Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 key verene 100tl bağış yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 quixef said: Ya bu arada, totemlere lightwell e filan "cannot attack" gelmesi lazım, 0 attack olmaları mühim değil Raid Leader bile gelse yanlarına saldırabilir hale geliyorlar ve çok gerzekçe, Wrath of Air Totemin sana vurması falan. totemlere katılıyorum ama minion'a katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ne zaman f2p e geçecek oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 belli değil de, aralık-mart arası diye sallayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 blizzcondan sonra gelir open beta tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 sabonis said: quixef said: Ya bu arada, totemlere lightwell e filan "cannot attack" gelmesi lazım, 0 attack olmaları mühim değil Raid Leader bile gelse yanlarına saldırabilir hale geliyorlar ve çok gerzekçe, Wrath of Air Totemin sana vurması falan. totemlere katılıyorum ama minion'a katılmıyorum. Totemlere katılmıyorum ama minion'a katılıyorum. Daha doğrusu yukarda yazdığım çok ekstrem bir durumdu. Bunu baz alarak bir ayarlama yapmaya değmez:D 0 atak minionlar da buff alırlarsa vursunlar canım noolcak. Şöyle ki; Taunt, heal, 1/1 totem (adını hatırlayamadım), spell power olmak üzere 4 tane totem var. Bu totemlerin istediğiniz şekilde gelme şeysi %25. Yani %75 şans ile istemediğiniz bir totem gelebilitesi var. Bu istemediğiniz totemin iş yapabilmesi için bir kart daha harcamanız gerekiyor. (Tabii ki raid leader'ın asıl amacı totemleri bufflamak değil ama hiç bir işe yaramama ihtimali olan spell power ya da 1/1 totemin 2/1 veya 1/2 hale gelmesinin çok sorun yarattığını düşünmüyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 quixef said: çok gerzekçe, Wrath of Air Totemin sana vurması falan. hayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ben oyun mekanikleri veya bu iş Shaman ın dengelenmesinde ne kadar pay sahibi vb. konularıyla alakalı söylemiyorum bunu bu arada. Sadece saçma yani totemin atak vermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Her zaman gelmiyor ama gelince de çok zevkli oluyor yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ahahaha şöyle bir olay geldi başıma. coin ile twilight drake indim. warrior idi karşıdaki, yerde 1 ataklık bi creature'ı vardı o creature ile saldırdı, weapon taktı saldırdı, yeni creature indi ona charge verdi ve onunla saldırdı, twilight drake 1 kaldı, adamın elinde 2 kart kaldı sadece. yanlış hesapladığı için concede etti hasdufhudashfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 şu oyun bir gelse de artık ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ulan 2 ragnaros açtım, 7 kere ateş ettiler toplamda. rakip 16ydı, öldüremediler. gidip en dandik creature'lara falan vurdular devamlı. öldüm. şaka gibi ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Lord Jaraxxus+Alexstrasza cıkan warlock a karsı legendarysız warlock deckım ıle 1 canı kala yenılmek cok koydu yaw :S son turn de bır tane 1 dmg verebılecek bısey gelmezmı arkadas deck te 2xsoulfire vardı bıde son 7-8 kart :S NOT: Lord Jaraxxus 5 canı varken cıktı arkadan 4 bu sefer Alexstrasza cıktı, Jaraxxus un zaten infernolar illet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 wipe geliyormuş yakında. 10 güne falan gelir heralde max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sabonis said: wipe geliyormuş yakında. 10 güne falan gelir heralde max. Para iadesi vs. falan mı yoksa başka türlü bir wipe mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Real money ile açılan boosterlar iade edilecek onun dışındakiler full wipe Bu arada beta key dağıtımını durdurcaklarmış galiba bir arkadaş takip ediyordu o söyledi. Muhtemelen major değişiklikler olucak, heralde kotick yeterince para kazanamıycağını anladı, arena sonu rewardlarda azaltılacakmış mış mış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Para iadesi yok blizz bütün paralara el koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben en iyisi hex'in http://hextcg.com/ beta keyini kovalayım bundan daha oynamadan meh geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Evet tam olarak para iadesi yok. Ancak harcadığınız paranın gold karşılığını alacaksınız yazıyor. Arena : 150g Pack : 100g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Oyunu oynamaya devam edecek olanlar için çok büyük bir etki yaratmaz paranın gold olarak dönüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 key yok mu arkadaslar gözünüzü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bunu bekliyordum, wipe gelsinde doğru düzgün oynayalım. Bir daha silinmeyecekmiş zaten, boşa vakit kaybetmemiş oluruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Wipe mı? Abi ne wipeı ya. Bütün günü arenada geçirdim neredeyse. En az aldığım win sayısı 7. Mutluluktan uçuyodum... OOOFF.... OFFF!!! Pöfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 wipe gelince titredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Abi nasıl titremem. Bütün gün o kadar arena yaptım. Arenadan çıkan dustlarla kız arkadaşımın deckine craft yaptım. Harcayamadığım goldla booster aldım. Hala 3 defa arenaya girecek goldum var. Ve wipe geliyo... Al son arenadan kazandıklarım Sen delirmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar