Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 40vs40 maksimum 60kisilik oyunmu oynanır ya leş.. beğenilmeyen ps2de bile 3 gün önce ortalama 500 kişilik combata giriyoduk biz 36 kişilik platoonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yeni konsollar çıktığından beri yapımcılar neyi downgrade yapacaklarını şaşırdı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 http://www.gamespot.com/articles/eas-new-empire-an-interview-with-peter-moore/1100-6429703/ single-player campaign olmayacakmış. bedılfiyıldla kıyaslayıp karar vermişler topkek. taytınfol, evolve'dan ders almamışlar hala. SW gibi dev IP'e güvenip resourcelardan kıs. 60$'a sat mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 single player isteyen kim zaten ya, girip cenk edecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 single yapsalar disney gördüğünde star wars lisansını iptal eder. o kadar patato yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Utanarak söylüyorum ilk defa bir bf serisinden oyun bekliyeceğime cod bo3 bekliyorum he o da patates olabilir mp de ama bundan daha promising duruyor ek skiller 9 farkli class vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ben de çok umutlu değilim bundan, çok konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 her türlü oynayacağız bıdı bıdı etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Tabi canım o konuda bir şeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 co.op mod koymuşlar single yerine. yeter o size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Pre order ettim bunu, çamur da olsa oynanır star wars eninde sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Pofff şu kafa da pre order lar yapiyorsunuz sonra oyunlar neden bukadar dumbed down neden içleri bukadar boş neden serverlar a nuke atılmış gibi gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Gladmir said: Pre order ettim bunu, çamur da olsa oynanır star wars eninde sonunda iptal edebiliyorsan et. ben normalde pre-order karsiti degilim de, bu hakkaten cok fena patlama potansiyeline sahip. meraklisi gene her durumda oynayacak, o yuzden pre-order ettiysen, kotu de ciksa oynayacaksan sorun yok. eskisinin multiplayerini kapatmasalardi onu oynayin diyecektim. (gerci gameranger ile oynuyor hala pc ciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Bense patlama riskinin az olduğunu düşünüyorum. Battlefield4 den kötü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 tambjk said: Bense patlama riskinin az olduğunu düşünüyorum. Battlefield4 den kötü olamaz. Klasik Battlefield ( BF3-4 vs) oyuncularına çok ters bir yapım. - haritalar feci küçük ve hareket alanı dar. Konsollar Yüzünden. - ateş etme konsolcular sevindirik olsun diye kolay - ateş edilen alan hava taşıtlarında komedi. Konsolcular üzülmesin diye. vs Bu oyun sadece konsola çıkmalıydı. Ayrıca BF4 ile karşılaştırılması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Sen kimsin, kızılelmanın hesabını nasıl ele geçirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 axedice said: Sen kimsin, kızılelmanın hesabını nasıl ele geçirdin? BF ve bu konsol kırması için soru Soralım lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 heh buldu kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Hmm... Hayır, bence kızılelma hesabından atılan ve drone gibi görünmeyen mesajlar daha ilgi çekici. Gerçekten, kızılelmaya noldu? Ace? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Namessar said: Gladmir said: Pre order ettim bunu, çamur da olsa oynanır star wars eninde sonunda iptal edebiliyorsan et. ben normalde pre-order karsiti degilim de, bu hakkaten cok fena patlama potansiyeline sahip. meraklisi gene her durumda oynayacak, o yuzden pre-order ettiysen, kotu de ciksa oynayacaksan sorun yok. eskisinin multiplayerini kapatmasalardi onu oynayin diyecektim. (gerci gameranger ile oynuyor hala pc ciler) Surekli BF4 oynuyorum bir yandan, sci-fi temali da BF olsun seklinde pre-order ettim, ha tabii bir de pre load etsin diye ettim. BF4 hissiyati vermeyecegini farkindayim bende. Edit: Origin de pre-order ettim, oyunu oynadiktan sonra da bir sure refundable olacak ama cok cok kotu cikmadikca etmem diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kizillelma said: tambjk said: Bense patlama riskinin az olduğunu düşünüyorum. Battlefield4 den kötü olamaz. Klasik Battlefield ( BF3-4 vs) oyuncularına çok ters bir yapım. - haritalar feci küçük ve hareket alanı dar. Konsollar Yüzünden. - ateş etme konsolcular sevindirik olsun diye kolay - ateş edilen alan hava taşıtlarında komedi. Konsolcular üzülmesin diye. vs Bu oyun sadece konsola çıkmalıydı. Ayrıca BF4 ile karşılaştırılması imkansız. (tu) güzel özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kizillelma said: tambjk said: Bense patlama riskinin az olduğunu düşünüyorum. Battlefield4 den kötü olamaz. Klasik Battlefield ( BF3-4 vs) oyuncularına çok ters bir yapım. - haritalar feci küçük ve hareket alanı dar. Konsollar Yüzünden. - ateş etme konsolcular sevindirik olsun diye kolay - ateş edilen alan hava taşıtlarında komedi. Konsolcular üzülmesin diye. vs Bu oyun sadece konsola çıkmalıydı. Ayrıca BF4 ile karşılaştırılması imkansız. Abi konsolda oyun hertürlü daha zor, konsolcular sevindirik olsun diye oyunu kolaylaştırmıyorlar, sadece aim assist oluyor. Gamepad + aim assist hertürlü mouse ile nişan almaktan daha zor. Pc den konsola geçtikten bir süre sonra bf3 ve cod 'u pc de deneyim dedim, oyun o kadar kolay geldi ki, sürekli headshot almaktan oyun baydı bıraktım. Dolayısıyla aim assist bir kenara bırakıp oyun zorluğunu kıyaslayacaksak pc de leblebi gibi adam öldürüyuorsun fpslerde. bf haritalarının küçük olduğu kanaatinde de değilim, elbette bi planetside değil. Oyunu sadece konsollara çıkartıyorlar pc ciler ağlıyor, pc ye çıkartıyorlar bu sefer de keşke çıkartmasalardı deniyor, yaranamadılar gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Yoo xboxone da 40/12 falan giden arkadasim pc de 10/35 falan gidiyor, pc de aim gibi bir gercek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar