df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Turkce karakter olan keyboard yapabiliyor muyuz yoksa ios gibi resmi olarak cikmasini mi beklememiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 swiftkeyboardun var multi langugae desteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 türkçe layoutlu klavyeler var. Swype, Swiftkey destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Çok sağolun swype'ı aldım trial'ı denedikten sonra. İlaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hata diyebilirim, swiftkey gerçekten muhteşem çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 xaenin söyleyince kullanmaya başladım xperia z'nin mesaj yazma şeysine baya konuşuyorum artık. yüzde 99 söylediğimi birebir yazıyor inanılmaz gerçekten. sokakta değilsem resmen mesaj yazmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Markette aynı firmanın benzer iki uygulaması vardı, bi fark göremeyince ikisi arasında mail attım adamlara, aldığım cevap; said: There is no feature difference between those two apps. The price difference is temporary, an experiment to see if a lower price would increase sales. It does, but not by double! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Swype >= swiftkey diyorum ikisini de kullandım. Marjinal fark var tabi arada, belki alışkanlıktan geliyordur ama bi üstünlüğünü görmedim swiftkeyin. Bu arada türkçe konuşmaları anlayıp mesaj metin vs. yazma hedesi yıllardır var googleda, xperia z onu kullanıyor olmasın ahah. İnternet yokken çalışıyor mu ving? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 swiftkeyin tuşlarının boyutu deşti rom deiştirince uyuz oldum swype boktan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 swiftkeyin buton yüksekliğini ayarlayabiliyonuz. benim de lcd density yüzünden çük kadar olmuştu, ordan düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yüksekliği iyide abi çok ince kaldı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Samsung'un kendi klavyesine ',' koymanın bir yolu var mı? noktaya basılı tutup koymak zorunda olmasam onu kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 reampage said: swiftkeyin tuşlarının boyutu deşti rom deiştirince uyuz oldum swype boktan ama şuna kılım ben de aslında ama alıştım ya. ş ğ ü falan koymak için u, ş ve g'ye uzun basıyorduk eskiden, böylece tuşlar büyük oluyordu, şimdi onları tıkıştırınca daraldı tuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sabonis said: hata diyebilirim, swiftkey gerçekten muhteşem çünkü sözlük, slide, prediction, voice fln gibi şeyleri hiç kullanmıyorum ben. sadece türkçe karakterleri eklemek istiyordum. swype onu yaptığı için gayet yeterli geldi. diğerini denemedim bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 swift senin yerne yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 mesajı sesle yazabiliyoruz da, yazdırma bittikten sonra yine sesle gönder desek gönderebiliyor mu? built in böyle bir fonksiyonu var mı 4 serisi androidlerin ya da yapabilen bir app var mı? swype'ın falan böyle bir özelliği var mı, yani sonuç olarak var mı fdsfg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Swiftkeyde min keyboard i direct qwerty yapin yaninada turkce destek ekleyin birde tuslari buyutup landscape yapin tamamdir. Misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 axedice said: Swype >= swiftkey diyorum ikisini de kullandım. Marjinal fark var tabi arada, belki alışkanlıktan geliyordur ama bi üstünlüğünü görmedim swiftkeyin. Bu arada türkçe konuşmaları anlayıp mesaj metin vs. yazma hedesi yıllardır var googleda, xperia z onu kullanıyor olmasın ahah. İnternet yokken çalışıyor mu ving? bilmem. çatır çatır yazıyor ama. hatta geçen mamoloji çalışıyodum. tür ismi söylüyorum gugıl bana ANLATIYOR falan. muhteşem bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Vingthor said: axedice said: Swype >= swiftkey diyorum ikisini de kullandım. Marjinal fark var tabi arada, belki alışkanlıktan geliyordur ama bi üstünlüğünü görmedim swiftkeyin. Bu arada türkçe konuşmaları anlayıp mesaj metin vs. yazma hedesi yıllardır var googleda, xperia z onu kullanıyor olmasın ahah. İnternet yokken çalışıyor mu ving? bilmem. çatır çatır yazıyor ama. hatta geçen mamoloji çalışıyodum. tür ismi söylüyorum gugıl bana ANLATIYOR falan. muhteşem bişey ney bu bir programla yazıyorsun default samsung-htc neyse onunkiyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bilmiyorum ki mesaj atarken kenarda mikrofon çıkıyor ona basıyorum yani dsjfh program değildir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Asus tf300tg aldım. Asus klavye cok iyiymiş. Başka uygulamaya ihtiyac yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Customization işlerini sevenler varsa alttaki site güzel baya; http://mycolorscreen.com/ Milletin yaptığı homescreenler falan var, ayrıca bunu yaparken hangi programları kullanmış falan onları da yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 manve said: hani ne kadar antivirüs olarak geçer bilmiyorum ama ben lookout kullanıyorum. Appleri falan yüklemeden önce tarıyor ediyor. bi de telefonu kaybedince falan yerini tespit etme olayı da var. ya lookout'u TR'de oldugum için mi kuramıyorum, cihazınızla uyumlu değil falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Fakir oldugun icin olabilir, ben de bi suru program kuramiyorum. Wildfire ile programmi yuklucen lan fakir diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi htc one kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar