mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 SeaGle said: Ya bu google nacigasyonu nasil surekli ekrandq tutucaz. Yani navigasyon acikken ekrqn kararmayacak. Illaki ana ekran ayarindan ekrani kapatma mi dicez, programa gore izin ayari yok mu bunun? Araba kullanirken surekli ekrani mi acicam lan ben. nfc destekli bir telefonun varsa nfc etiketlerinden al en rahatı. araba için çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 seigen said: Tasker veya alternatifleri: http://android.appstorm.net/roundups/utilities-roundups/tasker-alternatives-to-automate-your-android/ llama baya iyiye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 sms olayi icin ne kullaniyorsunuz? htc one x'in orjinal txt app'i group txt olayini desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 textra iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 dun baska bir sey ararken iphonelardaki assistive touch olayini buldum tavsiye ederim easy touch ayarlari guzel yapıldığında baya orjinal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 yeni arayüzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 sauce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 güzel düşünülmüş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 link google+ postu var açıklamalarda, orada anlattığı şekilde yaptım çok güzel oldu. wallpaper'ı da bodrum havaalanında çektiğim bir fotoğrafla az oynayıp çaktım, bayaa yakıştı wasteland temasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ram kullanımı ne kadar bu zımbırtının? home launcher'ın üstüne ne kadar ram yiyor yani uccw denilen widget zımbırtısı? çok hoşuma gitti ama ram sıkıntısı yaratacaksa uğraşmayayım, bi kontrol edersen sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 76mb kullanıyor şu anda. Bataryaya da biraz yükleniyor sanırım. normalde geceden sabaha %10 falan giderdi 3g vs. açık ( niye kapatmıyorum bilmiyorum :P ) %18 -20 falan gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 76mb mı ahaha yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ama çogzel lan, sankim pipboyum var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bende lock screen icin uccw kullaniyorum genel olarak kullanilan Template ile ilgili bendeki saat sadece 10mb civarı yuk yapiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 stimpak said: ama çogzel lan, sankim pipboyum var :) sana bir şey demiyorum canım, benim ramim olsa ben de yapardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 stimpak said: yeni arayüzüm ME WANT! nasıl yapılıyor abi bu muhteşemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 https://plus.google.com/116924605753769351584/posts/7pVyK17e3yt şuradan bakarak yaptım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 chrome u opera mini gibi editleyemiyor muyuz ya :/ pati okurken falan hep parmakla zoom ayarlamak zorunda kalıyorum. siz de böyle mi okuyorsunuz bi söyleyiverin şu nooba. edit: çünkü opera mini fittliyor sayfa kenarlarından, iyi oluyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bi pati app'si yapamadı kodırlarımız forum zaten sade :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi patiye küstüm bu sebepten gözlerim ağrıyor yani bu adamlar bi 5dk ayirmayacaklarsa ne anladım? yönetim kelimesini inkara giriyor.. dandik donanım haberin bile phone ara yüzü var yani bi tane css é bakıyor bu iş ama yok yapmadılar nedir anlamadım. yazacaktım konu olarakta ahali eskisi gibi deil parmak sokacak delik arıyorlar. bi anket manken lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roviostars.tinythief Cok eglenceli oyundu, cok begendim, tek sorun oyunun kisa olusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Pati saat widgeti yaptim uccw'den, ilk deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ahahah başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Serviste bu kadar oluyor, ama sonrakiler daha iyi olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bence baya baya hoş olmuş. Pile gerek yok bence ama başka bişi konulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar