totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hmm hard başlamıştım o zaman trade etmem lazım ona daha var köy daha tüccarı kaldıracak durumda değil. Asddfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 5. seneden ötesini göremedim. 3 tarla, 2 balıkçı var, 3 hunter, 2 tavukçu var gene de yetmiyor. Gerçi benim yetoluğum da, en temel şeylerden firewoods 1 kış geçince daha da gelmiyor bi yerlerden, millet donarak can veriyor, üzülüyorum. En pisi bu. Hiç beceremiyorum bu sim oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bi yerlerden gelmicek abi zaten, sen woodcutter yapıcaksın ordan gelicek ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben 2 günde tükettim oyunu yapacak bişey kalmadı :( son 15 yıldır falan loopa girdi oyun. 10 kuşağı doyuracak kadar mat var, health ve happiness 4-5 arası gidip geliyor ev falan da yaptım bissürü ama bi türlü populasyonu 30un üstüne çıkaramadım. yazın topluca tarla ek, kışın maden kaz balık tut döngüsünde gidiyor. hiç salgın falan da olmadı haliyle çok sıkıldım. halbuki ilk gün rainbow kusarak açmıştım. biraz daha içini doldurur umarım yapan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 calvaria said: benim elemanlar menepoza girdi ya 3-4 yıldır çocuk doğmuyo populasyon dengesini korumak zor olmuş güzel olmuş bunun nedeni çocukların büyüyüp aileleriyle aynı evde kalmaya devam etmeleri. tahminim 7-8 tane yeni ev dahi açsan hiç biri boş kalmaz, direk yeni eve çıkar genç nüfus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 denedim şöyle fena değil de pek sarmadı, bir de anlayamıyorum adamlar çalışıyor mu çalışmıyor mu, sanki 6 ay çalışıp 6 ay yatıyorlar gibi. balıkçı var, 4 tane balıkçı atanmış, açlıktan 5 kişi ölüyor. e hadi çiftlik kış çalışmaz eyvallah da balık da mı tutmuyorsunuz? gidip sc4 oynarım yani, hem albenisi de var. bu fazla sade geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bodruma otel dikersen altı ay çalışıp altı ay yatarlar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sadman said: ben 2 günde tükettim oyunu yapacak bişey kalmadı :( son 15 yıldır falan loopa girdi oyun. 10 kuşağı doyuracak kadar mat var, health ve happiness 4-5 arası gidip geliyor ev falan da yaptım bissürü ama bi türlü populasyonu 30un üstüne çıkaramadım. yazın topluca tarla ek, kışın maden kaz balık tut döngüsünde gidiyor. hiç salgın falan da olmadı haliyle çok sıkıldım. halbuki ilk gün rainbow kusarak açmıştım. biraz daha içini doldurur umarım yapan abi abi 30 nüfus demişin oyun sıktı demişin. challange zaten 500 nüfusa yetebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 artmıyoki, doğan çocuk kadar ölen oluyo yaşlılıktan, iş kazasından vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kürtleri örnek al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ya oyuna bok attığımdan değil, populasyon olayı güzel olmuş gerçekçi falan da ben oyunu emdim resmen iki günde işsiz gibi, yavaş yavaş gitmek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oyun sandbox, sen 30 pop'da durursan challenge olmaz tabi. Biri demiş zaten bikaç yüz pop yapacaksın ki bi anlamı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Anno ile yetişmiş nesil olarak bu baya kolay geldi be. sdf Evi yetişkine göre yaparsan nüfus patlıyor, az yaparsan doğum ölüm oranı yamuluyor. Bebeler 25 yaşa geldimi veriyorum ben evi. Kontrollü çoğalıyorlar. 32 yetişkin 12 bebe var, yuvarlanıp gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 abi populasyonu bir anda yükseltmeye çalışıncada cortladım, 20 tane cocuk 25 tane student var çocuk çoluk açlıktan ölüyor, tek tek tüm evleri kontrol ederek tüm çocukların cinsiyetlerini bilerek ev sayısını kontrollü arttırırsam olacak ama hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 açlıktan ölüyorlarsa önce yemek depolamak isteyebilirsin sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 moriarty said: kürtleri örnek al ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 tohum illa satin mi almak lazim. baska sekilde elde edemiyor muyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 SenariouS said: tohum illa satin mi almak lazim. baska sekilde elde edemiyor muyuz. hard'da başladıysan illa trade etmen gerekiyor. medium'da rastgele bir kaç tane ile başlıyorsun.(3 tane sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 elde edemiyosun, hele hard başladıysan başlangıçta verdiği tohum bile olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 İki tür seed trade edince neden biri yok oluyor? Bug mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yanlıs hatırlamıyorsam tarlaya tohum koyarken benim de 1 tanesi kaybolmuştu 2 tür ekebiliyordum. bug olma olasılığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Dün yeni köy açtım sarı humma kaptı birisi tarlada çalışırken, sonra geldi tüm köye yaydı, hastane yapana kadar 45 kişinin tamamı öldü. Hastane önemliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 nasıl deniyor, window olarak çalışabiliyor mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 windowed mode diyorsan öyle bi seçenek var baktım şimdi de resize edemedim pencereyi. neutrino said: Dün yeni köy açtım sarı humma kaptı birisi tarlada çalışırken, sonra geldi tüm köye yaydı, hastane yapana kadar 45 kişinin tamamı öldü. Hastane önemliymiş. ahah gg biraz önce 30 kişilik kasabama bi tornado geldi verdi elime. 30 saniye içinde 10 kişi artı 4-5 bina gitti ki miss geçti bazı yerlerde. hani evlerin olduğu yere gelseydi sanırım sağ cıkan olmazdı. tabi recover falan yapılacak gibi değil. disasters kapalı oynayan var mı? tornado dışında başka bişey kapatmıyorsa ben de kapalı tutayım çünkü gereksiz bayaa kasırga falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Öyle deme gerçek hayatta da var tornado, ağaçtan ev yaparsan yıkılır tabi. Beton evler yıkılmasa güzel olurmuş :) Ben mevsim efektleri kapalı oynuyorum. Çok sık yağmur, kar, sis oluyor bıktırıyor insanı. Aralıkları daha geniş olsa iyi olurmuş özellikle hızlı oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar