Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Garip İstek

SOREN

Öne çıkan mesajlar

Sol diz kapağımın aşağısında, bacağımın arkasında ve sırtımın sağ tarafında kaburgalarımın tam orta yerine denk gelen iki tane doğum lekem var. Şimdi sizlere vücudumla ilgili bu garip detayları niye mi anlattım? Şöyle ki; kız arkadaşım bu lekelerin benzerlerini dövme olarak kendi vücudundaki aynı yerlere yaptırmak istiyor. Bana geçen akşam bu fikrinden bahsetti. Arkadaş çevremizden sorup soruşturarak temiz ve yetenekli olduğuna inanılan bir dövmeci bulmuş daha önceden. Birlikte gidip doğum lekelerimin tıpkısını onun vücuduna dövme yaptırmamızı istiyor.

"Böyle bir kızı nereden buldun? Fırsatın varken kaçmalısın" gibi fikirlerin kafalarınızda çoktan oluşmuş olduğu inancındayım. Sevgilim özünde çok iyi bir insandır. Manyak falan değildir. Kendisiyle yaklaşık iki senedir birlikteyiz. Henüz nişanlı değiliz ama bir "annenlere haber ver, bizimkiler gelip seni isteyecekler" dememe bakıyor her şey. İkimizin de hayatları az çok rayında şu anda ve gelecekle ilgili hayaller kuruyoruz birlikte. Sevgilim karşıma çıkan ilk kız da değil. Bugüne kadar Türkiye'ye gelmiş olduğu için Türk penisi görmeden ülkeden ayrılmaması gerektiğine inanan yabancı dostlarım oldu. Bunlardan başka olarak hiçbir yere varmayan, vakit kaybı, manasız, sekssiz, dry humplar ve kasık ağrılarıyla dolu ilişkilerim de oldu türk kızlarıyla. Tüm bunlardan sonra karşılaştığım bu muhteşem insan benim en iyi arkadaşım oldu. Onu çok seviyorum ve değer veriyorum.

Gel gör ki onun bedenini böyle bir (aslında iki tane) izle işaretleyecek olması bende erken "seal the deal" hissiyatı uyandırdı. Yani henüz nişanlı değiliz ama her ikimiz de evleneceğimizi biliyoruz, konuşuyoruz, çok iyi anlaşıyoruz ama teklif erkekten gelir benim bildiğim. Bu hareketi bende bir takım ikirciklenmelere neden oldu.

Nasıl yapsam da onu bu sevdasından kırmadan vazgeçirsem acaba? Tatlı dille ikna yöntemi, yok ben gelmemler falan işe yaramıyor. Tutturmuş dövmeciye gideceğiz diye. Bir akıl verin lan.
Sosyal ağlarda paylaş

çok mantıklı ve akıllıca düşünmüşsün saygı duydum. deneyimime dayanarak kesinlikle vazgeçtir. hiçbir artısı olmadığı gibi birçok eksisi var. sevgini sembolize etmek isteği çok güzel bir şey, özellikle kızlar bunu çok güzel bir şekilde yansıtabiliyor erkeklere nazaran FAKAT dünya hali bu ne olacağı hiç belli olmaz, insan faktörü her şeye gebe bu dünyada. 2 yıl çok erken bir vakit zaten. planlanmadığı şekilde giderse o da çok üzülür ve sildirene kadar o dövme seni hatırlatır bu da onun sadece daha çok acı çekmesine neden olur. sende böyle bir şey istemezsin birlikte olsan da olmasanda.
Sosyal ağlarda paylaş

beraber dovme yaptirin, sen dogum lekelerini kapatacak sekilde birseyler yaptir. onun yaptirmasi icin de birsey ciz ya da birilerine cizdir onun sevicegini tahmin ettigin birsey.

benim dogum lekelerimi cizdirmene goz yumamadim falan filan diyip hediye gibi ver cizdirdigini.
Sosyal ağlarda paylaş

belki öyle değildir.

belki de aslında "ayrılsanız bile seni sevmekten ötürü o dövmelere de herzaman sahip çıkacağı ve taşıyabileceği" cesaretini gösteriyor.

bu durumda sen erken davranmış hatta akışa müdahale etmiş olmuyor musun hımmmz?

açık açık, aynen şuraya yazdığın gibi git hatuna söyle.
çok romantik olduğunu da belirt lütfen, çünkü öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...