Lectre Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sol kulağım yalnız kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ...... israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 jön metalciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 hazırlığa kadar gurur ile koruduğu bakirliğini önündeki 4 yıl boyunca kaybetmemeyi garanti altına almış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 cidden bu nası bir özgüven ya, at kafalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 vokaliste diyecek kelime zaten yok arkadailer ulan açıp bi kere bile dinlememişler mi şarkıyı acaba :D böyle evlilik programındaki riffler gibi bişiler çalıyolar yani şu şeyin açıklamasını biri ulaşıp elemanlara öğrensin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 danışmanları rakçı sibel miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 SeaGle said: Kafasını sallarken gelişine bi vurucan, pıt diye fırlayacak kafası. sdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 calimero said: Phyx said: abi ben boyle seyleri izlerken cok utaniyorum almanca'da bunun için bir kelime var yahu, başkası adına utanmak. du hasstt :( Fremdscham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ulan almanca üç beş kişinin tekelinde değil ilk mesajı görüp görüp alıntılamayın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 kaç kız götürmüştür şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 -2 onlar da hasbelkader itüden gelen makine müh. öğrencileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 O neydi gııııız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 goldbären said: ulan almanca üç beş kişinin tekelinde değil ilk mesajı görüp görüp alıntılamayın be Videoyu daha önce izlemiştim, izlememiş olsaydım da 3 sayfa yorum okumazdım muhtemelen. İlk sayfaya göz attıktan sonra ilgimi çeken bir şey bulamazsam kapatırdım. Almanca bilmiyorum, geçen gün bir makalede görmüştüm bu kelimeyi, arkadaşın da sorduğunu görünce ilk sayfada, tekrar makaleyi bulup kelimeyi buraya aktardım. "Almancam var vuuhuu!!" gibi bir derdim yok anlayacağın. O nasıl bir derttir, "Almanca benim tekelimde" nasıl bir ruh halidir onu hakikaten bilemiyorum. "Konuyu okumadan yorum yapmasaydın o zaman" falan da diyebilirsin bittabii ki. Fakat senin gibi dingillerin şu alıntıladığım tarzda boş mesajlarını okumaktan daha önemli işlerim var günlük hayatta. Şimdi izninizle kedileri beslemeye gidiyorum. (Ortalama bir liseyi bitirdiysen anlayabileceğin üzere ironi yaptım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 . akşam izliyim ama demeden edemicem du hast tahmin edilenden çok daha duygusal sözlere sahip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 müzik ne zaman girecek?bekledim bekledim girmedi part 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Asteroth said: goldbären said: ulan almanca üç beş kişinin tekelinde değil ilk mesajı görüp görüp alıntılamayın be Videoyu daha önce izlemiştim, izlememiş olsaydım da 3 sayfa yorum okumazdım muhtemelen. İlk sayfaya göz attıktan sonra ilgimi çeken bir şey bulamazsam kapatırdım. Almanca bilmiyorum, geçen gün bir makalede görmüştüm bu kelimeyi, arkadaşın da sorduğunu görünce ilk sayfada, tekrar makaleyi bulup kelimeyi buraya aktardım. "Almancam var vuuhuu!!" gibi bir derdim yok anlayacağın. O nasıl bir derttir, "Almanca benim tekelimde" nasıl bir ruh halidir onu hakikaten bilemiyorum. "Konuyu okumadan yorum yapmasaydın o zaman" falan da diyebilirsin bittabii ki. Fakat senin gibi dingillerin şu alıntıladığım tarzda boş mesajlarını okumaktan daha önemli işlerim var günlük hayatta. Şimdi izninizle kedileri beslemeye gidiyorum. (Ortalama bir liseyi bitirdiysen anlayabileceğin üzere ironi yaptım.) 1-liseyi bitirmedim. hatta başlamadım. 2-çok fakirim. sokaktaki kedilerin önünden mamasını alır yerim. 3-internete de sigara folyosundan giriyorum. 4- ortalama bir egoya sahipsen tek satırlık "amma repost yaptınız" türündeki mesajı tek başına üstüne alıp wot döşemezdin. 5-benim boş mesajım bir satırken seninkisi giriş gelişme ve sonuç öğeleriyle birlikte gayet başarılı bir munzam yazı. 6-hala okuyorsan inatçısın demektir. adres ver sokakta döğüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bunu bilerek mi kötü yapmışlar olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 calimero said: Phyx said: abi ben boyle seyleri izlerken cok utaniyorum almanca'da bunun için bir kelime var yahu, başkası adına utanmak. du hasstt :(second hand embarrassment - fremdschaemen ha 2. sayfada yazmıssın lol bakmamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bilerek kötü yapmış olmalılar, baksana forum üyeleri kavga ediyor insanın dengesini bozuyor şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 screwy said: calimero said: Phyx said: abi ben boyle seyleri izlerken cok utaniyorum almanca'da bunun için bir kelime var yahu, başkası adına utanmak. du hasstt :(second hand embarrassment - fremdschaemen ha 2. sayfada yazmıssın lol bakmamıstım Gel gel, trene katıl. Her sayfada bir hayırsever çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 beynim kulaklarımdan aktı dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fremdshämen diye bir kelime var almancada, cuk oturuyor bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar