Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuzulen deriye ne yapilir?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yardim gerek, kucuk bir kaza gecirdim ve parmagimin derisi yarim santimetre kare kadar soyuldu tam ucundan. Oyle basit soyulma degil ama, deri yuzuldu resmem, kipkirmizi alti ama kanamiyor, oldugu gidi kalkti deri, et cikti altindan.

Normalde dert degil, gecer gider ama tam isaret parmagimin ucu ve cok klavye kullanmam lazim, yazilacak bir makalem var. Kisa surede en azindan tuslara basarken aciyi gecirecek bir sey biliyor musunuz? Sabaha kadar yazi yazmam lazim. Parmagi kullanamiyorum su anda, hata yapip duruyorum, bitmez boyle sayfalarca odev.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yardim edebilecegim her an elimden gelen her seyi yapmaya calisiyor site uyeleri icin, ben bir sey sordugumda troll. Forum forum ozelligini yitiriyor. Ben de umursamamaya baslayacagim bu gidisle.

Eczaneye git kremi vardi onun ama bugün kullanamazsin sanmiyorum. Yazilacak sey döküman aktarimi falansa fotografini cek yolla yazivereyim.

Ha sadistsen tuz basip cigliklar atip sonrasinda uzun bi süre canin yanmadan yazabilirsin.

Yine parmagin ucunu bi sekilde pamuk+yara bandi kombosuyla kapatip yazmayi deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yardim gerek, kucuk bir kaza gecirdim ve parmagimin derisi yarim santimetre kare kadar soyuldu tam ucundan. Oyle basit soyulma degil ama, deri yuzuldu resmem, kipkirmizi alti ama kanamiyor, oldugu gidi kalkti deri, et cikti altindan.

Normalde dert degil, gecer gider ama tam isaret parmagimin ucu ve cok klavye kullanmam lazim, yazilacak bir makalem var. Kisa surede en azindan tuslara basarken aciyi gecirecek bir sey biliyor musunuz? Sabaha kadar yazi yazmam lazim. Parmagi kullanamiyorum su anda, hata yapip duruyorum, bitmez boyle sayfalarca odev.

1 şişe rom
aaaaaaarrr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...