neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 GERGE said: dizüstü Yeni alacaksan eğer bulabilirsen şunu tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum soğutması tek fanla gürültüsüz, hoparlörler çok çok iyi ve dizinin üzerinde gayet rahat duruyor. Laptop sıcaklığı olmuyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Peki speed / con nasıl olmalı? Late gamede ap costlar nedir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Hardda Knight/Witch açtım. Witch işe yarıyor fena değil. Knight'ı da sırf leadership için aldım ama Knight zorlanıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 wizard / cleric açtım ben de ama çok sevmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ranger'i cok begenmedim ben acikcasi, stun'da olmayan targeta uzaktan pek bisi vuramiyor. Anca special arrowlari is yapiyor ki onlar da fire/poison bazli gibi geldi, wizardla iyi calisabilir. Cleric'te benzer sekilde melee ve healing talentlar arasinda bolundugunden ise yaramaz kanimca. Enchanter/enchanter/2h warr/ranger party yaptik, heryer su heryer stun baya rahatti ama combatlar dps dusuklugunden baya uzun suruyordu. Simdi wizard/enchanter/2h warr/rogue oynuyoruz, ilk levellarda meleelerin hayatta kalmayla ilgili sorunlari var ama biraz gear otursun cons yukselsin kendine gelir onlar da. Speed'i ve main dps attribute'u yuksek tutmak lazm, gerisi cok onemli diil Bi de barter falan hikaye ya, 4 sneaking'le sehirde acilmadik chest, lootlanmadik tablo, pickpocketlanmadik npc birakmadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Dynamic difficulty yok mu ya? Yerine göre exp çok önde gidiyor veya item puanın fazlaysa kafasına göre zorluğu arttırıp indirse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 MBA ile oynayan var mi? Performans nasil? [mid '12 tercihtir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 speed'e harcadiginiz her iki puan icin +1 start ve round AP aliyorsunuz. ben tum karakterlere 7'ye kadar speed verdim, ilerde biraz daha verebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Deacon said: MBA ile oynayan var mi? Performans nasil? [mid '12 tercihtir] Aynisi var bende. Mid gibi calisiyor sogutucu ile AA gibi seyleri kisinca. Yoksa cok isinip teklemeye basliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 knox said: speed'e harcadiginiz her iki puan icin +1 start ve round AP aliyorsunuz. ben tum karakterlere 7'ye kadar speed verdim, ilerde biraz daha verebilirim belki. ben de mage'im paso intelligence ve speede veriom hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 crafting spo Crafting ornek veriyim bir iki, item dusmeyen slotlara baya faydali oluyor: Bone + Mortar&Pestle(havan&tokmak) = Bone Dust Stardust Herb + Mortar&Pestle = Star Dust Star Dust + Bone Dust = Pixie Dust Pixie Dust + Rabbit's Foot = Magical Rabbit's Foot Magical Rabbit's Foot + jeweler's kit:ring = +1 speed ring veya benzer Pixie dust + Skull = Magic Skull Hair + Hair = Thread Magic Skull + Thread = +1 cons amulet bi bos elemental scrollari random spelle doldurmak icin: (Log + Balta = Wood Chips & Branches Wood Chips + Water = Wood Mush Wood Mush + Oven = Sheet of Paper Sheet of Paper + Pixie Dust = Random elemental scroll) Bu ust bolum cok pixie dust yiyor, cok verimli diil, alt taraf dusen random elemental bos scrollari doldurmak icin baya iyi: Feather + knife = quill Quill + Ink pot = Quill&Ink Pot Quill&Ink Pot + Pixie Dust = Magical Quill&Ink Pot Magical Quill&Ink Pot + random bos elemental scroll = O school'dan random spell Bunun harici magic armor yaratmak icin: Needle + Thread = Needle&Thread Needle&Thread + Pixie Dust = Magical Needle&Thread Magical Needle&Thread + Leather veya cloth scraps = Random magical leather veya cloth armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bright said: Bi de barter falan hikaye ya, 4 sneaking'le sehirde acilmadik chest, lootlanmadik tablo, pickpocketlanmadik npc birakmadim :) 1 sneakle baya biseyler topladim bende. pick pocket acmadim kafamda su an ranger/thief bi erkek karakter mage hatun acmak var. ranged baya imba gibi geldi bana ama topu topu 2 saat oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Good RP'si yapip bir sey calmayacagim ben. Ikinci oyunda, oyun izin veriyorsa choatic evil oluruz. Once bir good olup oyunu gorelim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bu kadar calip cirparken quest giverlara good RP'si yapiyorum ben zaten, good RP'si yapmassan az XP veriyorlar sdfsdsfs Bi de bu benim 4. oyun falan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konusmalarda ayni cizgiyi tutturmak lazim trait ler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Tabi, trait puanlari class'tan class'a farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 trait ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Diyalog secimlerinden yan traitlere bonuslar veya extra talentlar geliyor. +Crafting, immune to charm gibi. Ana karakterlerin karakter sheet'lerinde ayri bir tab'i mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 larian gene güzel oyun yapmış, ellerine sağlık. satışlar da iyi görünüyor steam'de. metacritic user puanı da tavan yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Kickstarter içinde iyi oldu, darısı öteki rpglerin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 oyun çok güzel olmuş ya twiçte biraz izledim de. inşallah bu bir milat olur isometric rpgler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 eve gitsem de oynasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 dreagloth said: eve gitsem de oynasam :) sen full time ev diil miydin la :P ben en son batman arkham asylum'da o hisse girmiştim "eve gitsem de oynasam". bu da aynı hissi yaratacak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o bıngıldak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ya biz de pazartesi sereglinle başladık 2 gündür giremiyoruz oyuna real life eventlerden dolayı hevesimiz kursağımızda kaldı. Ama bu akşam kavuşacağız gailba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar