totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 stronghold'daki üretim sistemi varsa oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Valla ben hem bu tarz oyunlara acayip ac oldugumdan, hem yapan adamin herseyi (coding, artwork, music, design) kendi basina yapmis olmasindan dolayi, direk alacagim. Kendi sitesinden no-DRM versyonu satin alinabiliyor, Steam ile arasi iyi olmayan varsa. Early-access, kickstart, pre-order gibi hic para'da dilenmedi..saatler suren youtube gameplay'ler var, bir tanesinde bile dikkat ceken bug yok..e su anda modkiti yapiyor eleman. Sevdigim de bir tur, istedigim neredeyse hersey var, bunu desteklemeyip de ne yapim..hele Simcity facia'sindan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Steam'den almak lazım. Best sellers listesine girsin, daha fazla kazansın Luke, adam 150 MB'a ilaç gibi oyun yaptı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 adamın kendi sitesinden alırsan daha fazla kazanır, steam'in payı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Steam'deki topliste girdiğinde oyundan haberdar olmayanlar bile görecek, daha fazla satış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Sürümden kazanma diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sitesinden alınca steamkey veriyormuş, onu ekleyince de satılanlar listesine katkısı olmuyor mu? şu starbound olayı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben direk steamden alirim. reklam daha onemli adam icin su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 izledikce daha cok begeniyorum resmen oyunu. hele modkitten sonra olabilecekler üf ya. cıksın direk atıcam dolarları ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hAi5wWPDZjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 yapacak daha iyi bir iş bulamadım ve ilk defa totalbiskit vb. bir videyu seyredeğim, gerçi otuz küsür dk izlemek akıl işi deği dizi seyredeyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Zor gozukuyor oyun, hele birde alt+tab dostu, yada guzel window mode varsa sahane..Anno/Tropico ile kiyaslanmasi bile yeterli basari. Tombikbiskuvi bir kere bile "indie game" yada "1 kisinin yaptigi oyun" dememis hehe.. Ben okeyim, 1 gun kaldi. gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Feamer said: yapacak daha iyi bir iş bulamadım ve ilk defa totalbiskit vb. bir videyu seyredeğim, gerçi otuz küsür dk izlemek akıl işi deği dizi seyredeyim bari :) lan bu ne kadar anlamsız bi mesaj sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 mono said: http://www.youtube.com/watch?v=hAi5wWPDZjw adam çok başarılı anlatıyor oyunu ya. koyuyorum arkaya, internette gezinirken ooooh. arada sırada açıp bakıyorum neler yapıyor diye. tam da beklediğim gibi oyun. gerçi biraz daha teknolojik gelişim olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 yanliz ben ea yerinde olsam o maxisteki herkesi kovarim lan sizin beceremediginizi adam tek basina yapti diye. adam yeni idolum konferans falan versede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi bunları yazmadan önce bi oynasaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 SenariouS said: yanliz ben ea yerinde olsam o maxisteki herkesi kovarim lan sizin beceremediginizi adam tek basina yapti diye. adam yeni idolum konferans falan versede gitsek abov. bu hale gelmesinin ve maxis'in kurumasının nedeni ea zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 vaako51 said: abi bunları yazmadan önce bi oynasaydık. feci hype yaptim neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 gameplay video ları fena iyi ondandır abi ama nice videolarına bakıp bu olmuş dediğimiz oyunlar elimizde patladı, 150 mb olması beni baya işkillendiriyor. umarım haksız çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 şu oyunun boyutunun büyük olmasını gerektiren hiçbir şey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Oyunda olması muhtemel kötü durumlardan biri şu bence; köylüleri hayatta tutmanın, şehri yaşatmanın statik bir yolu varsa adım adım, o izlenirse şehir hep ayakta kalıyorsa eğer oyun gg. Dış koşullara bağlı olması, çeşitli senaryolar olması (tropico gibi) zenginlik katar. Diğer türlü ekonomik yapıyı 3. bölümde çözüp hep aynı şeyleri yaparak kazanmanın kimseyi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 rome2 downloadı kaç gb dı oda azdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 abi nebileyim bünye alıştı 25-30 gb çöplere, bukadar iyi birşeyin 150mb dan çıkabileceğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 valla yıllardır stronghold'da ekonomi modu oynayan benim için yeterde artar bile. hiç bir dış etken olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 neutrino said: Oyunda olması muhtemel kötü durumlardan biri şu bence; köylüleri hayatta tutmanın, şehri yaşatmanın statik bir yolu varsa adım adım, o izlenirse şehir hep ayakta kalıyorsa eğer oyun gg. Dış koşullara bağlı olması, çeşitli senaryolar olması (tropico gibi) zenginlik katar. Diğer türlü ekonomik yapıyı 3. bölümde çözüp hep aynı şeyleri yaparak kazanmanın kimseyi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım. Aynen katılıyorum, random birşeyler olmalı öngöremeyeceğimiz ve o an meydana gelen kriz ile başa çıkmak için bir şekilde kararlar alınmalı. Yoksa keşfetme sürecinden başka bir eğlence vaat etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar