Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yardim gerek, kucuk bir kaza gecirdim ve parmagimin derisi yarim santimetre kare kadar soyuldu tam ucundan. Oyle basit soyulma degil ama, deri yuzuldu resmem, kipkirmizi alti ama kanamiyor, oldugu gidi kalkti deri, et cikti altindan. Normalde dert degil, gecer gider ama tam isaret parmagimin ucu ve cok klavye kullanmam lazim, yazilacak bir makalem var. Kisa surede en azindan tuslara basarken aciyi gecirecek bir sey biliyor musunuz? Sabaha kadar yazi yazmam lazim. Parmagi kullanamiyorum su anda, hata yapip duruyorum, bitmez boyle sayfalarca odev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 belime asıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yeni parmak satın al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 cüzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 emince geçer acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yardim edebilecegim her an elimden gelen her seyi yapmaya calisiyor site uyeleri icin, ben bir sey sordugumda troll. Forum forum ozelligini yitiriyor. Ben de umursamamaya baslayacagim bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 onun dısında bi ilaç vardi ama hatırlamiyorum böyle fucidin falan gibi bişeydi yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kendini parmaklayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yara bandıyla güzelce ve biraz sıkı şekilde sararsan yazabilirsin muhtemelen. o parmağını sar yani bir şekilde. açık kalmasın. öyle kesikleri sıkı sarınca acıyı pek hissetmiyorsun, arada açıp değiştirmek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ayakkabı yapılır güzelde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 parcayi yerine koy bantla yapisir hemen, parca yoksa eger beklicen iyilesmesini care yok bepanten fln hizlandirir iyilesmesini, el surekli kirelenip yikandigindan zor kabuk tutuyo kuru tutmaya calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ölü deriyi niye yapıştırsın adam geri abi ciddi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yazılacak şeyin makale olduğunu belirt ama ARTİ KIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 GERGE said: Yardim edebilecegim her an elimden gelen her seyi yapmaya calisiyor site uyeleri icin, ben bir sey sordugumda troll. Forum forum ozelligini yitiriyor. Ben de umursamamaya baslayacagim bu gidisle. Eczaneye git kremi vardi onun ama bugün kullanamazsin sanmiyorum. Yazilacak sey döküman aktarimi falansa fotografini cek yolla yazivereyim. Ha sadistsen tuz basip cigliklar atip sonrasinda uzun bi süre canin yanmadan yazabilirsin. Yine parmagin ucunu bi sekilde pamuk+yara bandi kombosuyla kapatip yazmayi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 geçmiş olsun git bi acile pansuman yaptır ilaç yazdır. Bazen böle durumlarda dikiş felan atılabiliyor, ben elimi kestim derin kesmişim ama boyu küçüktü bişey olmaz dedim doktor dikiş attı 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 neden yapistirmasin ?kaynar ki hemen yerine, diger turlu acik kalirsa iyilesmesi daha uzun surucek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sagol ama yok, aktarim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yüksük kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hayır ne gibi bir cevap bekliyorsun çok merak ettim ,belinden deri yüz sonra parmağına yapıştır ,deri nakli yap kendine mi diyelim ne diyelim asd 2 tane yara bandı yapıştır üstüste ,gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bir merhemi, kremi filan vardir belki diye. Local uyusturucu krem filan belki. Bu saatte doktor bulamam, gidip nobetci eczane arayip elim bos da donmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yakında bi tıp merkezi filan varsa uğra istersen belki dikiş gerekebilir cidden GERGE. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sagol. Dikislik bir sey degil, daha once de olmustu, deri kalkti sadece. iki-uc gun aciya aciya yeni deri olusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 GERGE said: Bir merhemi, kremi filan vardir belki diye. Local uyusturucu krem filan belki. Bu saatte doktor bulamam, gidip nobetci eczane arayip elim bos da donmek istemiyorum. bunun göz degil deri yazani abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 GERGE said: Yardim gerek, kucuk bir kaza gecirdim ve parmagimin derisi yarim santimetre kare kadar soyuldu tam ucundan. Oyle basit soyulma degil ama, deri yuzuldu resmem, kipkirmizi alti ama kanamiyor, oldugu gidi kalkti deri, et cikti altindan. Normalde dert degil, gecer gider ama tam isaret parmagimin ucu ve cok klavye kullanmam lazim, yazilacak bir makalem var. Kisa surede en azindan tuslara basarken aciyi gecirecek bir sey biliyor musunuz? Sabaha kadar yazi yazmam lazim. Parmagi kullanamiyorum su anda, hata yapip duruyorum, bitmez boyle sayfalarca odev. 1 şişe rom aaaaaaarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi ilacın adını bende unuttum dilimin ucunda ya. sürüyorsun o orada böyle katılaşıyor sarı bir ilaç. eczaneye söyle abi direkt sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar