Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kalisi kalisi o dragonu vermez amg dedim kitabı okuyan biri bana pm suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Kojiroh said: SDJHFS sondaki müzik ne lan öyle. kutlama niyetine bence! jamie'nin eli gitti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 O değilde, aklımda tek soru kaldı; Meereenli düğümünü merak ettim arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Gösterdi ya kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Give us all details!!!! Bence bu sezonun lafı bu tamamen. Eli kesmesini hic beklemiyordum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abov son sahne hala şoktayım getti ceymi reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 brienne ile jamie ilişkisi seziyorum gelecekte. o değil de ilk baş domaltacaklar sandım jamie'yi, kızı bozmayalım madem ama sen de bi sıkıntı yok diye dalacaklar dedim arkadan. dragon geri gelir diye düşündüm de adam insanları ne hale getirmiş master of slaves resmen. dragon'u da köpeği yapar sanırım elinde kalırsa. bir de bastard karların ortasında ne zaman sevişecek diye bekliyorum. orda da var temiz aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 braavos hacze çıkagelirlerse epic olur ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 3x3 Yalnız şimdi çok temiz aksiyon gelicek burdan sonra. ÇANLAR çalmaya başlıyor. 4. bölüm fragmanında scepter gibi bişey veriyor unsullied master. Scepterı alıp kızarttırır kesin elemanı kalisi. Sağ el kesilmesi çok feci. Brotherhood without banners olaylarına biraz detay getirsinler artık. SYRIO FOREL NERDE ABI !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bize de acıyın hacılar bi de bizi düşünün. kitabı okuyanları... tamam kitaptan tabiki bi spoiler vermeyecem ama, bunu okula giderken otobüste okumuştum. tam elinin kesildiği belli olmuyordu kitapta, böyle 4 5 bölüm geçip "Jamie" başlığına gidip okumuştum. sonra kitabı çok sakin bi biçimde kapatıp, kulaklıklarımı takıp bulutları izlemiştim. hacı olmuyor, kitabın bir bölümünü her cuma saat 8 de(mübarek gün) okumalıyız diye bi anlaşma lazım. aynı heyecanı yaşıyamıyoruz lan içimizde patlıyor her okuduğumuz. la okuyun güzel kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Apis said: O değilde, aklımda tek soru kaldı; Meereenli düğümünü merak ettim arkadaş... Aslında orada bir gönderme var. Zamanında Martin, hikayedeki bir düğümlenme sebebiyle son kitabı tamamlamakta zorlandığını söylemişti ve o düğüme de "Meerenese knot" adını takmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 o kızla ben açarım o düğümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 O dizinin son dakikalarına abik gubik şarkıyı yerleştiren şakacı torrentçiyi bulursam odunla dövecem. Neyse, sonra 720p versiyonunu da izledik de sonunu adam gibi şarkısız da gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 720p de vardı o şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Benim izlediğim 720p'de şarkı yoktu. HDTV versiyonunda vardı, 720p çok yavaş kalınca HDTV'yi izlemiştim, izlerken de 720p'yi iptal etmedim, iyi ki etmemişim. Şarkısız da gördüm sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tywin lannister krallığı kendine borçlandırıyormuş. adam yıldırım demirören çıktı rıza baba. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Laraken said: bize de acıyın hacılar bi de bizi düşünün. kitabı okuyanları... tamam kitaptan tabiki bi spoiler vermeyecem ama, bunu okula giderken otobüste okumuştum. tam elinin kesildiği belli olmuyordu kitapta, böyle 4 5 bölüm geçip "Jamie" başlığına gidip okumuştum. sonra kitabı çok sakin bi biçimde kapatıp, kulaklıklarımı takıp bulutları izlemiştim. hacı olmuyor, kitabın bir bölümünü her cuma saat 8 de(mübarek gün) okumalıyız diye bi anlaşma lazım. aynı heyecanı yaşıyamıyoruz lan içimizde patlıyor her okuduğumuz. la okuyun güzel kitap. harbi ya elinin kesildiği yazmıyodu arakh indi ve jeymi acıdan bağırdı tarzı bişi diyordu ben çükünü falan kestiler sanmıştım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sabonis said: Kojiroh said: SDJHFS sondaki müzik ne lan öyle. kutlama niyetine bence! jamie'nin eli gitti diye eztv eklemiş şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 eztv eklememistir, 2 tane upload etmis adam once normal, ondan bikac saat sonra PROPER diye duzgununu. commentleri okudum, yanlisi cekmedim. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Chris_Metcalf said: 3x3 Yalnız şimdi çok temiz aksiyon gelicek burdan sonra. ÇANLAR çalmaya başlıyor. 4. bölüm fragmanında scepter gibi bişey veriyor unsullied master. Scepterı alıp kızarttırır kesin elemanı kalisi. Sağ el kesilmesi çok feci. Brotherhood without banners olaylarına biraz detay getirsinler artık. SYRIO FOREL NERDE ABI !? syrio ilk sezon oldu ya, aryaya kac dedikten sonra kingsguardlardan biri ve 3,5 adamla dovusurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Marty said: Chris_Metcalf said: 3x3 Yalnız şimdi çok temiz aksiyon gelicek burdan sonra. ÇANLAR çalmaya başlıyor. 4. bölüm fragmanında scepter gibi bişey veriyor unsullied master. Scepterı alıp kızarttırır kesin elemanı kalisi. Sağ el kesilmesi çok feci. Brotherhood without banners olaylarına biraz detay getirsinler artık. SYRIO FOREL NERDE ABI !? syrio ilk sezon oldu ya, aryaya kac dedikten sonra kingsguardlardan biri ve 3,5 adamla dovusurken ölüp ölmediği belli değil ki orda. sadece tahta kılıcın düşme sesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 meryn trant yaşıyor, you figure out the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tamam işte tahta kılıcla vurmus kafasına adamın bayıltmıs, sonra gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ölmedi deyin mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kalbimizde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar