zipzip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Herkes yapıyodur onu bence. İlk 3 4 hapishanede de düzgün düzeni oturtmak zor. Baya planlı gitmek lazım. Planing sekmesini kullanın çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 aboow eğer bi eleman solitary den ceza yerse bir önceki yediklerini falanda sayıp misconduct yapıyor. 162 saat yedi lan herif oha ömür gibi ceza yedi pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 polis almıyo kapıdan mahkumları neden olabilir sizce? alıp holding cell e götürmüyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 holding celle gidiş kapalıdır. fiziksel olarak yada highrisk medium risk gibi etkenlerden dolayı. Veya holding celli düzgün kuramamış olabilirsin. yada guardların hepsi doldudur kapı önünde takılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 giriş kapısına jail door koymuşum ondan heralde. remote door koydum almaya başladı da şimdi de sıkışıyolar ahahahaha. giriş kapısını ne yapmam lazım rahat geçebilmeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ben giriş kapısını koridor üstünede 5 - 6 set kapı koydum valla bi kere 40 kişi kaçtılar mal alırken çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 üstteki haritayı buldum http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=294642751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 giriş kapısına 2tane large jail door koruyorum dış kapı alana acılıyor orada da 2tane road gate var. Önceki kapıda asıl hapishane bölgesiyle bu mal yükleme bölgelerini ayırıyor. Bu bölgede muhakak 2guard tutuyorum patrol ve stand olarak. Geri kalan hapishane bölgelerinde tamamen bütün kapılarım açık oluyor. Zaten kaçma durumu yada isyan gibi bir durum olursa direkt lockdown basıyorum hiçkimse kıpırdıyamıyor. Hapishane o kadar güvenli oldu ki sadece denemek için 5gün boyunca yemek vermedim mahkumlara isyan başlattım. başladığı gibi önce taserlarla etkisiz hale getirttim ardından fire at will komutu verip katliam yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 oha ya. abi oyun çok güzel, ama beceremiyorum ya.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Temel altyapıyı oturttuktan sonra bende elemanlara eğitim vermeye başladım. Alkol bağımlısı olanlara terapi yapıyoruz. Mutfak ve temel eğitimlere de başladık. Mutfağa laundrye ve temizliğe yeterince sağlıklı eleman yerleştirince workshop işine giricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 abi sonunda adam gibi bi hapishane yaptım ya. ama şöyle bişey var, dış kapı large jail door du. aşçılar falan dışarı çıkarken habire guard geliyo sinir oldum. dur şuraya başka bi sistem yapıyım dedim dismantle ettim kapıyı. tam da o ara mahkumlar yemek yemeye gitmek için koridordan geçmesinler mi?sdfsdfsdf hepsi kaçtı kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Sdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 aahahahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bi adebisi güzel hapisanenizi yıkmaya yeter http://i51.tinypic.com/1zlbvxg.jpg http://www.youtube.com/watch?v=PmVnHOWI7I4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 work saatinde öyle dikiliyorlar. onun için de bi oda falan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 döve döve çalıştır itleri nasıl dikiliyorlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Giriş kısmını koridor şeklinde yapıp, kapılarla kapatıp, bi tane seküriti atayın, giriş çıkışlar çok rahat oluyo. Ben de free time da common rooma gitmemelerine tav oluyorum. Tv var bilardo var ama gitmiyo totoşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 şu yukarda yarım yamalak tamamlanmamış olan yeri staff room yapıcaktım. adamlar bitiremedi odayı ben de iptal etmeye çalıştım falan ama edemiyorum şu an. bulldozer ya da diğer yıkma yöntemleri işe yaramıyo nasıl yıkıcam orayı haritadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ben böyle saçma sapan şekillerde takıldığım zaman. Adamlar görevi yapmayınca save edip kapatıp tekrar açıyorum oyunu hemen toparlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kzpmaza said: work saatinde öyle dikiliyorlar. onun için de bi oda falan mı var logisticten atayacaksın nerde kaç tane çalışmasını istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 jonq said: Ben böyle saçma sapan şekillerde takıldığım zaman. Adamlar görevi yapmayınca save edip kapatıp tekrar açıyorum oyunu hemen toparlıyorlar. üstüne tekrar brick döşedim düzeldi allahtan. save yoktu çünkü.dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben hala loundry işini çözemedim. yok abi dağıtmıyorlar odalara temiz kıyafetleri, bir önceki hapishanemde de becerememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 abi dağıtıyolardır onlar. needs bölümünde clothing critical seviyede değilse eğer dağıtıyolardır. bide çalıştıklarına eminmisin? prison labour dan oraya çalışıcak eleman ataman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 NolaxThensbane said: giriş kapısına 2tane large jail door koruyorum dış kapı alana acılıyor orada da 2tane road gate var. Önceki kapıda asıl hapishane bölgesiyle bu mal yükleme bölgelerini ayırıyor. Bu bölgede muhakak 2guard tutuyorum patrol ve stand olarak. Geri kalan hapishane bölgelerinde tamamen bütün kapılarım açık oluyor. Zaten kaçma durumu yada isyan gibi bir durum olursa direkt lockdown basıyorum hiçkimse kıpırdıyamıyor. Hapishane o kadar güvenli oldu ki sadece denemek için 5gün boyunca yemek vermedim mahkumlara isyan başlattım. başladığı gibi önce taserlarla etkisiz hale getirttim ardından fire at will komutu verip katliam yarattım. abi şu dediğin olay prison grading olayına aykırı. yani oyunun esas amacı prison gradingleri tavan yaptırmak. mesela ben ticaret adamıyım normalde sürekli adamları çalıştırıp para kazanıyım diyodum öyle değilmiş. elemanlara mesela hayvan gibi cezalar vermeniz lazım. solitary cezalarının minimum 1 gün olması lazım punishment için. security için kavgaların minimum seviyede olması lazım bunun için de birbiri arasında kimsenin kavga etmemesi lazım. Lockdown olayı çok mühim. yani o regime de en az 3 5 kere lockdown olması lazım. yemek yicek lockdowna gidicek çişini yapıcak lockdownda kalıcak falan tarzında olması lazım. oyunun esas amacı yani elemanların cezasını çektikten sonra hapishaneye tekrar geri dönücekleri bişey yapmamalarını sağlamak. hiçbişeyi düzene koyamıyorsanız eğer punishmentları yüksek tutun bu şekilde punishment gradingi yükselsin. micromanagementtan showerlara,yemekhanelere,oralara buralara yani kalabalık olunan yerlere mutlaka adam koymanız lazım. normal düz guardlar işe yaramıyo. silahlı elemanları koymanız lazım ki suppress durumunda olsunlar. suppres olmazlarsa eğer parkta geziyomuş havasında takılıyolar bizim borumuz öter sizin değil tribine girip önüne gelene saldırıyo millet. zaten o danger yazan bölgede görürsünüz DETERRENT diye bişey yazıyo. eğer ki punishmentlarınızı düzgün ayarlarsanız caydırıcı cezalar söz konusu oluyo mesela adam dövdü 3 gün solitary de kaldı diyelim bi daha adam dövmüyo gibi. yani kapıların sürekli kapalı olması, elemanların 4 duvar arasında kalması gerekiyo. cezalarını çekmiş sayılmaları için. şey gibi düşün hani evsiz adamlar amerikada adam bıçaklayıp hapishaneye giriyolar diye bi mit vardır ya ekmek elden su gölden olsun diye aynı o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hmm hiç öyle oynamadıydım dediğin gibi plate basıp para kasıyordum büyük hapishane kasıyordum. O yüzden bol work veriyordum dediğin mantıklı. Bir sonraki oyunda bunu kullanırım. Ama bu dediğin yeni patchte geldiyse bilemicem eskiye göre oynayıp konustuydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar