paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 open beta için download açıldı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 10 dakika once acilmis olmasi lazim ama sitede gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 açılmış originde betas demosda var indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 evet simdi gorup indirdim 5 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 origin restart atin update ettikten sonra cikiyo listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 750 mbit mi var 5 dk'da indiriyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 benim 1000 mbit ile 6 dk surdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bu oyunda obi wan olsun artık hero olarak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Bright said: 750 mbit mi var 5 dk'da indiriyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Ya silah upgradeleri icin nasil bi aktivism yapiyoruz? Sadece kutulardan mi para cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 -Deno- said: bu oyunda obi wan olsun artık hero olarak ya. http://swgames.wikia.com/wiki/Battlefront_II_heroes_and_villains Burada var olarak gösteriyor. Edit: Ay eskisi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Harrison ford un gencligi var. o olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Galiba oyunu sevmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 trooper fightta puan aldikca hero alabiliyoruz. herolar 3rd person seklinde oynaniyo yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 abi noob musunuz ilk defa mı bf oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 zipzip said: -Deno- said: bu oyunda obi wan olsun artık hero olarak ya. http://swgames.wikia.com/wiki/Battlefront_II_heroes_and_villains Burada var olarak gösteriyor. Edit: Ay eskisi mi bu? eski olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 ben ilk oynayacam elimden tut denominokun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 -Deno- said: abi noob musunuz ilk defa mı bf oynuyorsunuz noob muyuz bf oynayalim? bu fena durmuyo sadece diye betasina bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Ben emin olamadim ya kotu mu iyi mi. Gaza gelmemek lazim almak icin. Duvardan atlayamiyorsun ufacik tumsege tirmanmiyor. Cok keyifsiz geldi multi. Menuler falan da yorucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 valla ben sirf grafik gormek icin yukledim, tv'de 1080p ultra bakicam dualshockla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 BF hala çok uzak. Yine konsol oyuncuları üzülmeden oynasın diye yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 allahsız dice bütün server gücünü buna allocate etti bf1 oynanmaz hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Battlefield serilerinde uçakla çılgın atarım hep, bunda air combatı geçtim doğru düzgün uçuramıyorum cihazı. Yok mudur bunun bf serisine yakın bir uçuş ayarı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 adsadfgdh disney trollemiş, steamdeki tek battlefront2 olarak ea sponsurlu beleş reklamla iyi satış yaparlar http://steamcommunity.com/games/6060/announcements/detail/1487735649730776315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Arondrin said: Battlefield serilerinde uçakla çılgın atarım hep, bunda air combatı geçtim doğru düzgün uçuramıyorum cihazı. Yok mudur bunun bf serisine yakın bir uçuş ayarı vs? sanirim gamepad lazim ucaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar