Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banished

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ben 2 günde tükettim oyunu yapacak bişey kalmadı :(
son 15 yıldır falan loopa girdi oyun. 10 kuşağı doyuracak kadar mat var, health ve happiness 4-5 arası gidip geliyor ev falan da yaptım bissürü ama bi türlü populasyonu 30un üstüne çıkaramadım.

yazın topluca tarla ek, kışın maden kaz balık tut döngüsünde gidiyor. hiç salgın falan da olmadı haliyle çok sıkıldım. halbuki ilk gün rainbow kusarak açmıştım. biraz daha içini doldurur umarım yapan abi
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

benim elemanlar menepoza girdi ya 3-4 yıldır çocuk doğmuyo populasyon dengesini korumak zor olmuş güzel olmuş

bunun nedeni çocukların büyüyüp aileleriyle aynı evde kalmaya devam etmeleri. tahminim 7-8 tane yeni ev dahi açsan hiç biri boş kalmaz, direk yeni eve çıkar genç nüfus.
Sosyal ağlarda paylaş

denedim şöyle fena değil de pek sarmadı, bir de anlayamıyorum adamlar çalışıyor mu çalışmıyor mu, sanki 6 ay çalışıp 6 ay yatıyorlar gibi. balıkçı var, 4 tane balıkçı atanmış, açlıktan 5 kişi ölüyor. e hadi çiftlik kış çalışmaz eyvallah da balık da mı tutmuyorsunuz?

gidip sc4 oynarım yani, hem albenisi de var. bu fazla sade geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

ben 2 günde tükettim oyunu yapacak bişey kalmadı :(
son 15 yıldır falan loopa girdi oyun. 10 kuşağı doyuracak kadar mat var, health ve happiness 4-5 arası gidip geliyor ev falan da yaptım bissürü ama bi türlü populasyonu 30un üstüne çıkaramadım.

yazın topluca tarla ek, kışın maden kaz balık tut döngüsünde gidiyor. hiç salgın falan da olmadı haliyle çok sıkıldım. halbuki ilk gün rainbow kusarak açmıştım. biraz daha içini doldurur umarım yapan abi

abi 30 nüfus demişin oyun sıktı demişin. challange zaten 500 nüfusa yetebilmek
Sosyal ağlarda paylaş

windowed mode diyorsan öyle bi seçenek var baktım şimdi de resize edemedim pencereyi.

neutrino said:

Dün yeni köy açtım sarı humma kaptı birisi tarlada çalışırken, sonra geldi tüm köye yaydı, hastane yapana kadar 45 kişinin tamamı öldü. Hastane önemliymiş.

ahah gg

biraz önce 30 kişilik kasabama bi tornado geldi verdi elime. 30 saniye içinde 10 kişi artı 4-5 bina gitti ki miss geçti bazı yerlerde. hani evlerin olduğu yere gelseydi sanırım sağ cıkan olmazdı. tabi recover falan yapılacak gibi değil.

disasters kapalı oynayan var mı? tornado dışında başka bişey kapatmıyorsa ben de kapalı tutayım çünkü gereksiz bayaa kasırga falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...