sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 android vs windows ve demek ki reklam yapamamışlar daha önce, bu kadar büyük bir oyuncu kitlesi duymamış android'de böyle bir oyun olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sam said: boldladığım kısmı farketmemişsin galiba, altını da mı çizseydim? Firmalar farklı, biri Game Dev Tycoon, diğeri Game Dev Story. Android'i boldlamanın bir etkisi yok. Android'dekinin PC'ye port edilmişi de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 dalga mı geçiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 katrilyon dolar yapılıo mmo ile bu arada oyun sapıtıo galaksiye sattım oyunu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Dalga geçmiyorum ama böyle bir soru soruyorsan dediğimi anlamamışsın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 peki o halde, izah edeyim madem anlamamışsın hala: pc bilg oyunları bölümü olarak android umrumuzda değil, orada ne oyunlar olup olmadığı da. o oyunları konuşmanın yeri de ayrıca değil. ilgi gördüyse bile bu bölümde bulamazsın kısacası. pc'de bir oyun çıkmış ve konuşulmuş, oynanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sam said: peki o halde, izah edeyim madem anlamamışsın hala: pc bilg oyunları bölümü olarak android umrumuzda değil, orada ne oyunlar olup olmadığı da. o oyunları konuşmanın yeri de ayrıca değil. ilgi gördüyse bile bu bölümde bulamazsın kısacası. pc'de bir oyun çıkmış ve konuşulmuş, oynanmış. Sen benim dediğimi anlamadın sanırım. Ben "orjinal oyunu android bunun, gidin orda konuşun" demiyorum, şu üstteki mesajında öyle bir tavır takındın. Diyorum ki Game Dev Story diye bir cep telefonu oyununu (iOS ve Android'de var) birebir kopyalayıp (grafikleri farklı, gameplay ve mekanikler aynı) PC'ye aktarmışlar. Bir sene önce çıkan bir oyun bu. Bu ay çıkıp da birçok siteye "biz zavallı indie geliştiricileriz, bizim oyunu korsanladılar, para kazanamıyoruz" diye ağladılar, ancak o zaman viral bir şekklde oyuncular arasında yayıldı. İnsanlar sırf korsan üstünden reklam yaptı diye ilgi duydu. Adamlar bir oyunu birebir taklit etmelerine rağmen böyle ucuz bir numarayla popülerleşmeye çalıştılar, bunu iğrenç buldum ben. Bundan bahsediyorum da anlamadın sanırım o mesajımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Warhero said: Bu oyun Android'deki oyunun birebir kopyası değil mi? Nasıl bu kadar popüler oldu oyun? Sadece bazı internet sitelerine "ühühühü korsanlar, satamadık biz" diye ağlamaları mı yeterli oldu insanların bu kadar ilgisini çekmeye? oyun pc'ye çıktı, sen de dediğin gibi birşey belirtmiyorsun, soru soruyorsun. demek istediğini son yazdığın şekilde söyleseydin o anlamı taşırdı. yukarıda şekilde yazınca "ohooo bu oyun çoktan var da siz çakmasını mı oynuyorsunuz" anlamı çıkıyor ancak. cep telefonunda çıkmış birşeyin tamamen alakasız bir platformda benzerinin popüler olması ne yadırganacak, ne de şaşılacak birşey. neyse, demek istediğini yazdın nihayetinde. ona karşı bir yorumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Birebir ayni oldugu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Son bir ayda youtube'da falan bayağı incelemesi döndü oyunun. Çoğu kişi buralardan falan duydu oyunu. Androiddeki oyunu da "buna çok benziyo" diyenler çıkmadan önce duymamıştım bile. androidde çıkan şeyi napayım zaten, bana ne eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 telefondan oyun oynamak sıkıntılı bir şey bi kere. duymuş olsam denerdim ama muhtemelen 10 dakka sonra sıkılırdım sırf telefon diye. bunu ise baya 4-5 saat falan oynadım, olayların random işlemediğine inansam daha da fazla oynardım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 oyunun mekanikleri sıkıntı ya. wiki'de yazdığı gibi iyi oyun iyi skor anlamına gelmiyor. sadece istikrar yeterli. öncekinden belli bir ölçüde iyi yaptığınız zaman omg 9/10 10/10 oluyor devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu oyun game dev story'e kıyasla bariz eksik ve kötü ya. masaüstünde oynanabilen bir oyunun mobil bir oyundan özellik olarak geride olması absürd ve kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çok sığ oyun ya en fazla 1 gün oynanır (he diyceksiniz sonlara doğru bir sürü ayrıntı açılıyor, da sonlara doğru işte), replayable bir yanı da yok. Engine yaz 3 development stage geçir sat mantıksız 3 design verimliliğini ayarla başka bir şekilde müdahale edemiyorsun. ilk gün dediğim gibi baya zevkli ama sonrası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben 30 saat falan oynadim sanirim toplamda. maliyetini saat basina 50 cent'in altina dusurdugum icin hic gocunmadim fjkdsfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 greenlit olmuş hayırlısı olsun.. steam keyler gelir inşallah.. steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bliksem said: bu oyun game dev story'e kıyasla bariz eksik ve kötü ya. masaüstünde oynanabilen bir oyunun mobil bir oyundan özellik olarak geride olması absürd ve kabul edilemez. Cok hakli bir yorum olmus. Eklemeyi unuttugun buyuk bir nokta da bu oyunun SONRADAN cikmis olmasi, ona ragmen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 aynen, aralarında 2.5 - 3 yıl gibi bir süre de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 gelsinde steame alalım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 beyler 22 sayfa okuyamadım bana özet geçen bi link yollayın çok yavaş ilerledi her şey :D şikayetçi dğeilim geçrçi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://gamedevtycoon.wikia.com/wiki/Main_Page http://gamedevtycoon.wikia.com/wiki/Game_Development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben bu oyunu bi turlu satın alamadım kartla baska boyle bi sorun yasayan oldu mu ahah simdi cat diye aldı uhauhsd neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Government-simulation oyunum. Thanks Obama ortalama 7 ile gayet guzel satti. Simdi tayip uzerine government-action oyunu yapicam 10 alirim diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 direniscilerin tepkisiyle 1 falan alir o oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar