Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Yendiğin adamın deckingden random 1 kart gelsin, çok heyecanlı olur cidden. modlar olur 1 2 3 diye. 3te random 3 tane kartı alırsın felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 diablo 3'den sonra anlamıştım blizzart artık bildiğimiz sevdiğimiz oyun şirketi değil diye. blizzard markasını kullanarak daha ne kadar para sağabilirizin derdinde adamlar. RIP blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bi de gunluk oyun limiti olur parayla arttirilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ya süreli kartlar olur herhlade deckind 1 hafta kalan felan sonra kaybolan. ne bilim görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 aquila said: Bi de gunluk oyun limiti olur parayla arttirilan. yok ya o kadar ileri götürmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 tarih verildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yazın beta, yıl sonuna kadar release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 forge mode olmasa kufur ederdimde resmen ozur diler gibi random mode koymuşlar forge mode u destekelrlerse olur bu iş obur turlu gerızekalılardan para utme oyunu dırek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kek said: diablo 3'den sonra anlamıştım blizzart artık bildiğimiz sevdiğimiz oyun şirketi değil diye. blizzard markasını kullanarak daha ne kadar para sağabilirizin derdinde adamlar. RIP blizzard adamlar oyun firması ve oyun üretiyor, oyna ya da oynama bu sana kalmış ama komple şirket battı demek falan saçma oluyor. wowun vanilladan sonra en başarılı expensionlarından biri mop bci saymazsak, diablo3te lore olarak baya bir kayma olsada oynatıyor kendini, e starcraft desen hayvan gibi oynayan var. çeşit olsun diye 15 kişiye yaptırmışlar bunuda ki hoş duruyor. fanboy falan değilim ama şirketi satın alıp yakabilecekmiş gibi konuşulunca çok itici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben wow un dans oyununu yapacaklar diye bekliyordum. bu yine daha naif en azından slfşskjdfsdfsşld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lopeth said: tarih verildi mi ? bu sene çıkacak, yaz aylarında beta. oyun 15 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyormuş. resmen para tuzağı şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 değişen piyasaya bütün şirketler ayak uyduruyor, kotick gibi bir adam varken blizzard'ın böyle bir şey üreterek (0 efor, lots of gain) piyasaya sürmesi çok bile geç kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 0 efor ne be, kendi kendine mi olusmus oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 çıktığı gün masrafını çıkarır muhtemelen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lectre said: kek said: diablo 3'den sonra anlamıştım blizzart artık bildiğimiz sevdiğimiz oyun şirketi değil diye. blizzard markasını kullanarak daha ne kadar para sağabilirizin derdinde adamlar. RIP blizzard adamlar oyun firması ve oyun üretiyor, oyna ya da oynama bu sana kalmış ama komple şirket battı demek falan saçma oluyor. wowun vanilladan sonra en başarılı expensionlarından biri mop bci saymazsak, diablo3te lore olarak baya bir kayma olsada oynatıyor kendini, e starcraft desen hayvan gibi oynayan var. çeşit olsun diye 15 kişiye yaptırmışlar bunuda ki hoş duruyor. fanboy falan değilim ama şirketi satın alıp yakabilecekmiş gibi konuşulunca çok itici oluyor. diabloun sorununun lore olduğunu dusunuyorsan aşırı derecede yanılıyorsun dasffads http://diablo3rmah.com/wp-content/uploads/2012/08/diablo_3_rmah_secrets_300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 her an heryerden her zaman oynanabilir olusu guzel. tabletten gaktan guktan oh mis olabilir. sevenine tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kart oyunu lan. Grafik tasarımcıları kör olacak değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bir avuç adam develop etmiş, üzerine çok emek sarfedilmediği de belli. artwork hazır, sesler hazır, mekanikler belli. 0 efor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bende yapacagim sifir eforlu bir oyun.. ismide sifir online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 O desteler dengeli değilse patlar oyun blizz yapsın yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 axedice said: Cuce said: ne kadar f2p ne kadar p2w Gökçenciğim bu oyunun ALLAHINA KADAR P2W olmayacağına dair küçücük de olsa bir şüphen var mı? p2w'den kastım, sart kartların parasız alınmaması veya almak için baydırıcı farm gerekiyosa p2w işte. yok anlamlı bır grind xp kasma ile kart parayla alınan hersey alınabiliyosa f2p. p2w tanımımız para ile ehrhangı bırsey alınması ıse f2p diye bişi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=awBtPs6YLrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Zaten ALLAHINA KADAR P2W derken f2p oynamanın özellikle zorlaştırılacağından bahsediyorum. Kart almak bir seçim değil zorunluluk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 a Viktor said: Lectre said: kek said: diablo 3'den sonra anlamıştım blizzart artık bildiğimiz sevdiğimiz oyun şirketi değil diye. blizzard markasını kullanarak daha ne kadar para sağabilirizin derdinde adamlar. RIP blizzard adamlar oyun firması ve oyun üretiyor, oyna ya da oynama bu sana kalmış ama komple şirket battı demek falan saçma oluyor. wowun vanilladan sonra en başarılı expensionlarından biri mop bci saymazsak, diablo3te lore olarak baya bir kayma olsada oynatıyor kendini, e starcraft desen hayvan gibi oynayan var. çeşit olsun diye 15 kişiye yaptırmışlar bunuda ki hoş duruyor. fanboy falan değilim ama şirketi satın alıp yakabilecekmiş gibi konuşulunca çok itici oluyor. diabloun sorununun lore olduğunu dusunuyorsan aşırı derecede yanılıyorsun dasffads http://diablo3rmah.com/wp-content/uploads/2012/08/diablo_3_rmah_secrets_300.jpg ilk çıktığında oynamıştım ben sonra sattım accountu ama şuan zaten rmah kullanılmıyormuş? hani rmahı kullanmadanda gayet güzel oynanıyordu d3 kim ne derse desin ben oynadım, infernoda diabloyu indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 axedice said: Zaten ALLAHINA KADAR P2W derken f2p oynamanın özellikle zorlaştırılacağından bahsediyorum. Kart almak bir seçim değil zorunluluk olacak. abi şey işte lol gibi düşün. 2 3 champin olur ama sıkılıp almak istersin yoksa oynanmayacağından veya elindeki decklerin güçsüz olacağından değil. 1 dolar falan yaparlarsa alınırda yani sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar