Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Bende senin gibi oynuyorum 15-20 sn tüm kombinasyonları düşünüp sonra hızlı hızlı hareket ediyorum çok başıma geldi bu dalga. Ama yapacak bişey yok fixlesinler diye bekleyecez. oyun closed betada daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ya beta zaten bir şey dediğim yok da sinir bozucu sadece şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Blizzarrrdd, betanda bug var, fixle fixle gene vaaar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 evinizde hörtsıtonlar deckler, speller o çocuk açıyor twitch'i izliyor. bende niye beta key yok, blizzard bana niye key vermiyorsun? diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 key falan nasıl bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hayret 1 gündür mesaj yok topic'te. gitti mi popülerliği. oynayanlar da bıraktı galiba :D bi ben bi ace oynuyoruz. demin bir druid 8 tane farklı rare kullandı bana karşı ya. şaka gibiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 yoo oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Scrolls takiliyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Desteler falan silinecek zaten beta olduğu icin. Girip daily yapıyorum arena yapıyorum kapatıyorum. Rank sistemi oynatırsa oynatır su anda baska bir sey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Arenada yenilmekten yoruldum, ara verdim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ben de paso elime alıyorum arenada ya. stream'lerde izlediğim arena'larda %90 oranında adamların seçtiği kartları seçiyorum ve aynen maçlarda da %90 oranında falan onların verdiği kararları veriyorum. ama gel gör ki kendi arenalarımda 4 girişte 7-8 galibiyet mi ne alabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 sabonis said: hayret 1 gündür mesaj yok topic'te. gitti mi popülerliği. oynayanlar da bıraktı galiba :D bi ben bi ace oynuyoruz. demin bir druid 8 tane farklı rare kullandı bana karşı ya. şaka gibiydi :D Ben de iş güç yüzünden gecenin bi vakti oynayabiliyom zaten. Son girdiğim arenada 3win 3lose aldım 55 gold+booster geldi. Keyfimi kaçırdı. (Boosterdan çıkan 4 karta sahip olmam da bunda etken tabii..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 dün oynadığım arenayı bitiremedden çıkmıştım.. bugün girsem devam eder inş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 lan son 8 oyunun 4'ünü kaybettim, 4'ünde de adam top deck damage çekip öldürdü, yoksa öldürüyordum adamı. dellenmeme az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Az önce oyungezerden key kazandınız diye mail geldi. Çok şaşkınım ben ve kazanmak agdjfdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Artık umudum kalmadı da genede sorayım yok mu fazla keyi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 draft'ta warrior tırt gibi diye biliyorum, onun yanında hunter ve paladin geldi. hangisini seçeyim? hunter mı? hunter ise beast decki mi kurmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Karşılaştığım kadarıyla hunter daha iyi, en azından beni daha kolay yendiler. Minion dışı kart oynamayan adamlara yenilip durdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 İyi diye bir şey yok, daha kolay. Hunter da iyi, warrior da, paladin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 xaxaxaaxa key kazanmışım pmden yağsın teklifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bana gelmedi hala.. kendimi kesicem artık =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Güzel birşeyde kendinizi kasmayın key key diye bence. Uğraştığınız şeyler reset yiyecek zaten. Hevesinizi release e saklayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sabonis said: lan son 8 oyunun 4'ünü kaybettim, 4'ünde de adam top deck damage çekip öldürdü, yoksa öldürüyordum adamı. dellenmeme az kaldı lan 10 oyunun 5'ini kaybetmiş oldum, 5. de damage diil ama polymorph veya damage çekmeliydi kazanmak için, poly çekti kazandı. huleaynnnnnn. dreagloth said: İyi diye bir şey yok, daha kolay. Hunter da iyi, warrior da, paladin de. var. daha iyi class'ler var draft'ta özellikle. constructed oynarken bir class'in iyi 6 kartı varsa, onları koyup geri kalan 18 slot'u neutral'dan doldurabiliyorsun. ama draft'ta o class'in o 6 kartı gelmezse sıçıyorsun. bazı class'lerin 10-12 tane sağlam kartı oluyor, böylelikle draft'ta o kartların önüne gelme olasılığı daha yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar