zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://i.imgur.com/6PzXOVi.png şu yatak hiç mi rahatsız etmiyor seni? sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Of cok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 mulgear6 said: bendekinde 2 kantin birinde 2 mutfak diğerinde 1 mutfak var ona göre blokları yemekhanelere gönderiyorum vs bi de prison labor'dan adam ata mutfaga (eğitip tabi önce) Ben de ona göre dağıttığım zaman kantinin birine hiç yemek gitmiyor, ve komple aç kalıyor bloğun biri. Mecbur paylaştırdım sonra. zipzip said: http://i.imgur.com/6PzXOVi.png şu yatak hiç mi rahatsız etmiyor seni? sadf asdsfds hiç umrumda diil valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Sonra "mahkumlar neden kaçmaya çalışıyor" diyosun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Benim nuub hapishanesi de böyle sdf. Öğreneyim diye başladım iç içe iç içe sarmal şeklinde büyüyo du bakalım sdf. 160k veriyolar satsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 sigıl allah kahretmiye ne biçim tasarım o birde mühendis olacan. koca alana kuş gibi kondurmuşsun 3-4tane şeyi.sat yenisini planla yap her yeri dökülüyor :D azıcık netten dizayn bakın olm nasıl efektif mutfak hapishane kuruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 abi seagle; 1- common rooma normal chair koyman lazım terapi için. 2- workshopda her prisoner a bi testere lazım şu haliyle bi kişi çalışır orda. 3-o yaptıgın capacitorler hep boşa söyliyim. bi powersupply e 16 tane yapabilirsin ona degmesi lazım tüm capacitorlerin. 4-common roomla classroomun yazılarını değiştirip common rooma chair koyarsan sıkıntı kalmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Kapasitorlerde bi problem oldugunu farkettim ben de cunku seviye hic dusmedi sdffsf Hatti 2 ye ayircaktim ben de bi tane daha kurdum yukariya. Sandalye muhabbetlerini cozememistim eet. Deneme yanilmayla gidiyorum. Tutorial kismi cok kisa oyunun. Daha kapsamli bi tuto lazim. Netten kuru kuruya okumak isime gelmiyor uygulamali olmasi lazim. Bunu satayim ben yeni kurayim wvsbaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 okumak sıkıcı da izleyebilirsin. youtube da bi dünya var oynayan adam. ben de ayrı ayrı yapıyorum hatları ya. 2 farklı power ın elektrik kablolarını birbirine degdirirsen elektrik gidiyo zaten degdirme sakın.sdfsdf edit: reports dan programlara girince, orda bütün eğitim ve terapilerin senden ne istediğini yazıyo ordan bakabilirsin. atıyorum workshop eğitimine geldiğinde mousela solda hemen ufak yazılar çıkıyo orda eğitimin kaç saat oldugu ve nelere ihtiyaç duydugu falan yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 SeaGle said: Benim nuub hapishanesi de böyle sdf. Öğreneyim diye başladım iç içe iç içe sarmal şeklinde büyüyo du bakalım sdf. 160k veriyolar satsam mı acaba? benim revire laf edenler bu yemekhaneye ne diycek merak ettim? masa nerde benchler nerde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 1 masada yesinler sosyallessinler ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yapa boza öğrenirsiniz sıkıntı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olm masaları benchlerin önüne koyun hiç mi amerikan hapishaneli film izlemediniz! IlI şeklinde sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 tuvaletede su götürün olm adamlar götünü nası yıkıcak her şeyi biz mi söylüyelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Gotunu tuvalette yikamiyo abi onlar:D abi yemekhaneye cok guldum ya o şekilde yiyolar mi peki seagle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 guardlara eğitim vermek için eğitime katılıcak olan guardların hepsinin boş mu olması gerekiyor? hiçbiri gitmiyo çünkü eğitime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kzpmaza said: Gotunu tuvalette yikamiyo abi onlar:D abi yemekhaneye cok guldum ya o şekilde yiyolar mi peki seagle? Yiyiyolar abi. Benchlere oturup yiyiyolar sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yeni hapishaneye başladım.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 başlangıçta tüm haritayı tek bir kare şeklinde baştan döşeyim ortasınıda yard ve forestery bırakayım dedim çürüdüm, kaç dakkadır yapmalarını izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ahaha güzelmiş bekle yaparlar illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 offf çok net lamba parası girdi beklemiyordum bunu40bin falan lamba parası ödedim inşaat bitince ahaha hmm tek blok oldugundan binaları security derecesi veremicem şimdi bunu düşünmemiştim. bari sadece high sec alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 e ayır duvarlarla öyle ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mutfaklar cellblock sistemin duvarlar ve kapı ile kapalı bir sistem değilse çalışmıyormus. orada kalan birisi var gibi görmüyo ondan dolayı yemek dagıtmıyor ancak çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Son hali böyle de alan çok büyükmüş burayı doldurursm 400 kişilik prison olur herhalde. Sonra devam edicem bakalım becerebilecekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 güzel bence forest ın sol tarafına da cellblock yaparsın güzel olur. staff roomu kesinlikle büyük ama. ne kadar büyük olursa aynı anda o kadar çok staff dinleniyor orda. seninkinde max 2 kişi dinlenebilir aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar