Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuzulen deriye ne yapilir?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yardim gerek, kucuk bir kaza gecirdim ve parmagimin derisi yarim santimetre kare kadar soyuldu tam ucundan. Oyle basit soyulma degil ama, deri yuzuldu resmem, kipkirmizi alti ama kanamiyor, oldugu gidi kalkti deri, et cikti altindan.

Normalde dert degil, gecer gider ama tam isaret parmagimin ucu ve cok klavye kullanmam lazim, yazilacak bir makalem var. Kisa surede en azindan tuslara basarken aciyi gecirecek bir sey biliyor musunuz? Sabaha kadar yazi yazmam lazim. Parmagi kullanamiyorum su anda, hata yapip duruyorum, bitmez boyle sayfalarca odev.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yardim edebilecegim her an elimden gelen her seyi yapmaya calisiyor site uyeleri icin, ben bir sey sordugumda troll. Forum forum ozelligini yitiriyor. Ben de umursamamaya baslayacagim bu gidisle.
Mesaj tarihi:
yara bandıyla güzelce ve biraz sıkı şekilde sararsan yazabilirsin muhtemelen. o parmağını sar yani bir şekilde. açık kalmasın.

öyle kesikleri sıkı sarınca acıyı pek hissetmiyorsun, arada açıp değiştirmek lazım tabi.
Mesaj tarihi:
parcayi yerine koy bantla yapisir hemen, parca yoksa eger beklicen iyilesmesini care yok bepanten fln hizlandirir iyilesmesini, el surekli kirelenip yikandigindan zor kabuk tutuyo kuru tutmaya calis
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Yardim edebilecegim her an elimden gelen her seyi yapmaya calisiyor site uyeleri icin, ben bir sey sordugumda troll. Forum forum ozelligini yitiriyor. Ben de umursamamaya baslayacagim bu gidisle.

Eczaneye git kremi vardi onun ama bugün kullanamazsin sanmiyorum. Yazilacak sey döküman aktarimi falansa fotografini cek yolla yazivereyim.

Ha sadistsen tuz basip cigliklar atip sonrasinda uzun bi süre canin yanmadan yazabilirsin.

Yine parmagin ucunu bi sekilde pamuk+yara bandi kombosuyla kapatip yazmayi deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun git bi acile pansuman yaptır ilaç yazdır. Bazen böle durumlarda dikiş felan atılabiliyor, ben elimi kestim derin kesmişim ama boyu küçüktü bişey olmaz dedim doktor dikiş attı 3 tane.
Mesaj tarihi:
hayır ne gibi bir cevap bekliyorsun çok merak ettim ,belinden deri yüz sonra parmağına yapıştır ,deri nakli yap kendine mi diyelim ne diyelim asd

2 tane yara bandı yapıştır üstüste ,gg
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir merhemi, kremi filan vardir belki diye. Local uyusturucu krem filan belki. Bu saatte doktor bulamam, gidip nobetci eczane arayip elim bos da donmek istemiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sagol.

Dikislik bir sey degil, daha once de olmustu, deri kalkti sadece. iki-uc gun aciya aciya yeni deri olusuyor.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bir merhemi, kremi filan vardir belki diye. Local uyusturucu krem filan belki. Bu saatte doktor bulamam, gidip nobetci eczane arayip elim bos da donmek istemiyorum.

bunun göz degil deri yazani abi
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Yardim gerek, kucuk bir kaza gecirdim ve parmagimin derisi yarim santimetre kare kadar soyuldu tam ucundan. Oyle basit soyulma degil ama, deri yuzuldu resmem, kipkirmizi alti ama kanamiyor, oldugu gidi kalkti deri, et cikti altindan.

Normalde dert degil, gecer gider ama tam isaret parmagimin ucu ve cok klavye kullanmam lazim, yazilacak bir makalem var. Kisa surede en azindan tuslara basarken aciyi gecirecek bir sey biliyor musunuz? Sabaha kadar yazi yazmam lazim. Parmagi kullanamiyorum su anda, hata yapip duruyorum, bitmez boyle sayfalarca odev.

1 şişe rom
aaaaaaarrr
Mesaj tarihi:
abi ilacın adını bende unuttum dilimin ucunda ya. sürüyorsun o orada böyle katılaşıyor sarı bir ilaç. eczaneye söyle abi direkt sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
  • Yeni Oluştur...