Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Krusty said:

Gizli said:

oha abi yeni aghanim özellikleri harika.rubicke aghanim kasınca rakip hero aghanim kasmamış olsa bile sizde olduğu için geliştirilmiş halini çalma olayı var ya.yeni versiyonda çok güzel olabilir

bu var zaten dota 2'de.

yok şuan var olduğunu biliyorum zaten de çok fazla kullanılmayan bir build.yeni patch ile aghanimli ultiler daha da güçlendiği için daha fazla görülebilir bu build,güzel olabilir demek istemiştim
Mesaj tarihi:
Aganim kasmak gereksiz. Kasanıda görmedim. Ama doğrudur adamdan önce kasarsan çaldığın ultiyi aganimli kullanıyorsun. Ama o tip ultilere zaten aganim kasıyorlar. Adamda aganim varken çaldın mı aganim özellikleriyle geliyor sende olmasada.
Mesaj tarihi:
ya şey demek istemiş şimdi aghanimli skiller baya güçlenmiş ya rubick bundan çok faydalanacak aghanim yaparsa.
çok ilginç şeyler var misal ben mi yanlış anladım silencer aghanim kasarsa ulti kullandığında 3. skilini herkese mi vuracak zeus ultisi gibi olur öyleyse eğer
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Ya bırak ya...

Herkese buff gelmiş. Bat, Mag gibilere gelen nerfler komik derecede kötü. Ayıya gelen nerf ise ayıyı gglemiş resmen.
Ayının canı gitmiyordu armlet kasınca, bu mu adalet?

Normal olanı yapmışlar, güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
Ayı 25 str de kazanmıyodu işte. Life kaybetmiyodu 25 str kazanmıyodu güzeldi.

(Tamam duygusal bakıyor olabilirim. Ama diğer buffları ve mag-bat gibi herolara gelen komik nerfleri görünce icefrog'a kafam girsin diyesim geldi.)
Mesaj tarihi:
nerfler tamamen turnuvalar düşünülüp yapılmış bence. batrider falan kafadan banlanıyordu. kaptan moda da yeni herolar eklemişler tauren centaur falan. huskarı çıkarmışlar.

bu son doğu elemelerinde herkes aynı herolarla oynuyordu neredeyse fix.
Mesaj tarihi:
ölümüne void ultisine giriyorum, bm var son bi vuruş yapsa ölücek tam aptal furi adamı hexliyor, ben boşuna öluyorum void kaçıyor. gerizekalı 30 dk boyunca hex taşıdı ilk kez voide atmayı akıll etti omurgasız onuda yanlış attı
Mesaj tarihi:
medusa çılgın atıyor bence. zaten cm den çıkartılmış. naixte early de lane de cıvıkrange slowuna güvenip ukala ukala agro çıkışlar yapamayacak. çok fazla - armor/physical dmg resist. kombinasyonları mümkün artık bu son patchle. lvl 11 daha çabuk geliyor artık. oyunun hızını bi tık arttırdılar gibi geldi bana. bakalım.
Mesaj tarihi:
O diilde. BS rupture atınca koşabilecez. Rupture yiyip heal+tango basacam. Kaçarkende BS'ye nah çekerim artık:D

Bide stormu oldurmek zor bişeydi ya. İyice zorlaşacak. Bloodstone'a basıp kendilerini denylıcaklar. Delirtcek bizi.

Edit: Bu rupture olayı hali hazırda varmış zaten. Asdasdas
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...