Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 heh heh hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Norak said: "Turner, who plays the eldest daughter of Ned Stark, warned that “[in] season 3, there are kind of bigger differences. The book readers will be super shocked.” memem yoktu artık var lolol dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kitabını okumak istiyorum ama diziyi baltalamak istemiyorum diziyi izlemek istiyorum ama o zaman da kitaptan zevk alamayacağımı hissediyorum. İki ucu boklu değnek; hangisini seçsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kitabı oku çünkü dizinin asla olamayacağı kadar iyi. Diziyi de ortalama üstü bi dizi olarak izle, kitabın dizisi olarak bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Norak said: "Turner, who plays the eldest daughter of Ned Stark, warned that “[in] season 3, there are kind of bigger differences. The book readers will be super shocked.” Malum olayı dahil etmeyeceklerse çok güleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Litminov said: Kitabını okumak istiyorum ama diziyi baltalamak istemiyorum diziyi izlemek istiyorum ama o zaman da kitaptan zevk alamayacağımı hissediyorum. İki ucu boklu değnek; hangisini seçsem.. kitabi daha sonra oku. en azindan bu sezonun bitmesini bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 diziyi hiç izlemeyin, mevzu ilginizi çektiyse kitabı okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Litminov said: Kitabını okumak istiyorum ama diziyi baltalamak istemiyorum diziyi izlemek istiyorum ama o zaman da kitaptan zevk alamayacağımı hissediyorum. İki ucu boklu değnek; hangisini seçsem.. Eğer kitabı okuduktan sonra buraya gelip mal mal sürekli bi diziye leş falan ithamlarında bulunmucaksan ki bunu yaparken diziyi takip edip yapanlar var lol evet oku. Bunları yapıcaksan okuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kitapları okumamak için geçerli bi argüman değil bu. İstediğiniz eseri istediğiniz gibi bashleyip bide üstüne beğenen insanları aşağılayabilirsiniz, forumlar bunun için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 baltazari okuyunca hak verdim. hemen kitabi oku, sonra gelip bir sparkcaster bile olabilirsin baslikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Aket-Atum said: Malum olayı dahil etmeyeceklerse çok güleceğim muhtemelen "oyunculardan bazılarının" kontratları 3. sezonun ötesine de geçiyor geçmemesi gerekirken diye tahmin ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 3. kitap 2 sezon çekilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 HarveyQuinn said: admin akli donmus la, tipe bak, agiz goz birbirine girmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sansayı su resimde gördükce sansa: önce dujj olarak canlanıo kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Memphis7 said: sansayı su resimde gördükce sansa: önce dujj olarak canlanıo kafada Harbi lan aslkfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Norak said: http://24.media.tumblr.com/937e9018faa4679d04d7e64e4f131fd0/tumblr_mknjmo7oQG1s9zno7o1_1280.jpg Abi bu ne korkunç birşeydir ya zoeken etkisi yarattı yemin ediyorum. Deli mayolu kıza benzemiş aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 jon and ygritte http://images6.fanpop.com/image/photos/33900000/Jon-Snow-HQ-jon-snow-33960740-612-458.jpg Şu sitede bir sürü fotoğraf koymuşlar entertainment çekimi için. http://www.fanpop.com/clubs/jon-snow/images/33960740/title/jon-snow-hq-photo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2fPgIIB67bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 repost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=P38EG97zlOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bu da değişik bir yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 az daha yavaş çalsalarmış ya güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Kojiroh said: http://www.youtube.com/watch?v=2fPgIIB67bw ahah başını sevmedim ama karakterlerin isimlerini girdikleri sahneler gerçekten 95 stayla olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar