AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bende de Hoth'un ufak haritası bug'lı, dış alanda çoğu yer siyah, FOV 0'a iniyor. AMD kartlarla ilgili sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 totemic said: en ucuz 140 liraya buldum var mıdır daha ucuzu? meksika origin'de 27$ şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 cok saol. nasıl alıyorduk unuttum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 VPN ile meksikoya nasil atliyorduk unuttum yine ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 karatan said: VPN ile meksikoya nasil atliyorduk unuttum yine ben. Kardeş VPN bağlantısını ürünü sepete attıktan sonra kesiyorsun. Sonra paypal üzerinden alışverişe devam ediyorsun. Yazılar ingilizce olmayabilir ama adevam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Az once ne okudum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 kendi kendini cevaplmaış, şizofren çiftkişiliğin kendi içinde diyaloğu (bu durumda monolog) gibi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 editor hesabı değiştirmeyi unutmuş yine. bu arada oyun baya patladı sanırım, release olalı ne kadar oldu, şimdiden ps4'de bile 33% indirim görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ya epey olduydu DH'de okuduydum böyle bir durum. Eleman bir sorunundan bahsediyordu aradan 2-3 yıl geçip aynı sorunu tekrar yaşandığından mı nedir aynı başlığa girip alıntıladığı kişiye dikkat etmeden kendine cevap veriyordu. Epey bir gülmüştük ona aklıma geldi de ona binaen yazdım. 82 tl'ye kaptım ama :) Not: Bu arada o indirim filmin gösterime girmesiyle de alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 filmin gazı sonrası son durum, diorama'lar 10 olmak üzere. star card, blaster her bişiyi açtım geçen haftalarda. artık paso explosive shot'a yatırım yapıyorum. emote'ları falan açıyorum bişi kalmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Filmi izleyip AVM'den çıktım, koşarak (evet bildiğiniz koşarak) eve geldim, şu Meksika proxy şeysini kullanarak 90 liraya Deluxe Edition'ımı çektim, yarın muhteşem bir hypela başlayacağım sanırım. Dolmuş AKK yüzünden 3 Mbit'le indirmem biraz üzse de bekliyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bir de double xp geliyor. 50 oluruz artık bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 double xp yi kaçırmayayım daha level 10um her şey kapalı. film gaza getirdi zaten oynayasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ekleştik mi biz? carry ederim seni. dün bir tane şerefsiz eternal explosive shot açmış resmen, adamın her shot'ı explosive'di. içine etti supremacy maçlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 eklemiştim seni. ama oyuna girmedim o zamandan beri =) akşam girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 abi ben 3. 4. tur star wars'a gidicem, önümüzdeki Pazartesi'ye kadar denk gelirsek diyelim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4/star-wars-battlefront-ea-for-ps4-full-game-download.html?sdtid=8385841 30$ us ps4 kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Parliamert said: Filmi izleyip AVM'den çıktım, koşarak (evet bildiğiniz koşarak) eve geldim, şu Meksika proxy şeysini kullanarak 90 liraya Deluxe Edition'ımı çektim, yarın muhteşem bir hypela başlayacağım sanırım. Dolmuş AKK yüzünden 3 Mbit'le indirmem biraz üzse de bekliyoruz işte. ben dolmamışıyla 1.5 mbit dolmuşuyla 0.3 mbitle indiriyorum, hangi şirketin hangi paketini kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 isteyenler batı atasehirde işyerimden gelip oyunu alabilir. 5308786775 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hollwanderrr said: ben dolmamışıyla 1.5 mbit dolmuşuyla 0.3 mbitle indiriyorum, hangi şirketin hangi paketini kullanıyorsun? Origin serverlarıyla ilgili bir problem mi var ki acaba? Superonline'ın üniversiteli ADSL tarifesindeyim. Erzurum'da bulunduğum yerde fiber altyapı yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yok ben hep böyle indiriyorum, ttnetten dolayı mı acaba? abv ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 abi buyuk umutlarla aldim oyunu ama butun moderlarin serverlari bos olur mu ya? 2 kere 15 dk bekleyip drop zone'a girebildim :/ region NA bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Sabahları boş oluyor, akşamları tıklım tıklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 oynayanlar falan ekleşşek ya tek başına sıkıcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Origin ID: Parliamert Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim, şu oyuna gelen bütün bu nefreti anlayamıyorum. Adamlar türünün ilk örneği sayılan bir oyun çıkarıyor, rahatsız etmeyi bile başaramayan ufak tefen buglar, hatalar, dengesizlikler vs. illa ki olacak. Bütün bunların dışında, oyun şu anda piyasa bulunan bana göre en eğlenceli "casual fps/3ps shooter". BF4, BF3'ün modern klonu tarzı bir şey olmuştu ama benim bu serinin devamına olan güvenim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar