KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Arkadaslar,babami bugun hastahaneye yatirdik. 1hafta-10 gun icinde ameliyat olacagini dusunuyoruz, doktor bu hafta olmayacagini soyledi.Biz simdiden hazirlik yapiyoruz.Bu kan gruplarindan birine sahip olan ve kan vermek isteyen arkadaslar ozelden mesaj atarlarsa ihtiyac olmasi durumunda yardim isteyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 up! geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Geçmiş olsun çetin abi,0 rh+ olsa bir bidon verirdim gözüm kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Geçmiş olsun. Hayırdır abi ağır bi durum mu? Bide ili ve hastahaneyi yazarsan daha iyi olur, biz de yayarız sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Geçmiş olsun abi, nerede olacak ameliyat ona göre sağa sola haber verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Çetin abi ben izmirdeyim. İşini görür müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Adres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Geçmiş olsun. şehir-hastane bilgisi verirsen sağa sola haber ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Büyük geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda kan bulursunuz. Her yere haber salın derim netice de negatif kanlar zor bulunuyor. Baban kaç yaşında ? Birde geçireceği ameliyat nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Sagolu arkadaslar.hastahaneden az once geldim.istanbuldayiz.babami da bugun capa tip fakultesine yatirdik.kalinbagirsaginda tumor buldular yaklasik 1 ay once.ameliyat olacak.doktor bu hafta hastahanede yat demis.buyuk ihtimal haftaya ameliyat olacak.ben ve kardesim b (-)iz.aksam kan verdik ve karsiliginda babama kan bankasindan aldigimiz 2 unite kani taktilar. Biz 3ay veremezmisiz kan.ameliyat icin simdiden hazirlik yapmamiz lazim.bu nedenle kan verebilecek olan arkadaslarin haber vermelerini ricavediyorum.hepinize tesekkurler dostlar. Theridone,mesaj kutun dolmus kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Kürtler kan vermesin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 aranan kanlar da öyle cok kolay bulunan seyler degil vallahi kolay gelsin, gecmiş olsun ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 böyle başlıkları trollemeyin, ban yerseniz de kimse acımaz arkanızdan. geçmiş olsun malesef en yaygın kan gruplarındanız ailecek. A+ AB+... umarım ihtiyaç ne kadarsa bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Jim_E_Rustler said: Kürtler kan vermesin beyler. ya ben senin beynini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 0- ama yakin zamanda vermistim ben zaten bu kisitlama isini bilmiyorum tam bi sormam lazim, her türlü trade ediyor olmalari lazim benim kani. Edit: Kusura bakma sordum simdi arkadasa faceden, veremiyormusum ben de, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 geçmiş olsun. a rh + benimki keşke yardımcı olabilsem. umarım sağlığına kavuşur baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 A RH+ benim kan grubu,geçmiş olsun. Xunn'a bakmayın, master degree gerizekalı kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Jim_E_Rustler said: Kürtler kan vermesin beyler. allah c.c boşuna anemi illetini vermemiş sana hala kan seçiyorsun kansız..., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Geçmiş olsun Şu başlıkta siyaset falan yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 siyaset ? adam bildiğin mal ne siyaseti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sağolun arkadaşlar. Babam 63 yaşında.Arkadaşın birisi sormuş,daha önce cevaplamamışım. Ben de dün akşamdan beri 100 değilse 80 kişi aramışımdır ve henüz 5 tane uyumlu kan sahibini buldum.Ayrıca sağolsun dostlarım ALEM FM'de şu an babam için kan grubu anonsu yapılıyor olması lazım. Dün 2 ünite kanı bağlamışlar babama. Sabah yine 2 ünite kan bağladılar. Bu hafta hastahanede yatacak, dolayısıyla bize hem yattığı süre içinde ve hem de haftaya ameliyat için kan lazım. Biz de şimdiden her iki durum için de kan toplamaya çalışıyoruz. İyi dilekleriniz,temennileriniz,dualarınız için teşekkürler dostlar. Memlekette ne çok A rH(+) VE 0 Rh(+) varmış arkadaşlar yahu?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 A+ zaten commmon direk ,bende 0+'yım ,eğer ihtiyaç olursa verebilirim trade vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sorun hallolana kadar tepede asılı topic. Sıkıntı kalmayınca haber verirsen kilidini açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 çok geçmiş olsun. istanbul'da ki patiler bu işi halleder herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar