Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Aşk ne yaparsanız yapın herzaman bir çok şeyin üstüne çıkar zeytin yağı gibi listedekiler, mantık, gurur, doğru ... vs olabilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 HAYATTA 3 ŞEY; Hayatta bir kez gittiğinde asla geri dönmeyen 3 şey; Zaman,Sözcükler ve Fırsattır Hayatta hiçbir zaman kaybedilmemesi gereken 3 şey; Barış,Umut ve Dürüstlüktür. Hayatta en değerli 3 şey; Sevgi,KEndine Güven ve Arkadaşlıktır Hayatta hiç emin olunamayacak 3 şey; Düşler,Başarı ve Zenginliktir Hayatta insanı geliştiren 3 şey; Çok Çalışma,Samimiyet ve Başarıdır Hayatta insanı mahveden 3 şey; Cesaretsizlik,Gurur ve Öfkedir![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Valla ne kadar kötü olursa olsun gururumdan vazgeçemiorum. Gururlu biriyim napalım buna göre biz de gerekirse mahvolacaz işte... Ha, gururla kibir karıştırılmasın tabii...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 İşte orda en sonda sayılan üç özellikse güçlü bir aşkın çok rahatlıkla yok edebildiği şeylerdir....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yok gururum yüzünden neler çektim ne ters gittim de nelerden oldum, kolay kolay bitmez o ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Ardeth, 15 Kasım 2004 22:17 tarihinde demiş ki: sevginin silah olduğu gün? su içmek, selam vermek, sokakta yürümek kadar basitleştirilmiş önemsenmeyen ve ciddiye alınmayan birşey nasıl silah olabilir ki... Ah evet sevdiğin bir insan, senin ona verdiğini sevgiyi önemsemeyerek, onu ciddiye almayarak, onu çok rahat sana karşı silaha dönüştürebilir o ayrı. katılıyorum.[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bazı sevgi aşk topicleri yapmacık,yan sınıftaki kzı nsaı tavlarım yada ühühühühü ben zaaavallı bir embeslim kız yok bana türü oluo,okudukça siirleniom gülüom,dikkat cekmek için açılmış topicler ama bu topiin gerçektende şirşey patylaşıp çözüm aramk içişn açıldıına inandıımdan cvp veriom rahatlıkla bence git,sonra nie gitmedim üüüf ne kaçrıdım acaba demek durumnda kalma yada gitmeyip kızın eline bir koz verme ama sinirine hakim ol yanında silah fln götürme aman ha deymez...[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bence gitmeye değmez. Ama yinede bi git derim. Bakalım ne diyecek. Kız zaten kararsızmış. İş iyice ciddileşince kacmış işte.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 geç mi yazıyorum bilmiyorum ama bence gitme o buluşmaya.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Own Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya bu olay evlendikten sonra olsaydı? zaten öyle bir insanla mutlu olmazdın burda kimsenin söylediği seni rahatlatmicak gerçek anlamda biliyorum ama samimi söylüyorum cok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sonucu yazzarsı buraya içimiz rahatlar hem[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 SÖZLERİM SİLAHIM![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gorusmeye git bence..o hatun 2 gun sonra sana donecek...Belkide ayak yapıyordur[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Öyle "ayak yapıp" sonra 2 gün sonra dönecek kişiden ne olur o da bilinmez. Yani hele bu kadar ciddiyse iş bir de nişana doğru giderken böyle yapmışsa zaten dönse ne yazar, kabul edilir mi o da var...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ya bu kız tam adi kusura bakma ama öyle bence öbür çocuğa gidip bence hem maddi hem manevi olarak ikinizi karşılaştırcak hanginiz kafasına daha iyi yatıryorsa ona gidicek..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Gitmezsen hayat1n boyunca eger konussayd1m ne olacakt1 diye merak edeceksin. Konusmamazlik etme[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 git hiçbirşey olmamış gibi davran normal nötr bi şekilde dinle bakalım ne sölicek zaten kendi yaptığından utanmazsa, bunu yüzünee vurabilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 En icten dileklerimle onla bulusup-karsisina oturup-gozlerinin icine bakarak konusmani diliyorum. O zaman herseyi o telefon mesajindaki gibi kolay soyleyemeyecegini goreceksin.. Git konus icinde kalmasin en azindan. Bi zamanlar boyle bir kiz sevdim bir mesaj atti bir gun aniden bitti demezsin en azindan. deger vermisin, birseyler yasanmis telefon mesajiyla bitmesi yakismaz zaten.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bence de gidip konus en azından ne diyecek onu ogrenmis olursun, karsı tarafın dedigini dinlemeden hemen atlama bence olaya dinlemeden bilemezsin karsıda neler olup bittigini. Ha ama sogukkanlı dinle ve sadece dinle bence, sozlendikten sonra boyle bi mesaj attıysa ne olursa olsun ne yaparsa yapsın affedilecek bi yanı yok bunun mesele bitmis ama yine de bi kulak ver karsıdakine cunku karsındaki de insan ve herkes hata yapabilir.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Soulbringer, 15 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Öncelikle bir özür borçluyum burdan iletiyorum Sn Penthelasia ya çünki kendi iç sinir harbimi forumlara taşıyarak ilk defa munakaşa yaratmak benide üzdü.. A afedersin bakmamışım ben bu başlığa. Ne demek herkesin olur böyle anları, herkes kırar birbirini önemli olan farkına varmak. Ben de laf ettim orada, affola.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gitme.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben direk üste çıkarım valla, sen diil ben ayrılıyorum tripleri işte hehhe senden ayrılıyorum mesjaı geldiğinde yapılcak en mantıklı hareket şudur: "Oh beee, hiç yakamdan düşmiyceksin sanmıştım" böyle yapmazsan olaylar aynen şöyle gelişir. Senin attığın yalvarma tribindeki mesajları kız gider yeni erkek arkadaşına okur beraber "yazık çocuğa yaaaa" ya da "ahahaha aptala bak" triplerine girerler. Kadınlar kendinden eemin erkeklerden hoşlanır güvenli olucaksın ve her zaman şu lafı biliceksin: "kaçan kovalanır" Bi kıza "seni seviyorum" dediğin zaman kız seni elde ettiğini anlar ve derhal 2. level'a geçer 2. lvl boynuz levelidir,ki genelde kızlar istedikleri adamla boynuzu takarlar.. boynuz olmazsa ayrılır falan. Sonucta günümüz şartlarında seni seviyorum demek biraz sakıncalı bi harekettir. O lafa değecek insanı, o lafın kıymetini bilecek insanı beklemek en makbuludur. Sen o lafın değerini bilmezsen karşındaki hiç bilmez. (Ben hiç demedim mi? yoo bal gibi de dedim hep de yaptığım aptallıkla kaldım :)) Kıskanılmayı da severler, hatta biraz da sert davranıcaksın bazılarına. Dışarı çıkma,telefonunu kapalı,tut oraya,gitme bunu giyme, şununla konuşma gibi zorlamalar genelde nedense kızlarda "aa bu bana harbi değer veriyo" hissi uyandırır. En önemli kural: ilk olman bi kız için çok önemlidir hayatı boyunca unutulmazı olursun o yüzden bi kızın ilki olmadan önce iyi düşün. ps: ben don juan diilim ukalalık yapmıyorum ama bunlar genelgeçer olaylardır çok işe yaradıkları görülmüştür. ben de kız peşinde çok ağladım ama ağlamak değer görmez hatta gözden düşürür. Ağlatıcaksın Kazanıcaksın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Geem yazmış noktayı koymuş. biz yaptık bu hataların hepsini ama bi daha mı kesinlikle :yapma:[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Walla ne diim bende bayanım ama doğruya da doğru denir hani...Geem harbi doğru yazmıssın.Mesela baknız bir kıza seni seviorum dediğinde aman sevio nasılsa hep elimin altında triplerine girer ama başka birini sevdiğinizi ona çıtlatırsanız kıskançlık krizine girer :) Ehehe doğru valla ne diim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 geem e katılıroum tecrübeyle sabittir ded,iklerinin hepsi doğru heh[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar