veriyor ufaktan oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Şurada görüp merak edip indirdim. Sonra bir baktım sabah olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar