arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 spotify destek epey ilgili. fakat kendi yazilimlarinin fonksiyonlarini bilmiyorlar sdfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Spotify açıldığı zaman çalınan son şarkıyı sıfırlamanın kolay bir yolu var mı? Şarkıları galiba queue'ya koyuyor ancak tümü silinemiyor. Uzun bir süre bekleyince işte güncelleme geldikten sonra kendi kendine sildiği oluyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 şöyle bi entry denk geldi çok mükemmel olmuş. https://eksisozluk.com/entry/48887426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 hory shittû!! android'de mesela şu sayfada http://everynoise.com/engenremap-nordicpostrock.html playlist'e tıklayınca spotify app'inde açıyor. ama pc'de web browser içinde spotify sayfası açıp ordan giriyor playlist'e. pc'de de spotify client'ından gitsin istiyorum, var mı ayarı chrome'da? telefonda da pc'de de chrome var. android'de oluyor dediğim gibi ama pc'de yaptırtamadım. web'den ve app'ten aynı hesaba bağlıyım (doğal olarak). ikisini de açıp web'den "öbür cihazda dinle" deyip spotify app'ini seçince oluyor da tek tıkla spotify app'i açılıp çalsın istiyorum. telefunun yaptığını pcmr da yapabilmeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 eskiden varmış ayarı spotify'ın pc app'inde ama kaldırmışlar. güvenlik müvenlik diye uçurdular diye tahmin ediyorum. link'e tıklayınca pc'nin program açması trojan.exe'ye yönlendiren site olur falan diye kaldırmışlardır kesin '>_> telefon gibi "her app her şeye izin istiyor" (instagram kameranı kullanayım mı abey diyordu :P) durumu yok diye mi pc'den kaldırdılar acaba? öyleyse de saçma gerçi, sonuçta internet telefonda da internet. ya da ne bileyim steam web'den play dediğini app'inden bulup açıyor vs. yapılmış'ı niye bozarsınız ya https://open.spotify.com/user/thesoundsofspotify/playlist/3E6HUWCMr6NUqK6vOgQKod şu link yerine spotify:user:thesoundsofspotify:playlist:3E6HUWCMr6NUqK6vOgQKod olacak işte be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 sanssizsansli said: şöyle bi entry denk geldi çok mükemmel olmuş. https://eksisozluk.com/entry/48887426 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 spotify da region ayarı felaan yok mu. türkçe şarkı ve türkçe isimli playlist önermesin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 nerenin ipsi ile girersen ben de paso almanci rap gosterio al bunu dinle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 anladım zaten spotify'ın noob işi mainstream alt+f4 e basınca ne olacağını bilmeyen insanların kullandığı bişey olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mal said: spotify da region ayarı felaan yok mu. türkçe şarkı ve türkçe isimli playlist önermesin bana. Şundan acayip muzdaripim. Ya Türkçe bir nebze yine. Bana Çekçe Polak şarkılar falan öneriyor ya, hayatımda dinlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 her zaman epik listeler alan biri olarak önerim hiçbir browserda login olmayın, arkadaşlarınıza hiçbir şey arattırmayın dinlettirmeyin, nasıl bir müzik çıkacağını bilmediğiniz şarkılara tıklamayın. örneğin şuna login olmadan 15 saniye dinleyebiliyorsanız 15 saniye dinleyin log in olmayın http://everynoise.com/engenremap-turkishpop.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 canınızın estiği gibi kullanın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 hiç türkçe bişey dinlemedimki zaten. chill şarkılar diye playlist var içeriği yabancı müzik, ismi türkçe playlistin. onu dinledim en çok. hazırlayan türk heralde türkçe koymuş playlistin ismini. bende sandım playlist ismini türkçeye çevirip gösteriyor spotify. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 bajazet said: her zaman epik listeler alan biri olarak önerim hiçbir browserda login olmayın, arkadaşlarınıza hiçbir şey arattırmayın dinlettirmeyin, nasıl bir müzik çıkacağını bilmediğiniz şarkılara tıklamayın. örneğin şuna login olmadan 15 saniye dinleyebiliyorsanız 15 saniye dinleyin log in olmayın http://everynoise.com/engenremap-turkishpop.html bu kadar dikkat ediyorsun attigin link turkce pop allah kahretsin gozum kanadi sadece sarkici isimlerini gorerek, yanlislikla dinlemedim iyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 her yer trap ya. mesela liste koyuyorlar, ilk 50 şarkıyı beğeniyorsun falan 124. şarkı ibrahim tatlıses ise ve listeye abone olduysan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Ibonun nesi kotu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Ilk 50 sarki seni moda sokuyo, ibo gelince bi kucuk aciyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 ya bazı şarkalarda arkada video oynuyor, onu kapamanın bir yolu yok mudur? İnternetten baktım yok yazmışlar, ne boktan işmiş cidden kapanmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 uygulamanın sadece dark teması var light teması bile yok ne biliyim arayüz saçma sapan karmaşık, yaptığı önerilerde aynı müzik türü olmaktan öte değil. bu kadar salak bi uygulamayı nasıl böyle popüler yaptınız anlamadım. full ekran yapmadan bi now playing ekranı bile yok cidden şaka gibi saçma bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 o ozellikleri kullanmadigim icin mutluyum ben ben playlistlerimi hazirlayip download ediyorum genelde ofiste de randim lo fi fln aciyorum. Alakasiz sarki gelmedi simdiye kadar her genre icin birilerinin kaliteli playlistleri oluyor illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Zorla üyelik almıyorlar. Alternatifi için; Bknz: http://www.deezer.com Ayrıca kendi fikirlerimi belirtmeden de geçemeyeceğim. - Dark tema çok iyi - Arayüz ultra basit ve kullanışlı - Yaptığı öneriler oldukça başarılı edit: Hani adamlara gömeceksek yıllar önce kaldırdıkları eklenti desteğinden, lyrics göstermemesinden, uygulama sorunlarından falan gömelim. En başarılı olduğu yerden gömmeyin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Mal said: bu kadar salak bi uygulamayı nasıl böyle popüler yaptınız anlamadım. 2009-2010'da falan fazla music stream seçeneği yoktu canım. bugün başka "popüler" programlar kullanabiliyosan spotify'ın açtığı yol sayesinde. o yüzden de en popüleri spotify. (2010 öncesi aylık ödeme ile download vardı napster'da falan ama indirme stream'den ayrı bi modeldi ve satın alma üzerine kurulu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 herhangi bi uygulamada dark tema olduğu sürece başka tema olmayabilir, "pasparlak göz yakan pil bitiren tema da olsun" isteğine anlam veremedim :) benim gömeceğim yer de şu pc'de spotify linklerine tıklayınca kendi uygulaması yerine web player'dan açması (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 spotifyda zaten olay belirli playlist yapan adamları takip etmek bir de benim en keyif aldığım ve genelde yanıltmayan sanatçı radyoları mesela aç bi arctic monkeys veya two door cinema club, baya indie festivaline dönüyor ortalık. bu arada "alternative 00's" tavsiye ederim indie-rock sevenlere, mis gibi liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 spotify'ı daha doğrusu online music streaming serviceleri fikirsel olarak yermek için baya fikirsiz bir insan olmak lazım herhalde sdf. sanatçılara az para veriyor, tekel olduğu için arttırmıyor, alışkanlık olarak artık albümlere o kadar değer vermiyoruz, random şarkı dinleyip geçiyoruz vs diye eleştirilse anlarım da herhangi bir cihazdan tek tıkla istediğim şarkıyı telefonuma indirebilmek benim için yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar