Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 dota2 de rubick e aganim kasılmıyor ki?
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 wtf aganimli necro ultisi yersen buyback atamıyorsun
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kasarsan çaldığın ultiye aghanimin özellikleri yansıyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 said: - While empty, Bottle causes couriers to move 30% slower
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Krusty said: Gizli said: oha abi yeni aghanim özellikleri harika.rubicke aghanim kasınca rakip hero aghanim kasmamış olsa bile sizde olduğu için geliştirilmiş halini çalma olayı var ya.yeni versiyonda çok güzel olabilir bu var zaten dota 2'de. yok şuan var olduğunu biliyorum zaten de çok fazla kullanılmayan bir build.yeni patch ile aghanimli ultiler daha da güçlendiği için daha fazla görülebilir bu build,güzel olabilir demek istemiştim
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Aganim kasmak gereksiz. Kasanıda görmedim. Ama doğrudur adamdan önce kasarsan çaldığın ultiyi aganimli kullanıyorsun. Ama o tip ultilere zaten aganim kasıyorlar. Adamda aganim varken çaldın mı aganim özellikleriyle geliyor sende olmasada.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Krusty said: kasarsan çaldığın ultiye aghanimin özellikleri yansıyor. vay anasını ilk kez duyuyorum bunu
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya şey demek istemiş şimdi aghanimli skiller baya güçlenmiş ya rubick bundan çok faydalanacak aghanim yaparsa. çok ilginç şeyler var misal ben mi yanlış anladım silencer aghanim kasarsa ulti kullandığında 3. skilini herkese mi vuracak zeus ultisi gibi olur öyleyse eğer
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Gold for ending a spree changed from 50->400 (3x->10x) to 75->600 bu ne ya?
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ayuya armlet kasamıcakmışız... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ya bırak ya... Herkese buff gelmiş. Bat, Mag gibilere gelen nerfler komik derecede kötü. Ayıya gelen nerf ise ayıyı gglemiş resmen.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Aceace said: Ya bırak ya... Herkese buff gelmiş. Bat, Mag gibilere gelen nerfler komik derecede kötü. Ayıya gelen nerf ise ayıyı gglemiş resmen.Ayının canı gitmiyordu armlet kasınca, bu mu adalet? Normal olanı yapmışlar, güzel olmuş.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ayı 25 str de kazanmıyodu işte. Life kaybetmiyodu 25 str kazanmıyodu güzeldi. (Tamam duygusal bakıyor olabilirim. Ama diğer buffları ve mag-bat gibi herolara gelen komik nerfleri görünce icefrog'a kafam girsin diyesim geldi.)
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 valla bunun alternatifi attack speed'ini falan azaltmak olurdu, o zaman daha ağır bir nerf olurdu fakat.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 belki biraz daha hp verebilirler max lvlda. zaten artık ölunce de 300 gold veriyor peh
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 nerfler tamamen turnuvalar düşünülüp yapılmış bence. batrider falan kafadan banlanıyordu. kaptan moda da yeni herolar eklemişler tauren centaur falan. huskarı çıkarmışlar. bu son doğu elemelerinde herkes aynı herolarla oynuyordu neredeyse fix.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tauren için de şu güzel olmuş. said: - Echo Slam now considers illusions as heroes manta dolaylı yoldan nerflenmiş gibi olmuş.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ölümüne void ultisine giriyorum, bm var son bi vuruş yapsa ölücek tam aptal furi adamı hexliyor, ben boşuna öluyorum void kaçıyor. gerizekalı 30 dk boyunca hex taşıdı ilk kez voide atmayı akıll etti omurgasız onuda yanlış attı
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 medusa çılgın atıyor bence. zaten cm den çıkartılmış. naixte early de lane de cıvıkrange slowuna güvenip ukala ukala agro çıkışlar yapamayacak. çok fazla - armor/physical dmg resist. kombinasyonları mümkün artık bu son patchle. lvl 11 daha çabuk geliyor artık. oyunun hızını bi tık arttırdılar gibi geldi bana. bakalım.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 turnuvalarda support herolar için yapmıslardır o lvl11 olayını coğu göremiyor bile yazık :(
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 O diilde. BS rupture atınca koşabilecez. Rupture yiyip heal+tango basacam. Kaçarkende BS'ye nah çekerim artık:D Bide stormu oldurmek zor bişeydi ya. İyice zorlaşacak. Bloodstone'a basıp kendilerini denylıcaklar. Delirtcek bizi. Edit: Bu rupture olayı hali hazırda varmış zaten. Asdasdas
Öne çıkan mesajlar