BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yazık oldu onca motivasyondan sonra, artık çok daha zor ama olmayacak şey değil. Tek bir gol ataydı GS iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Burak a yapılan penaltı. haksız sarı yedi http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/ispanyollar-da-itiraf-etti-penaltiSXHBQ322083SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kapaninca 8 yenildigini bizzat tecrube etmis takim taraftarlarinin hala "kapansaydiniz" demesi cok garip ya. Insan bi ders alir gecmisten. Bizim oyun stilimizde yok kapanmak. Onu gectim kapansan ne yapacaksin madride, otobus ceksen ne olur? Les gibi bi oyunla 3 yemek mi, elunden geleni yapmaya calistigin bi oyunla 3 yemek mi, bizce cevap belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sonuç önemli bu aşamadan sonra. güzel futbol vs iyi de çeyrek finalden sonra güzel futbol my sonuç mu denirse sonuçu seçerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 RM'nin yeneceği başından beri belliydi fakat hakem inanılmazdı cidden. Uzun süredir bu kadar taraftlı bir hakem maçımızı yönetmemişti. Cüneyt Çakır'ın intikamı alındı resmen sahada. 3. golden önce faul de yok misal. neyse artık burada yense bare gs'de ülke puanı biraz daha artsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Sonuc onemli de, sonuca zaten ulastik. Bu yilki hedef ceyrek finaldi zaten. Maddi acidan ozellikle, dengenin saglanmasi icin ceyrek final isteniyordu, oldu, paramizi aldik. 2 yil once ortasahasi bam a emanet olan bi takimin 2 yil sonra sl finaline oynamasi zaten gercekci olmaz. Seneye biraz daha koyarsin uzerine, hedefin yari final olur vs. Onemli olan surekliligin saglanmasi, onu yakalamamiz lazim. Bu fenerbahce icin de gecerli ayni sekilde. -bjk men edildi di mi, onun icin gecerli degil sdf- Takimlarimiz surekliligo saglarsa avrupada, transfer kolayligi ve maddi getiri ile daha iyi isler basarilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sneijderin kalitesine diyecek birşey yokta çok formsuz abi hala toparlayamadı. sanki sahada drogba 28, bu 34 yaşında. anadolu takımlarına karşı koşmadan, yılın paslarını deneyerek birşeyler yapabilirsin ama real'e sökmez. kamp dönemi geçirmeden düzelemeyecek anlaşılan. burak kötü gözüktü çünkü mourinho çok iyi analiz etmiş takımı. burak'ı resmen kitlediler hiç bir varlık gösteremedi ama drogba'yı hafife almışlar baya avantaj yakaladı maçta. şutları eskisi gibi değil malesef. frikiklerde işimiz zor yani lampardla ballackla kavga eden adama mülayim selçuk hiç birşey diyemez. özellikle hucümda sıklet farkı bariz, zaten bizim takımda bir uyumsuzluk vardı. 3 büyüklerle oynayan kaleyi gören masum anadolu takımları gibi uzaktan saçma sapan şutlar çekip durduk. drogba bile 2-0'dan sonra panikledi saçma sapan haraketler yaptı. ama en azından savunmada surklase olmadık. real madrid şuan dünyanın en iyi 2 takımından biri. gidip liverpool'dan, manchesterdan fark yiyen takımların taraftarlarının gelip bizi eleştirmesi komik olmuş. siz türk hakemlerine kurban olun. maçta hakem iki penaltımızı vermedi, 3.golde frikik hatalı, ayağına basılan burak'a kart gösterdi. adamın ismi avrupa'da da mı çıktı anlamıyorum ki. real ikinci yarı vites düşürdü. takımın iyileri bence dany, hamit ve meloydu. geri kalanlar selçukta dahil vasatı aşamadı, takım baya ruhsuz oynadı. dany'e helal olsun, ilk mançıstır maçındaki gibi oynadı. adam gaziantepteyken şimdi ronaldo'ya döt koyup, yere yapıştırıyor. güzel mücadele ettik, hayal ettik ama olmadı. bundan sonra ligde şampiyonluğa odaklanmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 MasterHapLo said: deadwoll said: Bu kadar hırs yapmayın ya sdf. Ben ilk 45dk'yi izledim takım pozitif oynuyordu, tamamen defansif yetersizlikten 2 gol yedik. Seneye oralara 2 tane nokta transfer gelir yarı final görürüz. Her şey zamanla. seneye selcuk burak kalmaz o takimda Sanmıyorum mevcut düzenin bozulacağını. Belli hedefler çerçevesinde şekilleniyor takım. En kötü ihtimal uçuk rakamlara satıp yerlerine top notch adam alınır (ama kalmaları daha iyi, oturmuş hücum düzeni sonuçta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Madrid'in seviyesine cıkmamız icin cok calısmamız lazım. Ceyrek final yeterince buyuk basarı bu sezon icin. Sonuc olarak kaybettigimiz takım da Real. Hakem kotuydu evet ama adamlar da top gostermedi dogru durust. Hakettiler yani. Sadece GS'den biraz daha baskı kurabilmesini bekliyordum. 5dk boyunca bile yaptırmadılar. Burak kayboldu, Drogba ve Eboue bir şeyler yapmaya çalıştılar ama yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 İşte kimse bunu demiyodu.. hani aslandı.. kaplandı.. real son duanı et di.. real'i yenmedik mi yendik .. ellerinden kupayı almadık mı aldık.. yapıyodu millet. biz çeyrek final başarı buda yeter dedigimizde, çekemiyosunuz yayla cup'ta başarılar yaptınız. 23.45'de götünü yiyim ayakları başlayıverdi birden.. buraya gelmekte başarı,çeyrek final oynamakta başarı. E bizde onu dedik, dedigimizde dalga geçtiniz. Bu işe allahın sopası yok denir işte. O gol sevincini yapan burak yılmaz'a ronaldo böle 9. dakikada takıp "calma calma" yapar.. Her hafta Türkiye liginde Real Madrid olan galatasarayı böle avrupa'da anadolu takımı yaparlar realide istanbul takımı yapıp böle melül melül meletirler "hakeemmm" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tam bir ümit ozatım ya.. ASDFHADSFHSDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yeter beyler.Tadinda birakalim.Aksam Laziodan gol yemeden alacagimiz galibiyet bize tur atlatacaktir.Bu sene hem cim bom ve hem de fener yerlerde surunen ulke puanimiza bayagi katkida bulundu.Ikisine de helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ulan ne yapıcaktık? ceyrek finale cıktık real'i cektik. tabi ki gaza gelicez. nasıl olsa koyacaklar diye hic mi heyecan duymayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tamam yeter bu topicte bizim maç konuşulucak artık.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 işte fenerli kafası o ki gayette iyi oynadık akşam, biraz hakem biraz şansızlık. Ama tr de kimsenin yıllarca görmediği göremeyeceği hayal edemeyeceği top oynadık özellikle ilk 30 dakika. peasent ligi kimsenin umru değil beyler, ha galibey alırsanız bu akşam seviniriz, almazsanız zkimizde umrumuzda olmaz Edit: fenerli kompleksi editi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 2 tane harf degiştirip küfür yazma abicim şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 çokayıpmmış düzelttim. insan fenerli olmaya görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/485369_518298448229075_826968562_n.jpg http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483926_518314674894119_108915402_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Suark said: işte fenerli kafası o ki gayette iyi oynadık akşam, biraz hakem biraz şansızlık. Ama tr de kimsenin yıllarca görmediği göremeyeceği hayal edemeyeceği top oynadık özellikle ilk 30 dakika. peasent ligi kimsenin umru değil beyler, ha galibey alırsanız bu akşam seviniriz, almazsanız zkimizde umrumuzda olmaz Edit: fenerli kompleksi editi Ilk 30 dknin skoru 2-0 degilmiydi gozum? Yazmayayim diyorum da yazdiriyorsun. Peasent ligi sampiyonlugunuza senelerdir her sikistiginizda sarilan siz degil misiniz? Calm down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 15 yıldır övündükleri eufa kupasıda biz turnuvada çeyrek final oynuyoruz diye yayla cup oldu dün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 GSliler TRdeki hakemlere alışmışlar galiba bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Orası ayrı ,gsliler için 2 ihtimal var zaten ya galibiyet ya hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 KuddusiMavra said: Suark said: işte fenerli kafası o ki gayette iyi oynadık akşam, biraz hakem biraz şansızlık. Ama tr de kimsenin yıllarca görmediği göremeyeceği hayal edemeyeceği top oynadık özellikle ilk 30 dakika. peasent ligi kimsenin umru değil beyler, ha galibey alırsanız bu akşam seviniriz, almazsanız zkimizde umrumuzda olmaz Edit: fenerli kompleksi editi Ilk 30 dknin skoru 2-0 degilmiydi gozum? Yazmayayim diyorum da yazdiriyorsun. Peasent ligi sampiyonlugunuza senelerdir her sikistiginizda sarilan siz degil misiniz? Calm down. Oynanan oyuna bakıyorum ben skora değil, tabi bi gs li olmadığınız için güzel maç nedir, iyi futbol diye birşey var mıdır, bu oyunu oynamaktaki amaç aslında nedir, gibi şeylerden bi habersiniz. Sizin işiniz, gerek parayla,gerek hakemle,gerek başbakanla maç kazanmak. Nasıl olursa olsun skor elde etmek, o yüzden yadırgamıyorum. Ama dün biz güzel top oynadık. Eternal said: 15 yıldır övündükleri eufa kupasıda biz turnuvada çeyrek final oynuyoruz diye yayla cup oldu dün.. yok biz onu aldık, ve bizim için şu anda alt lig. Yani şöyle, fenerbahçe ve galatasrayın 2.lig de olduğunu düşün. Galatasarayın 15 sene önce 2. ligi şampiyon bitirip 1.lige geçtiğini düşün. İşte onunla aynı şey, Bizim UEFA kupasını almış olmamız, sizin ve diğer peasent takımlar için büyük başarı ( ki bu yüzden kafanıza vuruyoruz ). Bizim içinse artık çokta önemli olmayan bir başarı. O yüzden peasent ligi. Çok farklı kulvarlardayız çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Doğru kardeş haklısın.. Galatasaray'da o kupayı aldıktan sonra her sene şampiyonlar ligine giderek gruptan çıktı en az çeyrek final veya ön eleme oynadı istikrarlı bi şekilde.. artık level atlamış oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 istikrar çok önemli değil. Arada gelgitler olur çok normaldir. yani ben maç izlemiorm artık ligde falan bokunu çıkardıkları için, sırf ŞL maçları diye izliyorum ki keyif veriyor. Keyif vermeyen maça maç mı denir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar