Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tam çerezlik tablet oyunu olmuş sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oyuna mutlaka bi reconnect şeysi lazım. ufacık bağlantı kopsa iptal oluyor maç. deli etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mac uzerinde installer calismiyor bu arada. Battle.net App izerinden yukleyebildim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oo büyüksün bombilo yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tag veren iki kişiyi ekledim ben, vermeyenler de versin de bolbol maç yapalım. dreagloth#1600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 GERGE#2602 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Keşke betakeyi almasaydım...(Yok lan iyi oldu iyi.) Akşam işe gidecem. Saat sabahın 8i oldu haaala oynuyorum. Bu arada çok güzel bir all in decki hazırladım. Double succubus (2,mana 4/3, discard a random card in your deck), bol bol taunt ve bir miktar direct spell'den oluşan deckim aşırı eğlenceli. Hele kazara oyuna 2 succubus ile başlarsam oyun inanılmaz kısa sürüyor. Daha doğrusu oyunun başında adama kafa göz giriştim giriştim. Oyun uzadıkça 3.5 atıyorum. Çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Luv blizz iyiki varsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tag yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bana key verin en çok ben istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Cok tesekkürler Bombilo. Redwall#2982 ps:Tag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 GERGE said: Mac uzerinde installer calismiyor bu arada. Battle.net App izerinden yukleyebildim ancak. Ben sorunsuz indirip kurdum, ekstra bir şeyle uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 utanmaza bak ya kendi almış bir de yancılarına istiyor. biz de sıradayız aga. yanlış olmasın çarşı karışmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Gangren#2622 ekleyin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ace#2540 Yav bu arada rogue ile oynarken kasım kasım kasılan tek kişi ben miyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 alayınıza request yolladım, id : absolution#2659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Sorun olabilir, ben de gönderdim, seni ki gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Key bulan bana da göndersin lütfen! 2004 ten bu yana Blizzard a kazandırdığım paranın haddi hesabı yok, char transferler yüzünden transaction history kitap oldu, hala bir beta gelirse ancak en son wave de, "hadi madem siz de gelin bakalım" ile geliyor. Abv Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3 kere arena attım 1. 3 win 2.6 win 3. 7 win elimde kalan 95 gold bu halde kalırsa pek oynanmaz gibi en azından 6+ da 150 goldunu cıkarsan bidaha girersin. Zaten ben sadece arena atarım geri kalandan keyif almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bonesoul#2655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3 pack açtım çok tırt kartlar geldi. Anatoly#2917 ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Valla bütün karakterleri level 10 yapana kadar hem oyuna alışmak hem de kartları görmek adına arenaya girmedim. Papazlama play'e basarak oynuyorum. İyi oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Elinde beta key olan var mi ? Ya da bi sekilde edinebilecegim biyer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 eu tag ler us acc a eklenmiyor mu acaba hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bombilo abi kendi us hesabını verdi oynamaya başladım. Sadece mage deck adam gibi olduğundan mage deneme fırsatım oldu :) Genelde hep kartların güzel gelmesi direk win. Birde charge taktiği gibi bir şey var ve bende yapmaya başladım 2-3 charge kartı tutuyorsun 10 kristal falan varken fireball+ charge kartları ve varsa yerdeki minionlar ile 20-30 dmg arası çakabiliyorsun adamın elinden galibiyeti alıyorsun. ( Pyroblast diye bir kart çıktı 10dmg buffsız ) Fena değil oyun ama öyle 1-2 saat gider fazlası bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar