Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben hem bu tarz oyunlara acayip ac oldugumdan, hem yapan adamin herseyi (coding, artwork, music, design) kendi basina yapmis olmasindan dolayi, direk alacagim. Kendi sitesinden no-DRM versyonu satin alinabiliyor, Steam ile arasi iyi olmayan varsa.

Early-access, kickstart, pre-order gibi hic para'da dilenmedi..saatler suren youtube gameplay'ler var, bir tanesinde bile dikkat ceken bug yok..e su anda modkiti yapiyor eleman.

Sevdigim de bir tur, istedigim neredeyse hersey var, bunu desteklemeyip de ne yapim..hele Simcity facia'sindan sonra :)
Mesaj tarihi:
Zor gozukuyor oyun, hele birde alt+tab dostu, yada guzel window mode varsa sahane..Anno/Tropico ile kiyaslanmasi bile yeterli basari. Tombikbiskuvi bir kere bile "indie game" yada "1 kisinin yaptigi oyun" dememis hehe..

Ben okeyim, 1 gun kaldi. gogo.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

yapacak daha iyi bir iş bulamadım ve ilk defa totalbiskit vb. bir videyu seyredeğim, gerçi otuz küsür dk izlemek akıl işi deği dizi seyredeyim bari :)

lan bu ne kadar anlamsız bi mesaj sdf
Mesaj tarihi:
mono said:

http://www.youtube.com/watch?v=hAi5wWPDZjw

adam çok başarılı anlatıyor oyunu ya. koyuyorum arkaya, internette gezinirken ooooh. arada sırada açıp bakıyorum neler yapıyor diye.

tam da beklediğim gibi oyun. gerçi biraz daha teknolojik gelişim olabilirmiş.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

yanliz ben ea yerinde olsam o maxisteki herkesi kovarim
lan sizin beceremediginizi adam tek basina yapti diye.
adam yeni idolum konferans falan versede gitsek

abov. bu hale gelmesinin ve maxis'in kurumasının nedeni ea zaten.
Mesaj tarihi:
gameplay video ları fena iyi ondandır abi ama nice videolarına bakıp bu olmuş dediğimiz oyunlar elimizde patladı, 150 mb olması beni baya işkillendiriyor. umarım haksız çıkarım.
Mesaj tarihi:
Oyunda olması muhtemel kötü durumlardan biri şu bence; köylüleri hayatta tutmanın, şehri yaşatmanın statik bir yolu varsa adım adım, o izlenirse şehir hep ayakta kalıyorsa eğer oyun gg. Dış koşullara bağlı olması, çeşitli senaryolar olması (tropico gibi) zenginlik katar. Diğer türlü ekonomik yapıyı 3. bölümde çözüp hep aynı şeyleri yaparak kazanmanın kimseyi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.

Umarım yanılırım.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Oyunda olması muhtemel kötü durumlardan biri şu bence; köylüleri hayatta tutmanın, şehri yaşatmanın statik bir yolu varsa adım adım, o izlenirse şehir hep ayakta kalıyorsa eğer oyun gg. Dış koşullara bağlı olması, çeşitli senaryolar olması (tropico gibi) zenginlik katar. Diğer türlü ekonomik yapıyı 3. bölümde çözüp hep aynı şeyleri yaparak kazanmanın kimseyi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.

Umarım yanılırım.

Aynen katılıyorum, random birşeyler olmalı öngöremeyeceğimiz ve o an meydana gelen kriz ile başa çıkmak için bir şekilde kararlar alınmalı. Yoksa keşfetme sürecinden başka bir eğlence vaat etmez.
  • Yeni Oluştur...