sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yPusi89V4HI henüz alpha'da ama staem early access ile alabiliyorsunuz... anladığım kadarıyla biraz Theme oyunları gibi, hapishane inşa ediyorsunuz ve mahkumların kaçmamalarını sağlamaya, düzeni korumaya çalışıyorsunuz. yapımcısı introversion. defcon, darwinia, multiwinia, uplink gibi oyunların yapımcısı. 30 dolar biraz çok ama 10-15 civarında alırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 oyun şahane de o fiyat olmamış. bunlar subversion diye efsanevi bir oyun yapıyorlardı, iptal ettiler zaten kızgınım, kırgınım. 30 dolar vermem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 çok eğlenceli bir şeye benziyorda 30 dolar biraz aç gözlülük olmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 adebisi konuyo mu adebisi varsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Adebisi varsa ve peter schibetta olarak oynayabiliyorsak oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UyKtNERXtdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu çocuklar iyi oyun yapıoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Güzelmiş ama early accses için pahalı biraz belki destek olmak için alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 adam baya iyi canım belli zaten ama early access'in hakkı 10 dolarmış, 30 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 destek adına da alırdım, tycoon oyunu diye de alırdım, güzel oyun yapıyorlar diye de alırdım. ama o subversion'ı iptal etmeyeceklerdi. şimdi ya rusçudan ya kara cumadan sdfds. o koyduğum videoyu ben de ilk kez izledim. orada subversion için açık kapı bırakmışlar ona sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 serefsizim aklima gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ŞEEREFSİZSİN ONU BİLİOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 arcane said: http://www.youtube.com/watch?v=UyKtNERXtdU hype'ı sıcak tutalım. 22. dakkadan itibaren izleyin prison architect için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 p.architect benim de bu yıl içinde en çok beklediğim 3 indie'den biri ama bunları yapımcının ağzından değil oynayan birinin ağzından duymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben denemek için kapıdan bir baktım. promising gayet, güzel bir şey ortaya çıkacak belli fakat şu an ki hali ile baya büyük gamebreaking sorunları var. AI baya sorunlu. pathing, kilitli kapılardan geçiş, inşaların yarısında anlamsız bir şekilde durması, yıkamıyor olman, income gelişinin inanılmaz yavaş oluşu falan. desteklemek isteyen desteklesin tabii de, sırf early access oynamak istiyorum diye 30 dolar veren üzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 3 ay sonra bundledan alırız 5 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 5 dolara inmiş, buglardan daha fazla aranmış halini bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 humble bundle 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Guzelmis yalniz biraz baktimda, sardi baya. Ama denildigi gibi AI'de baya sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 20 dolara düşmüş, değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 alpha'da degilmi hala? keyifli ama ben ugrastim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Alpha'da evet hala. Early access yüzünden bitmiş oyuna hasret kalacağız bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 20 dolar mi? early access alpha daki oyunda bile buyers remorse yasattilar ya bana. yuh yani. bunlarda bile kampanya mi bekliyecez be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 oyunu çok sevdim ama 5 10 civarına düşmesini bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 benide baya uğraştırdı ya ama herkesin dediği gibi 20 dolares aşırı fazla oyunun şu haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar