Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Uygulamaları #2

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

telefona yazmak saçma bence ya. defterdeki kullanışlılık, rahatlık yok yani. kocaman a4 sayfa istediğin yerine istediğin gibi şeettiriyorsun anında.

yusema said:

Any.do ya baktın mı?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo&hl=tr

güzele benziyor ama bişi yazdım denemek için. anasını sevdiğim şeyinde silmek için buton yok. meğerse üstünü çiziyormuşsun silmek için asudfash
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben zaten günlük rutinimi planlamak için, 1 gün önceden planlayacağım standart işlerimi.

Diğer şeyleri helvacı kağıdı tarzı kağıtlara alıp sonra excel'de aksiyon planı tadında yazıyorum da. Günün akışı içinde standart işlerimi kaçırıyorum.

Mesela gidip bakırları kontrol edicem ihtiyaç var mı diye. Giderken yolda hop bi operatör bişey soruyo, ona dert anlattıktan sonra napıcaktım lan ben diye unutuyorum tüm planı.

Fiziksel bi problem de var unutkanlıkla ilgili, B12 fln ölçtürmek lazım. İşte o ara "napıcaktım lan ben" diye düşünüp sonra "eeh hatırlarım birazdan" deyip o bakırlara bakmayı unutunca ertesi gün stres oluyosun "LAN BUGÜNÜ ÇIKARICAK MI BU BAKIRLAR ALLAHIM ÇIKARMAZSA BOKU YEDİM" diye. O bakırlar bi şekilde yetiyo ama benim ömrüm yetmeyecek bu unutkanlık kaynaklı streslere dgshngfgfd
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Mesela gidip bakırları kontrol edicem ihtiyaç var mı diye. Giderken yolda hop bi operatör bişey soruyo, ona dert anlattıktan sonra napıcaktım lan ben diye unutuyorum tüm planı.

Fiziksel bi problem de var unutkanlıkla ilgili, B12 fln ölçtürmek lazım. İşte o ara "napıcaktım lan ben" diye düşünüp sonra "eeh hatırlarım birazdan" deyip o bakırlara bakmayı unutunca ertesi gün stres oluyosun "LAN BUGÜNÜ ÇIKARICAK MI BU BAKIRLAR ALLAHIM ÇIKARMAZSA BOKU YEDİM" diye. O bakırlar bi şekilde yetiyo ama benim ömrüm yetmeyecek bu unutkanlık kaynaklı streslere dgshngfgfd

Ayni olay bende var heh... Ve sebebi b12 falan degil, ekrana bakmakla ileri gelen konsantrasyon kaybi. Bisey yapmaya giderken bi anda unutuyosun, sonra ulan bu maili ben mi yazdim tripleri falan...
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu unutkanlıgın bir üst modeli var

mesela bir parcanın ölcüsünü alıyorum aklımda tutuyorum sesli söylüyorum 642x122x350 diyorum ekranı değiştirip oraya yazana kadar unutuyorum rakamlar arada 2sn geçmiyor. 452x145x340 mıydı lan diye sayıklıyorum.

Bir değil iki değil hep böyle ancak kenara not alarak geçirebiliyorum. Beyin ölümüm mü gerçekleşmiş nolmuş benim :/

ayrıca götümü kesseler umrumda değil tren raylarını calan bir sehiriz biz bakır için neler yaparlar sen düşün
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Böyle hem liste oluşturabileceğim, hem listeden bazı öğelere hatırlatıcı ekleyebileceğim bi app lazım. Google keep'e baktım ama onun planlayıcısında tekrar özelliği yok. Her gün tekrar ettiremiyorum, ya da her perşembe şunu yap diyemiyorum.

Normal internet üzerinden google takvim ve google tasks üzerine kur her şeyi. Sonra da beğendiğin bi calander widgetını yükle syncle. Ha bide outlook google calendar sync tool u var onu da direk google yapmış, üstüne outlooktan da haber veriyor. Kaçırmak için umursamaman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

app permission diye arat bi.
bi rom yüklemiştim onda sistem ayarları arasında vardı. sonrasında markette aramıştım öyle şeyler varmış ama zaten telefonda olduğu için hangisi iyi hangisi kötü bakmadım hiç.
tabi istediğin benim dediğim değilse hiç okumamışın farzet :v
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu arada bilgilendireyim, "firewall" tipi uygulamalarmış bunlar. genelde root istiyor. ben mobiwol diye root gerektirmeyen ve tam istediğimi veren bir uygulama buldum, ancak beklediğimi alamadım. şöyle ki

bedava sınırsız facebook ve twitter hakkım var. diğer tüm servisleri blocklarsam internet almadan aylarca bu bedavaları kullanırım diye düşünmüştüm. tabi yemedi. iki app için access verdim ama örneğin facebook 3 ayrı ipye ulaşıyor data için ve üçünü ayrı kontrol etme imkanım yok ya açıyorum ya kapıyorum.

haliyle birtakım background bağlantı 100kb 200kb yiyiyor. ve bedava harici internet paketi olmazsa bu kb lira olarak bana girer.

well played operators. well played.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

HD Widgets'ı satın alıp, kullanan ya da kullanmış olan var mı?

Nasıl? memnun kaldı mı? almaya değer mi?

Ben bir seneden fazladır kullanıyorum. Hava durumu widget lari sade ve güzel. Telefonda gelenleri kaldırıp onu ekliyorum hemen.

Switch vs ben kullanmıyorum

Onun dışında ön tanımlı bir kaç şehir ekleyebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...